- 30 Eylül 2013
- 910
- 7
- 31
- Konu Sahibi karabibeer
Tibet hareketleri ne canım ben bi araştırayım o kadar işe yarıyorsa :))
burda bi başlık var hatta tibet hareketlerinin göğüs büyüttüğüne dair )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tibet hareketleri ne canım ben bi araştırayım o kadar işe yarıyorsa :))
burda bi başlık var hatta tibet hareketlerinin göğüs büyüttüğüne dair )
evet canım buldum ben yapayım o zaman her gün çok teşekkür ederiiiim :))
bu arada boyun ve kilon kaç tatlım??
1.65 e 48 canım ufağım biraz :))
boyuna göre zayıfsın ben 1.67 ye 52 kiloyum zayıf görünüyorum baya senin kemiklerin sayılıyordur bence biraz kilo al yoksa göğüslerin bi kaç cm ya büyür ya büyümez )
yok canım o kadar değil :)) benim bünyem böyle yiyip alamıyorum doktora da gittim metabolizmam çok hızlı çalışıyormuş alamıyorum kilo
bir de çooook zayıf arkadaşlarım var ama göğüsleri 90 numara filan zayıflıkla alakalı değil heralde ben de çözemedim
bende bazen alıyorum bazen alamıyorum
onun sırrı ya genetiktir yada kavanoz falan çekmişlerdir zamanında başka açıklaması yok çünkü )
keşke bizimkilere de bişey kapatsalarmış da bunlarla uğraşmasaymışız :)))
benim annem bilmiyor ki öyle şeyleri geçen benden öğrendi gerçi bende burdan öğrendim benim ilerde kızım olursa Allahın izniyle ben ona yapıcam
aynen aynen ben de lisedeyken öğrenmiştim :)) ben kızıma tencere bile kapatırım mağdur olmasın yeteki
Gunde iki uc bsrdak balli sut ic:)yok canım o kadar değil :)) benim bünyem böyle yiyip alamıyorum doktora da gittim metabolizmam çok hızlı çalışıyormuş alamıyorum kilo
banyo tası kapatanların gayet büyük bu saatten sonra acab bizde kapasak etki etmez mi sonuçta biz o hakkı kullanmadık
Gunde iki uc bsrdak balli sut ic:)
ya tutarsa diyosun :)) ya bi taraftan diyorum ki şükret göğüsleri büyük olup kitle olan var kanser olan var ama bi taraftan da göğüsler dişiliği gösteriyor ya ne bileyim üzülüyorum
aynen öyle canım bunada şükür :)) ya takma o kadar kafana sonuçta kimse mükemmel değil )
tabiki öyle de ne bileyim çok istiyorum büyümesini inşallah gönlümüze göre olur canım :))
doğal yollarla göğsünü büyütmeye başlayan biri önce bir fotoğraf çekip büyüdükten sonra da çektiğini koysa ya buraya. aradaki farkı hepimiz görelim ehehe.