tatlicady Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2010 601 16 46 İstanbul 5 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi tatlicady #1 Kına gecem bayanlar arasında olacak.Kızlar kınada bir kaç parça söyleyecek sonrada cd den muzikleri çalıcak birisini arıyorum. İstanbul da kına gecelerinde gördüğünüz veya tavsiye edeceğiniz birileri var mı?
Kına gecem bayanlar arasında olacak.Kızlar kınada bir kaç parça söyleyecek sonrada cd den muzikleri çalıcak birisini arıyorum. İstanbul da kına gecelerinde gördüğünüz veya tavsiye edeceğiniz birileri var mı?
N netabla Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2009 36 0 96 61 İstanbul 6 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi tatlicady #2 Benim bildiğim hatta 2 kez izlediğim bayan orkestra grubu var..Başlıklara göz atarsanız ulaşırsınız..sevgiler
Benim bildiğim hatta 2 kez izlediğim bayan orkestra grubu var..Başlıklara göz atarsanız ulaşırsınız..sevgiler
tatlicady Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2010 601 16 46 İstanbul 18 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi tatlicady #3 netabla .!.: Benim bildiğim hatta 2 kez izlediğim bayan orkestra grubu var..Başlıklara göz atarsanız ulaşırsınız..sevgiler Genişletmek için tıkla... cevabınız için teşekkür ederim farklı önerisi olan birileri var mı acaba?
netabla .!.: Benim bildiğim hatta 2 kez izlediğim bayan orkestra grubu var..Başlıklara göz atarsanız ulaşırsınız..sevgiler Genişletmek için tıkla... cevabınız için teşekkür ederim farklı önerisi olan birileri var mı acaba?