Kızlar ben delimiyim? :D

bende 20li yaşlarda deli gibi saç boyatırdım her rengi olmasa da baya renk denedim. sonra bunun sonu olmadığını farkettim ve saç tebeşiri kullandım, her renge boyadım, bir ara renkli çıtçıt kullandım.

Bir gun arkadasimin kuaforundeyken beni yeni ustasiyla tanistirdi. Kadin disardan geldigi icin basina bir sey sarmis. Acip cikardiginda soke oldum. Saclari inanilmaz seyrek ve kil seklinde degil, tuy tuy kalmis. Rengi de bi tuhafti. Uzuldum tabi rahatsizlik gecirmis belli dedim kendi kendime. Suratimi goren arkadasim dedi ki, saciyla cok oynamis, nasilsa kuaforum, sacima da bir sey olmuyor diye arka arkaya boya, fon, perma, vs. ne bulursa uygulamis. Sonra bir gun birden dokulmeye baslamis. Bir kac haftada da bu hale gelmis. Doktora gitmis, geri donusu yok, sac kokleri iptal.

Bunu niye anlattim, bir sey olmuyor diye guvenme. Zaten ne oluyorsa birden oluyor. Sana tavsiyem en azindan bir sene saclarini kendi haline birak. Onemli durumlar disinda fon bile cekme. Sonra uzulursun.

başka bir konunuzu görmüştüm çok eğlenceliydi, şimdi konuyu görünce de fotoğraftan tanıyıp "aha en sevdiğim" dedim:KK70: konunuza gelince artık boyayı bırakın, ben bir kere saçımı açtırdım inanılmaz yıprandı. saçlarınızı yıpratmayın, derim sonra uzatmak bakım filan zahmetli işler.

Bence başka ugraşın yok kendinle ugraşıosun git evlen çocuk yap onla uğraş :KK53: şaka bi yanada yazık millet kimyasaldan kaçayım die ugraşıo sen içine içine buluyosun kendini yazık kafanda saç kalmaz canım birde verdiği zararlarda cabası..

:duduk::duduk:
Biliyorum bu bi dert değil diyebilirsiniz ama ben bu işten bunaldım artık.

Liseden beri manyak gibi saç boyuyorum, saçımda allahtan dayanıklı çıktı hiç kopmadı elimde kalmadı :işsiz:

Aklına gelen her rengi denedim, sarı, siyah, karamel, kumrallar, küllüler, bakırlar, kahve tonları, siyah, mavi siyahlar :halay: ve bunları defalarca yaptım.

Kendi saç rengim açık kahve idi.

Sarı yapıyorum, önce çok seviyorum yakışıyorda, sonra of böylede birşeylere benzedim diyorum doğal en iyisi diyerek basıyorum kahveyi, sonra bi ışıltı arıyorum uçlara yine sarı, ondan sıkılıyorum hadi birazda kızıl yansımalar olsun diyorum koştur koştur kızıl oluyorum, yine ton farkından bunalıp hop diye siyahı buluyorum bütün saça :KK45:

Yapıp yapıp sıkılıp tekrar sarıya dönüyorum, birazda gri olsa gidip gri yapıyorum, sonra yine başka bi yerde başka renk görüp ona geçiyorum. İlk yaptığımda hepsine işte benim rengim bu harika oldum diyorum, 5 gün geçmeden böylede iğrenç oldum diye eski fotoğraflarıma bakıyorum ne güzelmişim be diye :KK45:

Allah aşkına beni bi durdurun ben delimiyim manyakmıyım niye böyle git gel akıllı bi insanım, şu an saçım koyu kahve, yine aklımda uçlara sarıyı basmak var ben bezdim bu işten :bicak:
Biraz problemlerin var gibime geldi

Bende kırmızı da dahil bi çok renk denedim en son sarı yaptırdım ve hamile kaldım :KK45: şimdi mecburiyetten boyatamıyorum :KK53: dipler geldi dipleree :skandal::KK57:

Biliyorum bu bi dert değil diyebilirsiniz ama ben bu işten bunaldım artık.

Liseden beri manyak gibi saç boyuyorum, saçımda allahtan dayanıklı çıktı hiç kopmadı elimde kalmadı :işsiz:

Aklına gelen her rengi denedim, sarı, siyah, karamel, kumrallar, küllüler, bakırlar, kahve tonları, siyah, mavi siyahlar :halay: ve bunları defalarca yaptım.

Kendi saç rengim açık kahve idi.

Sarı yapıyorum, önce çok seviyorum yakışıyorda, sonra of böylede birşeylere benzedim diyorum doğal en iyisi diyerek basıyorum kahveyi, sonra bi ışıltı arıyorum uçlara yine sarı, ondan sıkılıyorum hadi birazda kızıl yansımalar olsun diyorum koştur koştur kızıl oluyorum, yine ton farkından bunalıp hop diye siyahı buluyorum bütün saça :KK45:

Yapıp yapıp sıkılıp tekrar sarıya dönüyorum, birazda gri olsa gidip gri yapıyorum, sonra yine başka bi yerde başka renk görüp ona geçiyorum. İlk yaptığımda hepsine işte benim rengim bu harika oldum diyorum, 5 gün geçmeden böylede iğrenç oldum diye eski fotoğraflarıma bakıyorum ne güzelmişim be diye :KK45:

Allah aşkına beni bi durdurun ben delimiyim manyakmıyım niye böyle git gel akıllı bi insanım, şu an saçım koyu kahve, yine aklımda uçlara sarıyı basmak var ben bezdim bu işten :bicak:
Ama normaller sıkıcıdır deliler iyidir:KK66:

Bence başka ugraşın yok kendinle ugraşıosun git evlen çocuk yap onla uğraş :KK53: şaka bi yanada yazık millet kimyasaldan kaçayım die ugraşıo sen içine içine buluyosun kendini yazık kafanda saç kalmaz canım birde verdiği zararlarda cabası..

Vallahi uğraşım yok bende isterim abiye seçeyim gelinlik seçeyim ama gel gör ki henüz evlenme teklifi alamadım ben şimdik buraya sevdiceğin iletişim numarasını yazayım ne hallere düştüğümü anlatın boyadan kurtulurum belkisi :KK70: :KK70:

X