Kızlar bebeğinize su veriyor musunuz?

sonem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
84
0
38
kızlar bebeğim iki buçuk aylık ben sadece sütümle besliyorum zatten suyu herşeyi anne sütü karşılıyormuş ama kaynanam ikide bir su ver diyor bende 4 ayda başlıyayım diyorum siz ne yapıyorsunuz bu arada herkese İYİ SENELER..

canım ben günde bir kaç mama kaşığı kaynatılıp soğumuş iyi su veriyorum... bence bu kadardan bişey olmaz ama sen bilirsin yinede... sana da iyi seneler a.s.

canım ben su degil ama hergün rezene cayı içiriyorum bi kaç kasık hem rahatlatıyormuş hemde su ihtiyacını o çaydanda gideriyormuş Suyu bi kaç defa verdim geri cıkartıyor o yüzden vermiyoru ben

bana doktorum verme dedi mamada var zaten dedi ama ben 2-3 gundur vermeye basladim..bana susar gibi geliyor..ilk verdigimde istemedi midesi bulandi cikardi hatta biberonu diliyle itiyor :)) suratini eksitip bana garip garip bakiyor :))ama biraz daha alisti gibi ..cok sevmesede birazini yutuyor bu ona yeter sanirim....

bende kaynatlıp soğumus su verıyorum ne olcakki.daha cok kustuktansonra verıyorm.ağzı kötü oluydur düşüncesiyle:)
su ne sakıncası olcakki

bn vermıyorum.dr anne sutunun yuzde 90 ı su dedı 6 ay a kadar vermene gerek yok dedı...annem ver dıyo ama ..henuz vermıyom

su verilmez bebeğe ilk 6 ay......dr.lar da böyle der hep........

canim ilk 6 ay su verilmemesi gerekiyor.ayrica zaten anne sutunun %98 i suymus bebek su ihtiyacini karsiliyormus..

Son düzenleme:
hıçkırık tutunca veririm olmazsa teşekür herkese..

kayınvalidem telefon actıgın da bile ver demesine ragmen ben de vermiyorum ishal olabilirmiş bebek dış kaynaklı beslendiginde sadece sütle beslendigi sürece vermeyi de düşünmüyorum. mama alsa belki verirdim

vücudumuzun %90ı sudan oluşuyor.mama verenler muhakkak vermeli bence.sadece anne sütüyle besleyenler de iki çay kaşığı kadar verebilir.şahsen hep verdim su,emzirsem dahi...

deneyin bebeğin ihtiyacı var ise emzirsenizde verilebilir dedi doktor bana. ben bir iki kere verdim istemedi. vermiyorum şimdi. zaten dudakları falan kuru olurmuş susayınca..

bende sadece süt verdiğim için su ihtiyacı olmaz diye vermiyorum

anne sütünn çoğu saten sütt...sağdğnz bakın bras bkledkten sonra yarıdan çoğu su oluo dibine çöküo ama ben bazen reçel peynr vs verdiğim için sudda veriyorum aklımaglrse yabi oda..

aynı dert bende de var ya...hem annemler hem kaynanamlar durup durup su ver diyolar sinir ediyolar beni..çöldeki kadınlar bile su vermeden büyütüyolar bebeklerini diyorum(bizim doktor söylemişti) yok..sanki duvara söylüyorum ben..biz size vermiştik diyolar başka bişi demiyolar..anladığım kadarıyla benden gizli veriyolar da:umursamaz:doktora kaç kere sordum hep aynı şeyi söylüyo 6. aydan önce gerek yok diyo..ben de doktorumuzu dinliycem..annemlere de direnebildiğim kadar direncem:sm_confused:

anne sütünn çoğu saten sütt...sağdğnz bakın bras bkledkten sonra yarıdan çoğu su oluo dibine çöküo ama ben bazen reçel peynr vs verdiğim için sudda veriyorum aklımaglrse yabi oda..

3 aylık bebeğe reçel ve ve peynir mi veriyorsunuz???????????:1shok:

Yapmayın........yasakkelime

3 aylık bebeğe reçel ve ve peynir mi veriyorsunuz???????????:1shok:

Yapmayın........yasakkelime

bi arkadaşım bebeğine 40 günlükken işkembe çorbası tattırmıştıkaydirigubbakcemile3reçel ve peynir ne ki...annemlere kalsa benim kızıma da çorbalardan filan tattırcaklarda ben izin vermiyorumklava:

ben zemzem veriyorum oda günde iki çay kaşığı kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…