Kızlar ben delimiyim? :D

Boya kokusu bağımlılık yapmış olabilir mi :KK70:

başka bir konunuzu görmüştüm çok eğlenceliydi, şimdi konuyu görünce de fotoğraftan tanıyıp "aha en sevdiğim" dedim:KK70: konunuza gelince artık boyayı bırakın, ben bir kere saçımı açtırdım inanılmaz yıprandı. saçlarınızı yıpratmayın, derim sonra uzatmak bakım filan zahmetli işler.

Bütün eğlencemi ve deliliğimi burayada yansıttım ama bi cilve konum gibi değil tabi :KK70:

Aminnn bdv konuları çok sıkıcı içlerinde ennnn çılgınca olanı seninki.kayınvalide kadar taş düşsün başlarına inşalah :))

Acaba birgün bende buraya kayınvalide konusu açacakmıyım kadını yoldan çıkarıp boyalardan birer parça onada sürerim o da delirir :KK70:

Ne güzel cesaretlisiniz saç boyama konusunda.
Fazlası zarar bir şey olmuyor diye bu kadar yormayın saçlarınızı.

Biliyorum bu bi dert değil diyebilirsiniz ama ben bu işten bunaldım artık.

Liseden beri manyak gibi saç boyuyorum, saçımda allahtan dayanıklı çıktı hiç kopmadı elimde kalmadı :işsiz:

Aklına gelen her rengi denedim, sarı, siyah, karamel, kumrallar, küllüler, bakırlar, kahve tonları, siyah, mavi siyahlar :halay: ve bunları defalarca yaptım.

Kendi saç rengim açık kahve idi.

Sarı yapıyorum, önce çok seviyorum yakışıyorda, sonra of böylede birşeylere benzedim diyorum doğal en iyisi diyerek basıyorum kahveyi, sonra bi ışıltı arıyorum uçlara yine sarı, ondan sıkılıyorum hadi birazda kızıl yansımalar olsun diyorum koştur koştur kızıl oluyorum, yine ton farkından bunalıp hop diye siyahı buluyorum bütün saça :KK45:

Yapıp yapıp sıkılıp tekrar sarıya dönüyorum, birazda gri olsa gidip gri yapıyorum, sonra yine başka bi yerde başka renk görüp ona geçiyorum. İlk yaptığımda hepsine işte benim rengim bu harika oldum diyorum, 5 gün geçmeden böylede iğrenç oldum diye eski fotoğraflarıma bakıyorum ne güzelmişim be diye :KK45:

Allah aşkına beni bi durdurun ben delimiyim manyakmıyım niye böyle git gel akıllı bi insanım, şu an saçım koyu kahve, yine aklımda uçlara sarıyı basmak var ben bezdim bu işten :bicak:
çok boşsun galiba, kuaför yaninda calismaya başla bari :KK70:

devamlı değişiklik arıyor gibisin. saçların yerine makyaja filan odaklan mesela? saç bir kere küsünce eskisi gibi olmuyor orası kesin. ben de çok sık boyatıyorum. kıvırcık ve ince telli saçlarım. önceden inanılmaz gür ve yoğun buklelerim vardı şu anda mısır püskülüne benziyorlar. ve dökülme de var. düzenli olarak kestirsem de, bakım da yapsam 20li yaşların başındaki gibi değiller artık.

Şu yaşıma geldim toplamda 2 kere saçımı boyadım. Sonra kendi saçlarımı özledim. Şimdi saçımda hiç boya yok ama gören boya mı diye soruyor :dondurma: bence sende doğal haline bırak. . Hem saçına hem parana yazık

X