kizlar ben cokmu gec kaldim

insanlar birbirine olucaksa destek olmalı köstek olmamalı
o ne biçim bi yaklaşım ne biçim bi arkadaş
bu gün duyduğum 2.kötü arkadaş haberi
arkadaşım eşin yanında daha ne olsun
o olmasa bile söyle bi sor kendine
ben bunu istiyo muyum gerçekten diye yanıtın evetse zaten
kimsenin müdahale etmesine izin verme

Versene cevaplarını neden sineye çekiyorsun. Afiyetle, sevgiyle koca parası yiyorum, bir yandan da evladımı büyütüyorum, mutlu anneyim ben de şakayla karışık, mesajı alırlar =))

Once bu okulu bitir sonra ustune yuksek lisans yap. Catir catir catlasinlar. Onlara mi soracaksin okurken. Ne yapacagina baskalari karar veriyorsa belki de gercekten okumamalisin.

Esinizi ve sizi Tebrik ediyorum.ne guzel esiniz tam destek bu konuda hakikatten bravo.
Okula devam edin sakin pes etmeyin.Arkadasiniz ve annesine kulak asmayin.
O kiskanc insanlara inat bunu basarin.ayrica bence suan hicbsy soylemeyin onlara biTtigi zaman supriz olsun.
Nasil fesatlar anne-kiz gormeden sinir oldum wallahi.

Bazı insanlar moral bozmaya, destek yerine köstek olmaya bayılırlar. Sanırım arkadaşınız ve annesi de bu gruba dahil. İnsanın hayallerinin peşinden gitmesinden güzel ne olabilir ki? Siz moralinizi bozmadan hayalinizin peşinden gitmeye devam edin. Yaşınız bunun için hiç de büyük değil. Ayrıca kime göre geç neye göre geç? Siz yapabileceğinizi düşündükten sonra değil 30, 50 yaşında da olsanız çevrenizdekilerin kararınıza saygı duyması gerekir. Ne güzel eşiniz de destek oluyormuş. Hiç moralinizi bozmadan, planladığınız şekilde devam edin. Kolay gelsin. :)

evet kizlar tam gaz devam ediyorum okuluma bugunde sinav vardi cok yorucu bir gundu ama elbet bitecek bu okul cok sagolun canlarim desteginiz icin birde kizlar daha okul bitmedi 2 kisi parttime cok guzel paraya is bulmuslar ana daha okul bitmeden bu ne hiz millettedarisi basima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…