Kızlar ben doğurdum

missburc

Ben kalender mesrebim
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
3.482
5.435
78
Şu an üzüntümü nasil hafifletirim bilmiyorum, yavrum bu çarşamba günü 37 haftalık doğdu, beklenenden çok erken bir doğum oldu.
4 gündür küvezde, doktorlar teselli ediyor üzülmeyin iyiye gidiyor yarın çıkarırız , bebeği haftalarca aylarca küvezde kalan anneler var diyorlar ama elimde mi, sütüm kesilmek üzere. Evladım orada, ama rahatça öpüp koklayamıyorum.
Solunum sıkıntısı olmuş, saatler süren geçici bi sıkıntı olduğunu ama yine de emin olmak için ilk günler gözetim altında tuttuklarını söylediler.
Bana teselli verin nolur, şükür çok ciddi bi durumu yok şimdi ama evlat bu, orada yatıyor, Allah annelere sabır versin.

Aaaaa yapma ama nolursun. Bak geçen gün tvde çıktı sanırım 750 gram mı ne doğmuş. Şimdi çocuk bildiğin tosuncuk. Nasıl iyileşmiş biliyo musun.

Lütfen üzülme inan etkileniyodur. Sen annesisin hisseder seni en çok sen ümitli olmalısın. Bak allahım sana nasip etmiş sağ salim doğmuş yavrucuğun:) sıkıntılı mıkıntılı ama nefes alıyo mu? Alıyo. Önemli olan bu.

Ayyyyy ne de güzeldir o şimdi:) annesi sen üzülme de o da üzülmesin:)

Yarın çıkıyormuş işte. Biraz sabır. Çok zordur tahmin bile edemeyiz. İyi düşün ki sütün kesilmesin. Süt ona en iyi gelecek besin.

1.200 kg doğmuşum cnm haftalarca küvezde kalmışım. hani o kadr ufakmışım ki ben giysi bulamadıkları için pamuğa sarıyorlarmış. biz seni pamuklara sararak büyüttük lafının gerçek hali. ama şimdi 23 yaşındayım. Rabbim büyük cnm önemli birşeyi de yokmuş inşallah düzelecek oğlun. Allah analı babalı büyütsün

Allah kalbini ferahlatsin kardesim. Ama onemli birsey yok allahin izniyle. Kucagina aldigin an degisecek hersey sabirla bekle dualarimiz senle

Aaaaa yapma ama nolursun. Bak geçen gün tvde çıktı sanırım 750 gram mı ne doğmuş. Şimdi çocuk bildiğin tosuncuk. Nasıl iyileşmiş biliyo musun.

Lütfen üzülme inan etkileniyodur. Sen annesisin hisseder seni en çok sen ümitli olmalısın. Bak allahım sana nasip etmiş sağ salim doğmuş yavrucuğun:) sıkıntılı mıkıntılı ama nefes alıyo mu? Alıyo. Önemli olan bu.

Ayyyyy ne de güzeldir o şimdi:) annesi sen üzülme de o da üzülmesin:)
İlk kucaklaşmanın hep hayalini kurdum :( Rabbime bin şükür yine doğdu, kısa süre kalacak.

Ben 2 kilo doğmuşum. İşte şişlik filan gidince 1,buçuk kalmışım. Korkmuşlar gelişemeyecek dayanamayacak diye.. Korkularindan banyo bile yaptıramıyorlarmış. ama şimdi elhamdullilah hiç bir sağlık problemim yok.24 yaşım, boyum kilom, endamım filan hepsi yerinde..

düşün yani zamanında ölür bu, kedi yavrusu gibi dedikleri kızı, şimdi oğullarına istiyorlar....:63::KK76:

bir de sürekli taktığın kullandığın, senin kokunun üzerine sindigi bir fular vs. varsa ver kuvozun içine koysunlar...böyle örnekler var. daha hızlı gelişim sağlıyor bebekler..annesini yanında hissediyorlarmış..

Canım millet şimdi keyfi 36. 37. Haftada bilerek aldırıveriyor.merak etme bebeğinde hiç bir sıkıntı olmayacak.solunum sıkıntısı zamanında doğsada olabilirdi benim bi arkadaşımın başına geldi ve yine iki gün küvezde tuttular tedbir amaçlı.sakin olmaZsan sütün gider.bebeğine faydalı olmak için sakin ol ki sütün gelsin.selametle inşAllah

Şu an üzüntümü nasil hafifletirim bilmiyorum, yavrum bu çarşamba günü 37 haftalık doğdu, beklenenden çok erken bir doğum oldu.
4 gündür küvezde, doktorlar teselli ediyor üzülmeyin iyiye gidiyor yarın çıkarırız , bebeği haftalarca aylarca küvezde kalan anneler var diyorlar ama elimde mi, sütüm kesilmek üzere. Evladım orada, ama rahatça öpüp koklayamıyorum.
Solunum sıkıntısı olmuş, saatler süren geçici bi sıkıntı olduğunu ama yine de emin olmak için ilk günler gözetim altında tuttuklarını söylediler.
Bana teselli verin nolur, şükür çok ciddi bi durumu yok şimdi ama evlat bu, orada yatıyor, Allah annelere sabır versin.

Gecmis olsun 37 hafta cok iyi yani agir bir premature bebek degil bos yere akliniza kotu seyler getirip kendinizi uzmeyin sutunuzun kesilmesine sebep olmayin bos yere. Doktorlar cocugunuzun iyiligi icin bir kac gun gozetim altinda tutacaklarmis bir kac gun cabucak gecer sabirli olun sukredin bence.

kızım 5.5 aylık doğdu,üstelik besinsiz bakımsız 5.5 ay ekmek kabuğu yedim,1240grdı,76 gün kuvözde kaldı,makinasız nefes bile alamıyordu
anne sütü de almadı
şimdi 13 yaşında eksiği yok çok şükür fazlası var
yaşayacak olan yaşıyor merak etmeyin

Geçmiş olsun

Üzülmeyin zaten çok küçük de değil

Yarın da çıkacakmış

Sağlıkla büyüsün bundan sonra

Önünüzde sarılacak çokkkkk zaman var

kızım 5.5 aylık doğdu,üstelik besinsiz bakımsız 5.5 ay ekmek kabuğu yedim,1240grdı,76 gün kuvözde kaldı,makinasız nefes bile alamıyordu
anne sütü de almadı
şimdi 13 yaşında eksiği yok çok şükür fazlası var
yaşayacak olan yaşıyor merak etmeyin
Maşallah, rabbim esirgesin. O zaman beni siz anlarsınız yani çaresiz hissediyorum, onu alıp her şeyden kaçmak istiyorum.

Maşallah, rabbim esirgesin. O zaman beni siz anlarsınız yani çaresiz hissediyorum, onu alıp her şeyden kaçmak istiyorum.
bizi yanına bile almıyorlardı mumya gibi sarınıp giriyorduk
ama geçti gitti
geçecek az kalmış bir an önce çıksın gelsin inşallah
analı babalı vatana millete hayırlı evlat olsun

Allah beterinden saklasin.
uzulme .

gogsunu de pomba ile cek sütun gitmesin canim bebisinin o sute gogsunu emmeye cok ihtiyacı olacak .

Back
X