• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar, bana öyle bir parfüm önerin ki....

Biri parfüm mü dedişakkıdı

Şeker vanilya çikolata sexyilik
addict, Britney spears fantasty, britney spears ın control, copard kaşmir, chopard Wish

daha uygun şekerli olsun kek pasta koksun diyenlere:
Aquolina Pink Sugar, Aquolina chocolate, jessica Simpson cup cake

Sinsi sexylik olsun diyenlere
212 sexy, ck euphoria, tous heaven, agent provacateur

Su gibi mis gibi koksun oooh diyeyim burnuma geldikçe diyenlere:

Roberto Cavvali just pink, Tous gold/silver, Hugo Boss femme, Ralph Romance, Chopard Happy Heard, Burberry Beat

Pudralı koksun diyenlere

Thery Mugler , Sonia Rykiel not for men

Koku üzerime yapışsın diyenler:

Chanel matmazel, Chanel coco, Dior (tüm parfümleri), Burberry (tüm parfümleri) Tous gold/ heaven, agent provacateur

bunlar ilk aklıma gelenler....

addict, Britney spears fantasty, britney spears ın control, copard kaşmir, chopard Wish

Roberto Cavvali just pink, Tous gold/silver, Hugo Boss femme, Ralph Romance, Chopard Happy Heard, Burberry Beat

Pudralı koksun diyenlere

Chanel matmazel, Chanel coco, Dior (tüm parfümleri), Burberry (tüm parfümleri) Tous gold/ heaven, agent provacateur

ahaaaaaa :1shok:
işin gurusuda geldişakkıdı

taaam bebişimmm ozman...212 yi denicem.escadenin o sexy grapic i alsana bana.hemen istiom.onu ben.:))))kaça patlar bana o:))

tamam haber vercem bekle
amma 85-90 arasi olarmiş sanirim öle diyo Krdi hazretleri :delphin:

Pudralı koksun diyenlere

Krdi yoldurtma bana kendini
agentin neresi sinsi seksi ?
212yle arasında dağlar kadar fark var
aynı kulvarda diil bu kokular :mymeka:

tamam haber vercem bekle
amma 85-90 arasi olarmiş sanirim öle diyo Krdi hazretleri :delphin:

Krdi yoldurtma bana kendini
agentin neresi sinsi seksi ?
212yle arasında dağlar kadar fark var
aynı kulvarda diil bu kokular :mymeka:

Aynı kulvarda demedim. Sexy dedim canım. Kişiden kişiye değişir bana göre de 212 asla sexy değil. İçinde çürümüş meyve kokusu olan hiçbir koku bana sexy gelmez (Miss cherie de mesela)
Ama sen biliyor musun ki eşleri ile parfüm almaya çıkan her 10 kadından 8'i bir dönem metres alıyordu. Hayır kendileri tercih etmiyordu eşleri beğendiği için alıyordu bebişim. Bileşenleri aynı değil ama tercih meselesi herkesin sexy anlayışı farklı. Mesela Be delicious meyveli bi parfüm bi erkek arkadaş onu feci sexy buluyorşakkıdı

Aynı kulvarda demedim. Sexy dedim canım. Kişiden kişiye değişir bana göre de 212 asla sexy değil. İçinde çürümüş meyve kokusu olan hiçbir koku bana sexy gelmez (Miss cherie de mesela)
Ama sen biliyor musun ki eşleri ile parfüm almaya çıkan her 10 kadından 8'i bir dönem metres alıyordu. Hayır kendileri tercih etmiyordu eşleri beğendiği için alıyordu bebişim. Bileşenleri aynı değil ama tercih meselesi herkesin sexy anlayışı farklı. Mesela Be delicious meyveli bi parfüm bi erkek arkadaş onu feci sexy buluyorşakkıdı

demek ki ben o istisnayi olusturan 2 hatundan biriyim :lepi:
sevgilim metresi pek tutmadı
212ye bayildi :asigim:
212 yolla bana bıdı bıdı etmekaydirigubbakcemile

ulan kuzu kes sesini
250 ytllik parfümü begenmeyip bana yollayan kimdi :delphin:
(no 5i hiç saymıyorum bile, koyun cisi gibi kokuyodu kesin çakmaydı)
babasının hayrına hibe mi etmişti onu sana Krdi işportacısı :delphin:

Kızıım hiç sevmedim o kokuyu ben. Atacağıma hayrına birine veriyim, sevaptır dedim. :lepi:

Chanel 5 i de bana eltim almıştı. İğrenç dimi hakkaten:delphin: güzel olsa sana yollarmıyım be, delimiyim ben.Muhahhaa:roflol:

Kızıım hiç sevmedim o kokuyu ben. Atacağıma hayrına birine veriyim, sevaptır dedim. :lepi:

Chanel 5 i de bana eltim almıştı. İğrenç dimi hakkaten:delphin: güzel olsa sana yollarmıyım be, delimiyim ben.Muhahhaa:roflol:

kuzu şaka bi yana
metresi ben cok seviyorum
no 5i de çok severim ama eltin seni kandırmış o no 5 falan değil direk tütün kolonyası yeminle :delphin:
bendeki no 5le alakası yok kokunun kaydirigubbakcemile

yaa şu şanel 5 i biriniz iyi biriniz kötü diyoo
çıkarıyom listeden haaa ona göre

Krdi allah belanı vermesin.:roflol::roflol:

Efenim şimdi size kendi tecrbemi yazayım. Metresi aldım tavsiye üzerine. İçinde erkekleri cezbeden bilmem ne varmış:sm_confused:. İyi dedim akşama herife süprüz yapayım, aklı başından gitsin dedim:jeyyar:, metresi bir güzel sürünüp yattım. Ehmet yanaştı yanıma, kokladı, kokladı herif birden uzaklaştı. "ne kokuyon sen ya, Tütün kolonyasımı sürdün, ıyyyy dedi" iyimi.:1shok: Ulan o geceki bütün hayellerim tuzla buz oldu.:mymeka: Ara ara kullandım yine metresi ama beğenerek hiç kullanmadım.:delphin:

ya benim herifte bir anormallik var, yada metresi tercih eden diğer heriflerde-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
Back