aynı dert bende de var ya...hem annemler hem kaynanamlar durup durup su ver diyolar sinir ediyolar beni..çöldeki kadınlar bile su vermeden büyütüyolar bebeklerini diyorum(bizim doktor söylemişti) yok..sanki duvara söylüyorum ben..biz size vermiştik diyolar başka bişi demiyolar..anladığım kadarıyla benden gizli veriyolar da:umursamaz:doktora kaç kere sordum hep aynı şeyi söylüyo 6. aydan önce gerek yok diyo..ben de doktorumuzu dinliycem..annemlere de direnebildiğim kadar direncem:sm_confused:
hıçkırık tutunca veririm olmazsa teşekür herkese..
3 aylık bebeğe reçel ve ve peynir mi veriyorsunuz???????????:1shok:
Yapmayın........yasakkelime
gizoşuuuuumm herke sherşei sölüo yaa benmde kafam döndüüü..dr vrme dio hemşire ver dio anlamadm yavv..daha kmseye bişicik sormucamm.:)))))valla bizim çocuk drumuzz hastanede ilk doğduğu gün vermemizin daha ii olacağını ağzında pamukcuk oluşmayacağını söledi her ne kadar oğlum sevmesede suyu rezeneyi seviyo rezene sayesinde içiyor arada 2 3 çay kaşığıda zorla veriyom ... ya kimsenin kimseye uymuyo bi dediği drumuz içir diyo sağlık ocağındaki hemsire 6 ay sakın verme diyo kafamçokkarıştı
canım ben aklıma geldikçe 2-3 çay kaşığı veriyorum..
gerçi doktorumuz gerek yok dedi..
benm oğlm 4.ayndan gün aldı herkesn yetştrme tarsı farklı ama çok pimpirikli bir anne değilim aman öpmesnler amn mkrop gelmesn aman şunu vermeym öle şelerm yoıktur benm korkarak bişeyi yapmm korktuğm şeyi yaptğmda sonucu daha kötü oluo.bişicik olmas allahın zinyle cnm benm.eskiden bzlere ne veriolarmşş bebebüskivisi süt vs bak kimimzde ne varki..ngeçende danone verdm tabi bu peyr vs deidğim şeleri parmağmn ucuyla tatsn die veriorumm.ben çok çocuk gördümkü çapada tedavi oluyor aileleri sırf sakınıop bişi nyedrmeyp herşei püre haline getiren aileler var ve çocukları çiğnemeyi blmiyor benm oğlm sarılık olduı doğdğnda ben hormonsuz bahçe salatasnn suyunu sıkıp içirdim...vee sarılığı anında düştü bunuda dr sölemşti bize.sennde bebğin olcak aklında bulunsun..
bide inş yazdıklarımı okumşsnzdr umarım sizin tabrnzle türkçeyi katediyorum:)))))
Ben 4 aylık bebeğe peynir verin,reçel verin diyen cahil bir dr . olabilceğine inanmıyorum..Eşim ,babam ,kuzenlerim dr..Söyledim,şaşırdılar..:bbo:En azından 6 ay dolana kadar...Bir dr. a danışsaydınız iyi olurdu...
Son cümleniz doğru,yine katletmişiniz malesef.....