Geçici... ama üzülüyorumHaftasi cok iyi aslinda,neden solunum sikintisi oldu ki? Bence gecici bir seydir, allah tez zamanda sifa verir insallah
İlk kucaklaşmanın hep hayalini kurdumAaaaa yapma ama nolursun. Bak geçen gün tvde çıktı sanırım 750 gram mı ne doğmuş. Şimdi çocuk bildiğin tosuncuk. Nasıl iyileşmiş biliyo musun.
Lütfen üzülme inan etkileniyodur. Sen annesisin hisseder seni en çok sen ümitli olmalısın. Bak allahım sana nasip etmiş sağ salim doğmuş yavrucuğun:) sıkıntılı mıkıntılı ama nefes alıyo mu? Alıyo. Önemli olan bu.
Ayyyyy ne de güzeldir o şimdi:) annesi sen üzülme de o da üzülmesin:)
Şu an üzüntümü nasil hafifletirim bilmiyorum, yavrum bu çarşamba günü 37 haftalık doğdu, beklenenden çok erken bir doğum oldu.
4 gündür küvezde, doktorlar teselli ediyor üzülmeyin iyiye gidiyor yarın çıkarırız , bebeği haftalarca aylarca küvezde kalan anneler var diyorlar ama elimde mi, sütüm kesilmek üzere. Evladım orada, ama rahatça öpüp koklayamıyorum.
Solunum sıkıntısı olmuş, saatler süren geçici bi sıkıntı olduğunu ama yine de emin olmak için ilk günler gözetim altında tuttuklarını söylediler.
Bana teselli verin nolur, şükür çok ciddi bi durumu yok şimdi ama evlat bu, orada yatıyor, Allah annelere sabır versin.
Maşallah, rabbim esirgesin. O zaman beni siz anlarsınız yani çaresiz hissediyorum, onu alıp her şeyden kaçmak istiyorum.kızım 5.5 aylık doğdu,üstelik besinsiz bakımsız 5.5 ay ekmek kabuğu yedim,1240grdı,76 gün kuvözde kaldı,makinasız nefes bile alamıyordu
anne sütü de almadı
şimdi 13 yaşında eksiği yok çok şükür fazlası var
yaşayacak olan yaşıyor merak etmeyin
bizi yanına bile almıyorlardı mumya gibi sarınıp giriyordukMaşallah, rabbim esirgesin. O zaman beni siz anlarsınız yani çaresiz hissediyorum, onu alıp her şeyden kaçmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?