• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok mutluyum aslında

Teşekkür ederim :KK200: Prenses gelinlikler gönlümün efendisi :KK53: Baba tarafının akrabaları pek olmuyor ya. Anne tarafından çok yakın kuzenleriniz varsa onlar daha iyidir :KK55: Hiç umrumda değiller açıkçası sadece 1 tanesinin kayıtsız şartsız hayatımda yeri var baba tarafından. Gerisi olmasa da olur. Pırlantanızı göstere göstere ohhh... KOCA BULDUN :KK53:
Ben evlenince şöyle olacağım:
EVLENDİAAAM, NASI DA EVLENDİAAAM. İT GİBİ DÜĞÜN YAPILDI BAK HERKES ÇOK EĞLENDİİİİ. KENDİ KOLTUK TAKIMIM OLCKKKKK :KK70:D AYYY CNM DARISI BAŞINA (DEĞİL), ANNEMLERDEN KURTULDUUUUM :KK53:

ay çok şekersiniz çok güldüm:KK70: prenses gelinlikler de çok güzel cidden:KK200: ben de birileriyle böyle sorun yaşamayı hiç sevmiyorum ama suistimal ediliyorum hep:KK12: ve onu kırmamak için dikkatli konuşurdum hava atıyor gibi gözükmemek için, saçmalık işte:KK69: artık ben de istediğim gibi yaşarım mutluluğumu beni düşünmüyorsalar ben niye düşüneyim:63:

Boşverin çekememezlik işte. Şimdi sizin mesleğiniz elinizde, güzel bir ilişkiniz sebepler bunlar bence. O ehliyet yüzünden küstü diyelim annesine ne olmuş. Benim kuzenim Boğaziçi'ni kazandı ben çok mutlu oldum, annem çok mutlu oldu. Sülalede ki tüm kadınlar, kuzenler triplere girmişti. :KK53: Kuzenim hala der bir tek annem aramış sormuş. Yani insan mutlu olmalı kardeşimin kızı başardı diye. Siz olurda denk gelirseniz çok mutlu olduğunuzu belli etmeyin ama Allah korusun nazarı değer öyle insanların inan uzak durması daha iyi. :KK48:

ya çok anlamsız geliyor bana böyle şeyler. ben böyle şeyler yapmazdım sevdiğim birinin hayatında her şey yolundaysa ben de mutlu olurum. uzak durması iyi tabii fakat burnumuzun dibinde olunca işler daha da zor oluyor bir de ben kuzenimi çok severdim beraber büyüdük:KK51: sizin olayınız da çok başkaymış. niye tripleniyorlar anlamıyorum. takdir edemeyecek kadar aciz olmamalı insan

ay çok şekersiniz çok güldüm:KK70: prenses gelinlikler de çok güzel cidden:KK200: ben de birileriyle böyle sorun yaşamayı hiç sevmiyorum ama suistimal ediliyorum hep:KK12: ve onu kırmamak için dikkatli konuşurdum hava atıyor gibi gözükmemek için, saçmalık işte:KK69: artık ben de istediğim gibi yaşarım mutluluğumu beni düşünmüyorsalar ben niye düşüneyim:63:
Dimi ya, hıh :63: Valla muhatap bile alma. Çeyiz bak, duvak bak, saç modeli bak :nazar:

Amaaaann bos verin en mutlu gunlerinizi boyle heder etmeyin. Herkese eseri kadar değer verin.:63:

Amaaaann bos verin en mutlu gunlerinizi boyle heder etmeyin. Herkese eseri kadar değer verin.:63:

boşvermeyi zamanla öğreneceğim desem de huyumda vazgeçemiyorum. fazla takıyorum kafama gereksiz şeyleri fazla değer veriyorum ama artık daha çok dikkat edeceğim yoksa kendim üzülüyorum:KK69:

Öğretmenler Günü için özel aramalar yeni mi çıktı yoksa hep varmiydı? Face ten felan görüyorum kutsal bir güne dönüşmüş.sacma geliyor şu ülkenin eğitim sistemi ortadayken, nasıl bir öğretmenim diye sorgulamak gerektiği yerde...
ne demek istiyorsunuz bu ulkenin egitim sistemi biz ogretmenler yuzundenmi boyle yoksa bizi suclayacak kadar cahil insanlar yuzunden mi

Çok anlamsız şeylere takılmışsınız gerçekten boşverin.Zaten kuzeniniz size böyle bi durum için alındıysa bırakın öyle kalsın yani ufacık şeylere alınan insanlarla kim uğraşıcak kendilerini pohpohlatmaya adam arıyorlar resmen. Siz gerçekten umursamayın olurda saçmaladığını fark eder eski samimiyeti kurmaya çalışır sorun yok.Ama o yanaşmıyorsa sizin zaten işiniz olmasın. Hayatınızda çok güzel gelişmeler olmuş başka işinizmi yok Allahsen.

haklısınız ama babamın kardeşi neticede yani ne bileyim küslük falan hiç bana göre değil ailemi böyle bir durumun içine sokmam babamı da üzmem fakat mesafe önemli. doğru söylediniz ne takacağım:KK6:
Kusme zaten. Ciddi bi durum yok. Sevdiginizden kirilmissiniz aslinda. Sevmezsiniz olur biter :KK30::p

ne demek istiyorsunuz bu ulkenin egitim sistemi biz ogretmenler yuzundenmi boyle yoksa bizi suclayacak kadar cahil insanlar yuzunden mi

öğretmenim cevap verebilir miyim? 2. şıkkı seçiyorum
Çok anlamsız şeylere takılmışsınız gerçekten boşverin.Zaten kuzeniniz size böyle bi durum için alındıysa bırakın öyle kalsın yani ufacık şeylere alınan insanlarla kim uğraşıcak kendilerini pohpohlatmaya adam arıyorlar resmen. Siz gerçekten umursamayın olurda saçmaladığını fark eder eski samimiyeti kurmaya çalışır sorun yok.Ama o yanaşmıyorsa sizin zaten işiniz olmasın. Hayatınızda çok güzel gelişmeler olmuş başka işinizmi yok Allahsen.

haklıksınız fakat kendime çok yakın görürdüm onları. mutlu anlarımızı sevdiklerimizle paylaşmak isteriz ya o yüzden üzüldüm ama değmez diye düşünüyorum artık

Hiç takmayın , sizin mutluluğunuzu söndürürler bu gidişle , o yüzden hiç gerek yok evlenmeye yakın duyarlar artıkın :KK66:

Back