Saruboceq İki Kız Annesi :) Kayıtlı Üye 17 Ekim 2007 12.358 218 5 Ocak 2010 Konu Sahibi sonem #61 Geçerken bir uğrayayım dedim:hulya: ımza:Mod
cashmir kızım...küçük gün ışığım Kayıtlı Üye 25 Şubat 2009 824 2 46 5 Ocak 2010 Konu Sahibi sonem #63 anne sütü dışında hiçbirşey vermiyorum kızıma.
M melisdeniz ıkı erkek annesı :) Kayıtlı Üye 5 Kasım 2009 17.132 11 5 Ocak 2010 Konu Sahibi sonem #64 :1shok:benc ilk6 ay ane sütü haricinde bişe, verilmez..ama ek gıdalar 4 aydan sonra veriliyor oda dr r vercegi listeye göree..peynir reçelide hiçç duymadım..çok şaşaırdım veren varsa eger.............:1shok:
:1shok:benc ilk6 ay ane sütü haricinde bişe, verilmez..ama ek gıdalar 4 aydan sonra veriliyor oda dr r vercegi listeye göree..peynir reçelide hiçç duymadım..çok şaşaırdım veren varsa eger.............:1shok:
T TDEMEZUN CANIM OGLUM tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Nisan 2007 15.988 46 6 Ocak 2010 Konu Sahibi sonem #65 kizlar ek gidalara onumuzdeki aymi basliyacaksiniz??ve once doktorunuzami danisip baslayacaksiniz yoksa sormadanmi??ben onumuzdeki ay randevumuza gittigimde sorucam bazi doktorlar 5 aylikken baslatiyor ek gidaya basla derse baslarim..baslamak istiyorum aslinda birdahaki ay oglusum baska tatlarinda tadini alsin..hep ayni mamayi yiyor garibim :)) bikmadan usanmadanboshayallersmile
kizlar ek gidalara onumuzdeki aymi basliyacaksiniz??ve once doktorunuzami danisip baslayacaksiniz yoksa sormadanmi??ben onumuzdeki ay randevumuza gittigimde sorucam bazi doktorlar 5 aylikken baslatiyor ek gidaya basla derse baslarim..baslamak istiyorum aslinda birdahaki ay oglusum baska tatlarinda tadini alsin..hep ayni mamayi yiyor garibim :)) bikmadan usanmadanboshayallersmile
zynp.ZEYNEP KOKOŞ BERRA 'M Kayıtlı Üye 16 Ekim 2007 4.981 9 44 6 Ocak 2010 Konu Sahibi sonem #66 canım biz 4 dolunca başlıycaz yani 20 gün sonra..dr umuz öyle söyledi..yoğurt meyve suları sebze çorbalarıyla başlıycaz..
canım biz 4 dolunca başlıycaz yani 20 gün sonra..dr umuz öyle söyledi..yoğurt meyve suları sebze çorbalarıyla başlıycaz..
T TDEMEZUN CANIM OGLUM tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Nisan 2007 15.988 46 6 Ocak 2010 Konu Sahibi sonem #67 zynp.ZEYNEP .!.: canım biz 4 dolunca başlıycaz yani 20 gün sonra..dr umuz öyle söyledi..yoğurt meyve suları sebze çorbalarıyla başlıycaz.. Genişletmek için tıkla... saol canim cevap icin umarim banada birdahaki ayki randevuda basla derkaydirigubbakcemile5
zynp.ZEYNEP .!.: canım biz 4 dolunca başlıycaz yani 20 gün sonra..dr umuz öyle söyledi..yoğurt meyve suları sebze çorbalarıyla başlıycaz.. Genişletmek için tıkla... saol canim cevap icin umarim banada birdahaki ayki randevuda basla derkaydirigubbakcemile5
askbuya oğlum benim sçs Kayıtlı Üye 24 Mart 2009 1.839 3 34 8 Ocak 2010 Konu Sahibi sonem #68 Saruboceq .!.: Geçerken bir uğrayayım dedim:hulya: İmza:Mod Genişletmek için tıkla... çok iyi oldu geldiğinizkaydirigubbakcemile2
Saruboceq .!.: Geçerken bir uğrayayım dedim:hulya: İmza:Mod Genişletmek için tıkla... çok iyi oldu geldiğinizkaydirigubbakcemile2