Sadece anne sütü alan bebek nasıl kilo aldırılır

Ben görmüyorum ki bebeklerini görüşmediğim insanlar var yani tanımıyorum yan komşumuz felan var bi üst sokakta oturan var. Onlar gidiyorlar evlerine. Ben bi tek bi tanıdıgımla sabah akşam mesjalaşıyorum bizden 10 gün büyük bebeği var çok bilinçli bir anne bilgi alışveirşi ypaıyoruz ama o da il dışında. Dediğim gibi bebek bana iri bir bebekmiş gibi geliyordu çünkü hep o ilk dogudugu zamanlarla karşıalştırıp ne kadar hızlı büyüdüğünü kıyafetleirnin küçüldüğünü gördüm. Gelen giden herkes zayıf bizimkiler bu aylıkken iki bu kadardı ek gıdayamı başlasan. Bu çocuk aç kalıyo. Doktor kilosuna ne dedi az gibi. Böyle böyle konuştukça deidm demekki ben birşeyleri görmüyorum bu kadar insan niy ebunu söylesin.
Kesinlikle yetiyor sütünüz belli. Bebek de sütünüzden başka bir şey istemiyor. Doktor görseydiniz belki rahatlardınız. Hemşire baktı sadece demişsiniz. Kafanız rahat olsun. Mamaları boşverin. İyi bebeğiniz söylediğinize göre. Maşallah

Bebeğim her ay aldığı kilodan az kilo almış. 6600 kg şu an. 4. Ayımızdayız. Mama vereyim diyorum kusuyo. O gün hep kusuyo sütü de kusuyo.
500 gram gibi bi şey aldı bu ay. Herkes zayıf zayıf diyo çok üzülüyorum. Zaten uzamış sarılık vardı üstüne korana oldu. Sürekli elim çocugun üstünde. kaşıkla da besliyorum. Biberon almıyo artık öğürüyo. şırıngayla veriyorum yutmuyo. Gecede az emip saatte bir kalkıyo. Bu çocuk bir aya toparlamazsa benim iyice norlaim bozulacak. Ne yapmam lazım.
Doktora götürün lütfen.Boyle kafanıza göre mama vermeyin .Yazık kuzunuza.Ona eziyet gibi geliyordur,kusuyormus.Ve kilosu çok iyi değil mi? Benim kızım da 6.ayda 8 kiloydu doğduğunda 3 , biz hep seviniyorduk iyi diye.sadece anne sütü verdim

Doktorum bi kere çok güzel bakıyorsun dedi rutinimi söylediğimde. Herkes dediki yoook bu çocuk zayıf iki bu kadar olmalıydı. O moralin bozulmasın diye öyle diyorvs. Ortalamanın altında değil gelişimi ama o kadar çok zatıf zayıf dedilerki üzülüyorum artık
Türkiye'de herkes gerizekalı.Srn doktoru dinle

X