Kızlar ben delimiyim? :D

40 yaşında tanıdığım var
en fazla 7-8 ay aynı renk kullanıyor ki arada muhakkak renkli postişler falan takıyor

o yüzden
deli değilsini, değişikliği seviyorsun
siz kendinize yakıştırdıktan sonra kime ne bize ne
bütçe sizin bütçe
ben mesela saçtan değil bütçeden yapamazdım
sürekli 300-200 TL saça verirken içim cızzz eder

Onu bende yaptım, çıt çıt aldım onları takıyorum aralara bazen ama yinede duramadım. Baktım para çok gidiyor, alıp kendim boyuyorum bu sefer ben çözüm bulamadım. Yakışan birşey bulsam durucam belki ama..

Anaokulu öğretmeniyim ama işim rahat fakat erkek arkadaşım gazi oldu birçok zaman onun yanında kalıyorum iş çıkışı, haftasonu terapiye gidiyoruz o da olmazsa geziyoruz. Evimi bile az görüyorum ama onada çözüm buldum, bu sefer iş çıkışı boyaları alıp hastanede boyamaya başladım, o da olmazsa hastanenin kuaförüne gidiyorum. Sevgilimde bezdi her hafta sevgili değiştiriyormuş gibi hissediyorum diyo artık :KK70:
geçmiş olsun .
inşallah ciddi bi şey değildir . iyi olur inşallah yakında.
tabi o da şaşırır her zaman farklı saç rengi.

ben de yaptım bu dediklerini. üstelik 17 yaşımda kızılla başladım. saçlarım 72 renkle ahenkle dans ederken dökülüp kalmamya başlayınca bıraktım :KK66: işte bin nasihattan bir musibet oldu benimki.

renk yerine modelini değiştir örgü topuz kıvırcık vs

o kimyasallar çok da sağlıklı değil.

bence kahveyse saçın diplere dokunmadan uçlara ışıltı en sağlıklı ve güzel görüneni

bi de bikaç peruk al madem sıkıldıkça onları takarsın daha iyi.

Onuda yapıyorum, hergün uğraşır başka model yaparım, telefonun bir albümü hep saç modelleri, hergün başka birşey yapıyorum. Deliyim muhtemelen ya :KK70:

Neyi kıskandın neden kıskandın allah aşkına :KK70:
Saçının dayanıklılığını senin renk renk saç boyatmaya verdiğin parayı ben bir iki kez kullandığım açıcı yüzünden berbat hale gelen saçlarımı düzeltmek için harcıyorum ühüüü:KK61:

ben de yaptım bu dediklerini. üstelik 17 yaşımda kızılla başladım. saçlarım 72 renkle ahenkle dans ederken dökülüp kalmamya başlayınca bıraktım :KK66: işte bin nasihattan bir musibet oldu benimki.

Bende 16 gibi başladım galiba, hala bi dökülme yok ama biraz çalı süpürgesi gibi. Yere sarkıtıp süpürsem süpürür o kıvamda :KK70:

Biliyorum bu bi dert değil diyebilirsiniz ama ben bu işten bunaldım artık.

Liseden beri manyak gibi saç boyuyorum, saçımda allahtan dayanıklı çıktı hiç kopmadı elimde kalmadı :işsiz:

Aklına gelen her rengi denedim, sarı, siyah, karamel, kumrallar, küllüler, bakırlar, kahve tonları, siyah, mavi siyahlar :halay: ve bunları defalarca yaptım.

Kendi saç rengim açık kahve idi.

Sarı yapıyorum, önce çok seviyorum yakışıyorda, sonra of böylede birşeylere benzedim diyorum doğal en iyisi diyerek basıyorum kahveyi, sonra bi ışıltı arıyorum uçlara yine sarı, ondan sıkılıyorum hadi birazda kızıl yansımalar olsun diyorum koştur koştur kızıl oluyorum, yine ton farkından bunalıp hop diye siyahı buluyorum bütün saça :KK45:

Yapıp yapıp sıkılıp tekrar sarıya dönüyorum, birazda gri olsa gidip gri yapıyorum, sonra yine başka bi yerde başka renk görüp ona geçiyorum. İlk yaptığımda hepsine işte benim rengim bu harika oldum diyorum, 5 gün geçmeden böylede iğrenç oldum diye eski fotoğraflarıma bakıyorum ne güzelmişim be diye :KK45:

Allah aşkına beni bi durdurun ben delimiyim manyakmıyım niye böyle git gel akıllı bi insanım, şu an saçım koyu kahve, yine aklımda uçlara sarıyı basmak var ben bezdim bu işten :bicak:

Maaşallah ne dayanıklı saçlarınız varmış :nazar:
Saçlarınıza güveniyorsanız her istediğinizi yapmaya devam edin bence. Nasıl ki bazı insanlar sürekli yeni kıyafetler giymeyi seviyorsa bazıları da saçlarıyla oynamayı sever, güzel bir şey, değişiklik iyidir.

Saçının dayanıklılığını senin renk renk saç boyatmaya verdiğin parayı ben bir iki kez kullandığım açıcı yüzünden berbat hale gelen saçlarımı düzeltmek için harcıyorum ühüüü:KK61:

Ben sık sık turp-yumurta ikilisi yapıyorum. Saç diplerime yılan yağı ile masaj yapıyorum. Birde hindistan cevizi yağı şu ara favorim. Ha mükemmel parlak saçlarım yok ama o kadar boyaya yine iyi dayandı, birde pantene mavili bi bakım suyu var o da yumuşacık yapıyo.

Ben sık sık turp-yumurta ikilisi yapıyorum. Saç diplerime yılan yağı ile masaj yapıyorum. Birde hindistan cevizi yağı şu ara favorim. Ha mükemmel parlak saçlarım yok ama o kadar boyaya yine iyi dayandı, birde pantene mavili bi bakım suyu var o da yumuşacık yapıyo.
Hındistan cevizi yağı zaten boyanın zararını kırıyor diye biliyorum bir türlü almaya fırsat bulamadım şunu :kızgın:yumurta zaten saç bakımının demir başlarından ah birde ben surebilsem saçıma :olamaz:

ama tebrik etmem lazım seni. çünkü bakım yapacak kadar fırsat yaratıyorsun maşallah.
ten rengin ne . karamel renkler . güzel durur

Ne kadar cok kimyasal aliyorsun vucuduna resmen kansere davetiye yazik gunah yaa saclarindan once bedenine yazik bi dur demen lazim artik

Hındistan cevizi yağı zaten boyanın zararını kırıyor diye biliyorum bir türlü almaya fırsat bulamadım şunu :kızgın:yumurta zaten saç bakımının demir başlarından ah birde ben surebilsem saçıma :olamaz:

Sür sür, ben hayatta ağzıma yumurta sürmem evde haşlansın kokusu midemi kaldırır, ama çiğ haliyle hiç rahatsız edici değil. Yoksa kusardım ben kesin :KK70:

images

X