Kızlar ben delimiyim? :D

bende liseden beri her rengi yaptım ama bu sene ortasında bebek yapma kararı aldığımızdan beri boyamıyorum ee malum yaş 30 a dayandı kendi saç rengimi göreyim beyazlar fazlalaşınca yine boyuyacağım nasılsa diyip boyamayı bıraktım... bir şeyleri bahane et canım yoksa uyuşturucu gibi bir başladın mı kurtulamıyorsun.. benim tam tepemde bir sürü beyaz var buna rağmen dayanıyorum boyamamak için

Bebek mi yapsam napsam :KK70:

Bi kaç sene sonra çok pişman olacaksın. Çünkü saćlarin yari yarıya azalmış ve incelmiş olacak.
Sonraki yılların için kara kara düşüneceksin acaba kadınlar için de saç ekimi yapılıyor mu diye. :KK34:
Hatta kendisini KK nın saç bakımı bölümünde derdime bir çare diye başlayan konularını okuyacağız tavsiye veren çıkarsa o zaman da ne ala:işsiz:

canı sıkılan insanlar saçlarıyla çok uğraşır renkten renge sokarmış.

Biliyorum bu bi dert değil diyebilirsiniz ama ben bu işten bunaldım artık.

Liseden beri manyak gibi saç boyuyorum, saçımda allahtan dayanıklı çıktı hiç kopmadı elimde kalmadı :işsiz:

Aklına gelen her rengi denedim, sarı, siyah, karamel, kumrallar, küllüler, bakırlar, kahve tonları, siyah, mavi siyahlar :halay: ve bunları defalarca yaptım.

Kendi saç rengim açık kahve idi.

Sarı yapıyorum, önce çok seviyorum yakışıyorda, sonra of böylede birşeylere benzedim diyorum doğal en iyisi diyerek basıyorum kahveyi, sonra bi ışıltı arıyorum uçlara yine sarı, ondan sıkılıyorum hadi birazda kızıl yansımalar olsun diyorum koştur koştur kızıl oluyorum, yine ton farkından bunalıp hop diye siyahı buluyorum bütün saça :KK45:

Yapıp yapıp sıkılıp tekrar sarıya dönüyorum, birazda gri olsa gidip gri yapıyorum, sonra yine başka bi yerde başka renk görüp ona geçiyorum. İlk yaptığımda hepsine işte benim rengim bu harika oldum diyorum, 5 gün geçmeden böylede iğrenç oldum diye eski fotoğraflarıma bakıyorum ne güzelmişim be diye :KK45:

Allah aşkına beni bi durdurun ben delimiyim manyakmıyım niye böyle git gel akıllı bi insanım, şu an saçım koyu kahve, yine aklımda uçlara sarıyı basmak var ben bezdim bu işten :bicak:
10 numarasın hem de ,başlığa ithafen :KK70:
Ama ben severim öylelerini ablam da öyle,cesur habire boyar değiştirir.

renk yerine modelini değiştir örgü topuz kıvırcık vs

o kimyasallar çok da sağlıklı değil.

bence kahveyse saçın diplere dokunmadan uçlara ışıltı en sağlıklı ve güzel görüneni

bi de bikaç peruk al madem sıkıldıkça onları takarsın daha iyi.

Bu arada aşırı kıskandım seni :63:apink boya dan degilse bile nazardan dökülecek saçların :nazar:

40 yaşında tanıdığım var
en fazla 7-8 ay aynı renk kullanıyor ki arada muhakkak renkli postişler falan takıyor

o yüzden
deli değilsini, değişikliği seviyorsun
siz kendinize yakıştırdıktan sonra kime ne bize ne
bütçe sizin bütçe
ben mesela saçtan değil bütçeden yapamazdım
sürekli 300-200 TL saça verirken içim cızzz eder

Biliyorum bu bi dert değil diyebilirsiniz ama ben bu işten bunaldım artık.

Liseden beri manyak gibi saç boyuyorum, saçımda allahtan dayanıklı çıktı hiç kopmadı elimde kalmadı :işsiz:

Aklına gelen her rengi denedim, sarı, siyah, karamel, kumrallar, küllüler, bakırlar, kahve tonları, siyah, mavi siyahlar :halay: ve bunları defalarca yaptım.

Kendi saç rengim açık kahve idi.

Sarı yapıyorum, önce çok seviyorum yakışıyorda, sonra of böylede birşeylere benzedim diyorum doğal en iyisi diyerek basıyorum kahveyi, sonra bi ışıltı arıyorum uçlara yine sarı, ondan sıkılıyorum hadi birazda kızıl yansımalar olsun diyorum koştur koştur kızıl oluyorum, yine ton farkından bunalıp hop diye siyahı buluyorum bütün saça :KK45:

Yapıp yapıp sıkılıp tekrar sarıya dönüyorum, birazda gri olsa gidip gri yapıyorum, sonra yine başka bi yerde başka renk görüp ona geçiyorum. İlk yaptığımda hepsine işte benim rengim bu harika oldum diyorum, 5 gün geçmeden böylede iğrenç oldum diye eski fotoğraflarıma bakıyorum ne güzelmişim be diye :KK45:

Allah aşkına beni bi durdurun ben delimiyim manyakmıyım niye böyle git gel akıllı bi insanım, şu an saçım koyu kahve, yine aklımda uçlara sarıyı basmak var ben bezdim bu işten :bicak:
hımm kendine başka meşguliyetler bulsan iyi olacak sanırım:))

ama saçlarını sık sık boyayacak kadar vaktin var.
ne iş yapıyorsun ,vaktin yok sıkılmaya.

Anaokulu öğretmeniyim ama işim rahat fakat erkek arkadaşım gazi oldu birçok zaman onun yanında kalıyorum iş çıkışı, haftasonu terapiye gidiyoruz o da olmazsa geziyoruz. Evimi bile az görüyorum ama onada çözüm buldum, bu sefer iş çıkışı boyaları alıp hastanede boyamaya başladım, o da olmazsa hastanenin kuaförüne gidiyorum. Sevgilimde bezdi her hafta sevgili değiştiriyormuş gibi hissediyorum diyo artık :KK70:

X