Kızlar ben doğurdum

Allah yardımcınız olsunn, sizi çok iyi anlıyorum evlat çok farklı bir duygu, orada size ait bir parçanız var.
Ama unutmayın ki onunda siZinde Rabbiniz Allah, siz henüz sarılamasanız da, sizden daha şefkatli olan Rabbimiz onu Meleklerle sarar sarmalar .. Bundan emin olun. .
Yarın mı alacaksınız küvezden, canımmmm Zaman hızlıca geçecek ve minik melek kucağına gelecek :)

Ovvvv bebegim benimmm o da annesini ozluyordur simdi. Uzulme annesi evinize cikinca sarip sarmalarsin kuzunu.
Insallah hemen cikin.

Şu an üzüntümü nasil hafifletirim bilmiyorum, yavrum bu çarşamba günü 37 haftalık doğdu, beklenenden çok erken bir doğum oldu.
4 gündür küvezde, doktorlar teselli ediyor üzülmeyin iyiye gidiyor yarın çıkarırız , bebeği haftalarca aylarca küvezde kalan anneler var diyorlar ama elimde mi, sütüm kesilmek üzere. Evladım orada, ama rahatça öpüp koklayamıyorum.
Solunum sıkıntısı olmuş, saatler süren geçici bi sıkıntı olduğunu ama yine de emin olmak için ilk günler gözetim altında tuttuklarını söylediler.
Bana teselli verin nolur, şükür çok ciddi bi durumu yok şimdi ama evlat bu, orada yatıyor, Allah annelere sabır versin.
dua et CANIM GEÇECEK İNŞALLAH

Öncelikle tebrik ediyorum sizi. İkiniz de sağ ve iyisiniz. Bunun için şükredelim ilk. Şu an bebeğiniz sadece gözetim altında tutuluyorsa bu sadece bir önlemdir. Doktorlar fazlaca temkinli yaklaştığından sizi ve bebeğinizi sorunsuz bir şekilde göndermek istiyor. Sabırlı olun lütfen. Kucaklaşacağınız koca bir hayat bekliyor sizi :)

Benim kuzumda da solunum sikintisi olmustu ve on gun kuvozde kaldi.o yuzden ne hissettigini o kadar iyi anliyorum ki ! Onu orda birakip eve donmek cok zor olmustu.sezaryen olmustum ama uzuntumden kendi acimi bile unutmus gunlerce hastaneye gidip gelmistik.zor olsa da sukret canim orda aylarca kalan bebekler var biliyosun, senin yine iki gunmus.merak etme yarin yavrun kucaginda mutlu mesut evde olacaksiniz allahin izniyle.

Yapma boyle demek kolay biliyorum ama, bak Annemin komşunun kizi 24 haftalık doğurmuş.Bebek şuan 5 yasinda çok sağlıklı.Daha dün konuştum parkta 35 haftalık dogmus,şuan beş aylik. Gor bak senin bebeğinde kucağına gelecek. Mus muştu olacaksın. Bebeğin için güçlü ol .

Ben de bugun kahvalti yaparken birden alttan ilik ilik bir sivi geldi. Aha dedim suyum geldi. Daha 32 haftaya yeni girdim ama. Hemen doktora gittik nts ye soktu tahlil vs. yapti cok sukur dogum suyu degilmis iltihap olmus birden o bosalmis. Odum koptu valla. Ama sizin haftaniz baya olmus zaten bebisinizin cok zorlanacagini sanmiyorum. Surada 40 haftaya ne kalmis. Sakin moralinizi bozmayin. Insanlar 20'li haftalarda doguruyor da yine de hicbir sey olmuyor. Allah size de evladiniza da hayirli uzun omurler versin.

Kac gram dogdu bebek?

Şu an üzüntümü nasil hafifletirim bilmiyorum, yavrum bu çarşamba günü 37 haftalık doğdu, beklenenden çok erken bir doğum oldu.
4 gündür küvezde, doktorlar teselli ediyor üzülmeyin iyiye gidiyor yarın çıkarırız , bebeği haftalarca aylarca küvezde kalan anneler var diyorlar ama elimde mi, sütüm kesilmek üzere. Evladım orada, ama rahatça öpüp koklayamıyorum.
Solunum sıkıntısı olmuş, saatler süren geçici bi sıkıntı olduğunu ama yine de emin olmak için ilk günler gözetim altında tuttuklarını söylediler.
Bana teselli verin nolur, şükür çok ciddi bi durumu yok şimdi ama evlat bu, orada yatıyor, Allah annelere sabır versin.

Doktorlara katılıyorum kendini boşu boşuna yıpratıyorsun. Eşimin kuzeni 26.haftada doğum yaptı. Bebek 3 ay küvezde ileri yoğun bakımda kaldı.
Bir de o kadını düşün 1kg bir bebeği vardı. Sütünü sağdı sağdı verdi küvezden çıkınca da rahatça emzirdi. O bebek 2 kg olana kadar göbeği çatladı.

Doktorları dinle senin kendine iyi bakman lazım. 37. hafta bence bir bebek için rahat zamanlardır. İnşallah dedikleri gibi erkenden çıkar.

Oyy doğdu mu oğluşun :nazar:
Hiç canını sıkma...bugünler geçicek...bak olsun mu olmasın mı derken doğmuş bile meleğin...inşallah en kısa zamanda evinize de götürürsün kucağında

Rabbim sag salim dünyaya getiriyor bi sekilde de derdini n dermanini da verir hiç üzülme benim zamanın da halam 6 aylık dogmuş babannem pamuklar içinde büyütmüş parmakları kibrit çöpü kadar inceymiş herkes zor büyür demiş ama şimdi halam 43 yasında gayettte saglık lı hiç üzülme Kıyamam asıl bebeğinin küvezden çıkınca sana ihtiyacı var. O en çok senle olacak merak etme bu bekleyiş çok zor biliyorum bi anne bebeğin den bu kadar ayrı duramaz bende bi anneyi m 1dk ayrınkalamam bebeklerim den ama sen güçlü ol ki oda senin gücünden güç alsın iyi düşün iyi olsun canım benim güzel anne:KK46::KK200:

Su an yapabilicegin en aptalca sey aglamak ve uzulmek olur. Cunku o sutun sayesinde Allahin izniyle toparlanicakken o bebek, sen o sutun kesilmesine ugrasiyosun.
Anne oldun sen.
Cocugun icin canini vermek cumlesinin tabiri caizse ilk savasini verirken, kaybetmek uzeresin.
Bol bol gida al, sutun vitaminlerle dolsun ve bebegin iylessin Allahin izniyle.

Yani üzüldüğün şeye bak senden kötü durumdakilere bakıp haline sukret ki bebeğin daha hızlı iyileşsin etrafına bir bak hiç hamile kalamayan hamile kalıp erken doğum yapıp bir kez kucağına alamayan vs vs üzülmeye yer arıyorsun bence kusura bakma ama...

Yani üzüldüğün şeye bak senden kötü durumdakilere bakıp haline sukret ki bebeğin daha hızlı iyileşsin etrafına bir bak hiç hamile kalamayan hamile kalıp erken doğum yapıp bir kez kucağına alamayan vs vs üzülmeye yer arıyorsun bence kusura bakma ama...
Hanımefendi siz benimle dalga mı geçiyorsunuz?
Yavrum orada solunum sıkıntısı çektiğinden yattı, yeni doğmuş evladınızı siz kucaklayamadan alıp küveze koymaları ne demek bilmiyorsunuz, bu nasıl bir kıyaslama?
Bebeğim küvezdeyken nasıl üzülmem mümkün mü bu?
Anne misiniz bilmiyorum ama bir anne böyle bir yorum yapamaz, değilseniz olunca anlarsınız !

Ben de bugun kahvalti yaparken birden alttan ilik ilik bir sivi geldi. Aha dedim suyum geldi. Daha 32 haftaya yeni girdim ama. Hemen doktora gittik nts ye soktu tahlil vs. yapti cok sukur dogum suyu degilmis iltihap olmus birden o bosalmis. Odum koptu valla. Ama sizin haftaniz baya olmus zaten bebisinizin cok zorlanacagini sanmiyorum. Surada 40 haftaya ne kalmis. Sakin moralinizi bozmayin. Insanlar 20'li haftalarda doguruyor da yine de hicbir sey olmuyor. Allah size de evladiniza da hayirli uzun omurler versin.

Kac gram dogdu bebek?
2700 doğdu kilosu haftasına göre yine iyi çok şükür. Ama o korkuyu unutmam mümkün değil, ağlamasını kucağıma vermelerini bekliyordum ki herkes koşuşturmaya başladı, çocuğu götürdüler.
O an kalbim durdu, mahvoldum ben dedim, bebeğim öldü, bana göstermemek için götürüyorlar.
Yine 2 saat başı süt sağdım pompayla, sütüm bol akıyor ama üzüntüden azaldı bugün.

Oyy doğdu mu oğluşun :nazar:
Hiç canını sıkma...bugünler geçicek...bak olsun mu olmasın mı derken doğmuş bile meleğin...inşallah en kısa zamanda evinize de götürürsün kucağında
Doğdu abla doğdu, ama sen bana sor nasıl doğdu..
Yarın olsa da evladımı şöyle öpüp kucaklasam, iyice koklasam :KK61:

Koklayacaksın tabi...hatta bazen bunalıp keşke yarım saat fazla uyusada bi kahve içsem diyeceksin :)
Önemli bi sıkıntısı yokmuş çok şükür...dr ya da biz ne desek boş..çünkü artık sen bir annesin..hazır ol bundan sonra bu endişelerin hiç bitmeyecek...neden öksürüyo,neden ağlıyo,ay giydirirken kolunu mu incittim...ah analık ahhh :KK51:
Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyiz nasib etsin güzelim...üzülme yat uyu dinlen ki yarın dinç olasın :KK66:

Back
X