- 14 Eylül 2009
- 2.345
- 1.124
- 248
- Konu Sahibi magic girl
-
okumanın yaşı yoktur. ister 7 ister 70 olsun. Hemde hiç geç değil. İçinizde böyle bir istek varken kesinlikle çevrenizden gelen olumsuz eleştirilere kulak asmayın. Hayat sizin hayatınız dilediğiniz gibi yaşamalısınız. Bence okuyun okumak kadar güzel bir şey yok.
ah tatlim icime su serptin yarin okulum var cocugu birakacak yerimde yok kresde 2 gun ogretmeni aradim getir yaninda sakin gelmemezlik yapma dedi. bende icim daraldi diye sebep ariyordum gitmemek icin ama yilmak yok sera dedim hem agladim hemde rahatladim sanki esimde cok istiyor okumami bu senin hayalindi benle evlenince erteledin asla pes etme ve gecde olsa hayalinin pesinden git dedi.
Kendisi kaç yaşında? Ayrıca insanlar 30una gelince mesleği mi bıraksın teyze diyecekler korkusuyla. Bence o ikinizin sosyal statüsünün eşitlenmesi ihtimalini hazmedememiş. Ben yerinizde olsam bir de yüksek lisans yapardım. Ortasından çatlasın diye. Ayrıca bu kadar kıskanç bir insanı da etrafımda tutmazdım bu bir hastalık bence.
yeminle icimden geceni soylemissin daha 1 saat once esimle konusdum yuksek lisans icin yap askim maddi manevi arkandayim dedi.evet cok istekliyim kizlar cocuklarim buyudulercocuk bakma derdimde kalmadi hem anneleriyle gurur duysunlar istiyorum.artik yapilacak ismde yok evde gunluk ev isleri haricinde
30 yaş mı geçmiş teyze yaşıymış..
40 a nine diyelim madem..
tövbe tövbe ne manyak insanlar var
Bir kere 30lu yaşlar meslekteki en verimli yaşlardır..
Saçmalayan insanlara cevabı verin de kendinize boşa dert etmeyin.
yalniz simdi degilki canim bu bayanla ayni semtte oturuyoruz mutlaka markette bankada yada kahve icmeye gitsem karsilasiyorum hep ayni konu nedense pes etmedi gitti ay yasin kac oldu bak ben kendi parami kazaniyorum ana kiz ayni seyler tekrar tekrar ayni sahne gibi birsey biktim usandim bunlardan cildirma derecesine geldim. dun aksamda tek bir istekleri vardi hava atma ve beni delirtme becerdilerde yani21 yaşımda öğretmen oldum. şu an 26 yaşındayım.
30uma geldiğimde çocuklar öğretmenim değilde teyze mi diyecekler bana.
arkadaşınız saçmalamış. bence kafanızı hiç bulandırmayın. hiçbir şey için geç kalmamışsınız.
kizlar hemen konuya gireyim eski konumdan bilirsiniz esimle aramizdaki sorunu neyse bugun yemin etti birdaha yapmiyacakmis bende inandim esim gereksiz yere asla yemin etmez kuranin ustune anlicaginiz baristik simdi konuya gireyim ben 2 yil once ogretmenlik okuyordum 2 yili bitirdim turkiyeye gezmeye gittim hamile oldugumu ogrendim okulu biraktim yurtdisina geldigim 2 yil olmustu hem ingilizce hemde turizm okuyordum ingilizce kursunda turk bayanla tanisdim bayagi samimi olduk kiz bekardi hergun bana gelir gece gunduz biraradaydik esimde kardesi gibi severdi neyse birgun konusurken turizm bitince caliscanmi dedi bende hayir dilim gelissin diye okuyorum dedim o da ufffffffffffffff ben ne okuyacam bilmiyorum dedi. bende seni bilmem ama ben dilim iyi gelissin ogretmen olucam kesin kararliyim dedim bu da eve gitti. annesine soylemis msn gorustuk daha o aksam bende ogretmen olcam dedi.ok dedim sevindim hatta neyse ben dogum cocuklar derken bir turlu gidemedim o gitti bitirdi 30 yasinda gecen yil evlendi simdi bebegide var neyse ben 2yili bitirdim onada soyledim. o alayci bir sekilde annesiyle senden birsey olmaz bak ben ogretmenlik yapiyorum yeminle dili benden yetersiz turk okulunda calisiyor odu patliyor isten atilirim baska yerde bulamam diye havasi o bicim yaninda durulmaz neyse bebegim 2 yasinda ben tekrar basladim 1 ay oldu ustelik ozel universitede 1yili hergun gidip tamamlarsam fulltime oldugu icin bu yil ogretmen olucam bende bastim parayi ne yalan soyleyim devlet universitesi bana bedava ama cok uzun suruyor dun aksam o arkadas geldi annesiyle bilmiyor yeniden basladigimi kimse bilmiyor esim haricinde oda bugun ogrendi neyse kiz sordu ay 2 yil bosuna okudun yok dedim seneye baslamyi dusunuyorum annesi atildi hemen ayyyyyyyyyy bu yastan sonra teyzemi diyecek cocuklar arkadasda alayci sekilde ay mum bu kac yildir okuyor zaten gidene kadar alay ettiler sinirlerim bozuldu canlarim cokmu gec kaldim birakmayi dusunemem bile cunku iyi para yatirdim yoksa paramada gecen 2yil 1 ayimada yazik olur ama cok zoruma gitti dogrumu soyluyorlar benim yasim cokmu gec 30 yasindayim bu arada
Ana kız kıskançlıktan ne yapacaklarını şaşırmışlar.
İstediklerini söylesinler , hiç umursama.
Okumanın yaşı olur mı? Aksine daha iyi tahlil yapacak, daha net kararlar verecek yaştasın.
Hiç umursama keyfine bak.
Eşin destek, yolun açık öğretmenlik için ideal yaştasın bence.
Sen onlarla görüşme artık, çıkar at hayatından.
Böyle insanların yokluğu varlığından daha hayırlıdır.
Öğretmen olduğun günde paylaşırsın burada umarım.
Bizde tebrik ederiz seni:))
30 yaş ne ki daha ben 26 yaşında mezun oldum 27 yaşında öğretmenliğe başladım. Hala daha 42 yaşındayım öğrencilerimle arkadaş gibiyiz ne teyzesi ya. Sen ideallerinin arkasından git böyle insanlara karşı da sağır ol canım. Yani onları duyma ve dalgaya al.
yalniz simdi degilki canim bu bayanla ayni semtte oturuyoruz mutlaka markette bankada yada kahve icmeye gitsem karsilasiyorum hep ayni konu nedense pes etmedi gitti ay yasin kac oldu bak ben kendi parami kazaniyorum ana kiz ayni seyler tekrar tekrar ayni sahne gibi birsey biktim usandim bunlardan cildirma derecesine geldim. dun aksamda tek bir istekleri vardi hava atma ve beni delirtme becerdilerde yani
Acikcasi böyle bir konus acmani yadirgadim.
Ha arkadasinin sacmaligi icin acarsin icini dökmek icin anlarim, ama bu soru ne gecmi kaldim....
Ne bicim soru o ya, sanki sen üni ye gidince yaslari görmüyormusun orda ?
Sanki 30 yasinda ilk okula yazildinda soruyorsun.
Özelikle yurtdisinda heleki almanyada millet zaaten rahat rahat 30 a kadar okuyor cok azi 25 gibi bitiriyor uni yi.
O yüzden bu soru yersiz, yersiz yerede ne diye sen elalemin kompleksi yüzünden kendine stress yapiyorsun, sinirlerini bozuyorsun ?
Sen git basariyla bitir, ona da gereken cvp i ver.
Hic takma.... yoluna güzel güzel devam et.
Sakin sasma elin kendini bilmez tavirlari yüzünden...
senin hassas olduğun noktayı bulmuş.
sende onun hassas olduğu noktayı bul bu konu açıldıkça sende onun damarına bas.
anlasın yaptığı terbiyesizliği.
ben olsam sinir olup kendimi yıpratacağıma daha iyi bir iş bulur sonra da muhabbetimi keser onu çatlatırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?