- 5 Temmuz 2014
- 1.321
- 1.026
- 333
- Konu Sahibi limoncicegii
ehliyet alamadım henüz ne ehliyetmiş arkadaş anlayamıyorum bu hal ve tavırları ciddenTayin olmussunuz, ehliyet almissiniz,evleniyorsunuz,belkide bu yuzden kizgindirlar olamaz mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ehliyet alamadım henüz ne ehliyetmiş arkadaş anlayamıyorum bu hal ve tavırları ciddenTayin olmussunuz, ehliyet almissiniz,evleniyorsunuz,belkide bu yuzden kizgindirlar olamaz mi?
Tabii ya. Bir sürü gelinlik modeli var aç bak hepsine oooohhh... Gelin çiçeği gelin tacı düğün konsepti.. Cıvıl cıvıl müstakbel gelin hanım olarak uçuş etrafta, o da kıskançlığından çatlasın ayol heheheh Ben de öğretmen adayıyım bu arada öğretmenler günün olsun Hem kadrolu öğretmen hem müstakbel gelin, ölüyorlardır kıskançlıklarındanay ne güzel söylediniz içim ferahladı. böyle şeylerle en güzel yıllarıma niye en ufak bir negatif his karıştırayım ki dimi
Tabii ya. Bir sürü gelinlik modeli var aç bak hepsine oooohhh... Gelin çiçeği gelin tacı düğün konsepti.. Cıvıl cıvıl müstakbel gelin hanım olarak uçuş etrafta, o da kıskançlığından çatlasın ayol heheheh Ben de öğretmen adayıyım bu arada öğretmenler günün olsun Hem kadrolu öğretmen hem müstakbel gelin, ölüyorlardır kıskançlıklarından
Öğretmenler Günü için özel aramalar yeni mi çıktı yoksa hep varmiydı? Face ten felan görüyorum kutsal bir güne dönüşmüş.sacma geliyor şu ülkenin eğitim sistemi ortadayken, nasıl bir öğretmenim diye sorgulamak gerektiği yerde...
Kuzenimle aramızda 2 yaş var ve çocukluğumuz beraber geçti. Bugüne kadar öyle aman aman büyük sorunlarımız olmadı, hep çok iyi anlaşırdık yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi 3 ay öncesine kadar. Her ihtiyacı olduğunda yanında oldum samimiyetle söyleyebilirim... Neyse son yaşadığımız olayları paylaşmak istiyorum sizlerle.
Uzun yıllar çıktığı biri vardı kuzenimin. Geçen yıl ayrıldılar, aldatıldı. Zor günler geçirdi maalesef, yıkıcı oldu.
Önceki olayları çok fazla anlatmak istemem. Son olayı anlatacağım. Ehliyet almak istiyordum ne zamandır, işte konuşuyoruz falan. Burda önemli olan nokta onun bu konuda herhangi bir fikir veya niyetinin olmaması. Dedim ki ona ya sen niye almıyorsun stajyer sürücülükten önceki son dönem. aa evet annemle görüşeyim bu konuyu dedi. ben de bir daha sormadım kaydımı yaptırdım yani aklıma gelmedi çünkü öyle bir niyeti yoktu falan filan. Çok alınmış onu kayda giderken çağırmadım diye yani buraya yazarken bile komik geliyor sebep ehliyet kursunu da görseniz aşırı yakın bu konuyu acayip büyüttü dedim e sen de git bak bu son hafta yok ben başka yerlere bakacağım bilmem ne dedi....
neyse aramıza bu konudan soğukluk girdi. öğretmenim atandım en mutlu günümdü ne kuzenim ne halam hayırlı olsun diye aradı o gün ki yüzlerce insan tebrik için aramışken (bu arada aynı apartmanda oturuyoruz) ertesi akşam yarım saatliğine geldiler.... babannem de aynı şekilde ertesi gün aradı... unutmuş falan filan... başka şehirdeyim gurbetteyim ne evimi sordular nasıl diye ne işimi.... ailemi görmeye gidiyorum 10 saatlik yol aynı apartmandayız görmeye gelmiyorlar bile. evlilik teklifi aldım yıllardır çıktığım adamdan söyleyemedim bile.
Kısacası dostlar çok üzgünüm dertleşmek istedim. Hayatımda çok şükür her şey yolunda hiç olmadığım kadar mutluyum ama yine de anlayamıyorum benim atladığım bir nokta mı var? Bugün öğretmenler günü ve hem en yakınlarım hem eş dost herkes aradı halam kuzenim babannem hariç ben onları çok severken niye bunu bana yaptılar? düşüncelerim acayip değişti bu olayla birlikte...
Sunun sayesinde bunun sayesinde edebiyatı yapmak için fırsat oluyor bu günler değil miNe konuyu provoke etmek isterim ne de size muhalefet etmek lakin...
Öğretmenler Günü için özel aramalar yeni çıkmadı ben 10 yıllık öğretmenim ve ilkokul öğretmenimi de hayatıma yön veren edebiyat öğretmenimi de her 24 Kasım'da ararım,mümkünse ziyaret ederim.
Sistemin kötü olması öğretmenlerden kaynaklanmıyor.
Şu öğretmenlere saldırma huyunuzdan vazgeçin artık neticede şurada yazı yazabilecek kadar dil,4 işlem yapabilecek kadar hesap biliyorsanız bu öğretmenleriniz sayesindedir.
limoncicegii Boşverin öğretmenim kim ne derse ya da demezse...
Siz çiçeği burnunda harikulade bir öğretmensiniz,meslek hayatınızda başarılar dilerim.
Sunun sayesinde bunun sayesinde edebiyatı yapmak için fırsat oluyor bu günler değil mi
Ne konuyu provoke etmek isterim ne de size muhalefet etmek lakin...
Öğretmenler Günü için özel aramalar yeni çıkmadı ben 10 yıllık öğretmenim ve ilkokul öğretmenimi de hayatıma yön veren edebiyat öğretmenimi de her 24 Kasım'da ararım,mümkünse ziyaret ederim.
Sistemin kötü olması öğretmenlerden kaynaklanmıyor.
Şu öğretmenlere saldırma huyunuzdan vazgeçin artık neticede şurada yazı yazabilecek kadar dil,4 işlem yapabilecek kadar hesap biliyorsanız bu öğretmenleriniz sayesindedir.
limoncicegii Boşverin öğretmenim kim ne derse ya da demezse...
Siz çiçeği burnunda harikulade bir öğretmensiniz,meslek hayatınızda başarılar dilerim.
Teşekkür ederim Prenses gelinlikler gönlümün efendisi Baba tarafının akrabaları pek olmuyor ya. Anne tarafından çok yakın kuzenleriniz varsa onlar daha iyidir Hiç umrumda değiller açıkçası sadece 1 tanesinin kayıtsız şartsız hayatımda yeri var baba tarafından. Gerisi olmasa da olur. Pırlantanızı göstere göstere ohhh... KOCA BULDUNöyle mii ben de sizin öğretmenler gününüzü kutlarım meslektaşım ne güzel söyledin çok haklısın bakıyorum ben de zaten hep bu konularla ilgileniyorum bu ara gönül isterdi ki onlardan da fikir alayım ama artık yapacak hiçbir şeyim yok yoluma bakarım balık gelinlikler de süper bu arada dimi
Sunun sayesinde bunun sayesinde edebiyatı yapmak için fırsat oluyor bu günler değil mi
Aynı durumlar ben de yaşadım. Bana kuzenim değil, ablalarım yaptı. Çok komik bi nedenden dolayı benden uzaklaştılar. Hiç takılma. Benim de en mutlu olduğum zamanlarda yaptılar. Ben hiç takmadım, mutluluğuma da gölge düşürmedim. Ne mi oldu? Sonradan kendileri geldiler hatalarını anlayıp. Sen de en güzel günlerine gölge düşürme. Boşver.
haklısınız ama babamın kardeşi neticede yani ne bileyim küslük falan hiç bana göre değil ailemi böyle bir durumun içine sokmam babamı da üzmem fakat mesafe önemli. doğru söylediniz ne takacağımAmaan niyeti kotu insanlarmis belli ki. ne takacaksin. Hayatinda hersey istedigin gibi giderken dert arama kendine. Uzak olsun oylesi
bence onlar da anlayacak belki de anladılar dönemiyorlar hiç bilmiyorum. ben asla böyle biri değilim kuzenim mutlu olsa onunla beraber sevinirdim
hem de ne trip görseniz. 10 saat yol tepip aylar sonra evime gidiyorum aynı apartmandayız görmeye gelmiyorlar insan üzülüyor zaten gurbetteyim iyice kötü oluyorumAmaaan taktığın şeye bak. :) onun tek nedeni ehliyet değildir emin ol. ana- kız triplere girmişler. bu akrabaları anlamıyorum ben ya bu çekememezlikler onlardan çıkıyor hep.
en güzel ve en zor günlerimde yanımda olmadılar daha ne olsun tabii ki eskisi gibi olamaz azımsanacak bir şey değil yaptıklarıHer zaman iyi niyetli olmak onların da bize öyle geleceği anlamına gelmiyor maalesef. Ben de bi baktım yanımda yoklar. Amaannnn dedim. Sonradan arayıp sordular, şimdi de çok iyiler bana karşı. Sormadım bile onlara neden böyle diye. Ama şunu da söyleyeyim, böyle olunca sana tekrar geldiğinde bu kişiler, eski sıcaklık olmuyor kesinlikle.
çok şükür öyle gerçekten. onlar dışında herkes bana destek oluyor inanınHayatta hersey tam olmuyor maalesef, onemli konularin maasallah yolunda.
Tek eksigin bunlar olsun, bosver.
hem de ne trip görseniz. 10 saat yol tepip aylar sonra evime gidiyorum aynı apartmandayız görmeye gelmiyorlar insan üzülüyor zaten gurbetteyim iyice kötü oluyorum