Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yumurtayı çok severim ama saçıma surersem bir daha yiyemem gibime geliyor ama bu durumu aşmalıyım sanırımSür sür, ben hayatta ağzıma yumurta sürmem evde haşlansın kokusu midemi kaldırır, ama çiğ haliyle hiç rahatsız edici değil. Yoksa kusardım ben kesin
Kız biz vazgeçirmeye çalışıyoruz sen hatunun boyama isteğini perçinliyorsun
Dedim benAyyy o ne güzel renk öyle aha çıkışta bunuu mu yapsam
Depresyondasiiinnn.
Dedim ben
Ama kaç senedir ne depresyonu bu
Yok yok durmayacaksın sen belliAma yapılmayacak gibi değil
ama o saçlarına bi sürü rengi vurana ve bundan kendi bıkana kadar durmayacak ki.Dedim ben
sacın yanında gecer hevesın daha boyamazsın:)Biliyorum bu bi dert değil diyebilirsiniz ama ben bu işten bunaldım artık.
Liseden beri manyak gibi saç boyuyorum, saçımda allahtan dayanıklı çıktı hiç kopmadı elimde kalmadı
Aklına gelen her rengi denedim, sarı, siyah, karamel, kumrallar, küllüler, bakırlar, kahve tonları, siyah, mavi siyahlar ve bunları defalarca yaptım.
Kendi saç rengim açık kahve idi.
Sarı yapıyorum, önce çok seviyorum yakışıyorda, sonra of böylede birşeylere benzedim diyorum doğal en iyisi diyerek basıyorum kahveyi, sonra bi ışıltı arıyorum uçlara yine sarı, ondan sıkılıyorum hadi birazda kızıl yansımalar olsun diyorum koştur koştur kızıl oluyorum, yine ton farkından bunalıp hop diye siyahı buluyorum bütün saça
Yapıp yapıp sıkılıp tekrar sarıya dönüyorum, birazda gri olsa gidip gri yapıyorum, sonra yine başka bi yerde başka renk görüp ona geçiyorum. İlk yaptığımda hepsine işte benim rengim bu harika oldum diyorum, 5 gün geçmeden böylede iğrenç oldum diye eski fotoğraflarıma bakıyorum ne güzelmişim be diye
Allah aşkına beni bi durdurun ben delimiyim manyakmıyım niye böyle git gel akıllı bi insanım, şu an saçım koyu kahve, yine aklımda uçlara sarıyı basmak var ben bezdim bu işten
Şu saç incelmesi bende de var boya yüzünden inanılmaz can sıkıcı bir durumBenim bir arkadaşım da böyleydi sonra bütün saçları yandı. Şimdi saçları erkek gibi kısacık. İleride erken beyazlama, saç incelmesi gibi durumlar da cabası. Kimyasala bu kadar maruz kalmak iyi değil. Kendi haline bırakın biraz. Değişikliği kıyafetlerinizle, makyajinızla da yapabilirsiniz.
Şu saçına yaptığın değişimi, rengi iç çamaşırlarında yapsan şimdiye evlilik teklifi almıştın