• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar, bana öyle bir parfüm önerin ki....

yalnız çamaşırsuyunun kafası iyice karıştı haaa delikafadulden

doğru diyorsun ya...ben bunların hepsini aynı günde nasıl koklarım, hepsi birbirine karışır..bir de herkesin zevki başka tabi....ucuz olsun dedikçe siz dünyaca ünlü parfümleri önerdiniz delikafadulden ben en iyisi mis gibi çamaşırsuyuna devam...ayrıca topicte aralarda birisi başka bir arkadaşa sen kullansan kullansan çamaşırsuyu kullanırsın yazmış gözümden kaçmadı...:delphin: neyi var ayol..tertemiz kokuyor :teytey:

hypnotic poison... en sevdiğim koku. acaip afrodizyak duyanlar sonbahar sineği gibi yapışıyor..

bunun fiyatını öğrenebilir miyim ama duyan yapışmasın, eşim parça pinçik eder

ya çamaşır suyu annemmmmm beni dinle sen git body shop a vanilya kokusu al hem paran az gider 31 lira yaaa.hemde kocişin içine düşer okadarnı soylım sana yani:))))))))))))))))))))))))

Chanel Chance, Allure güzel bi de Matmazel bazılarında güzel kokuyo ama bende değil:çok üzgünüm:
Ondan benimki gurbiye gitti çok pişmanım gönderdiğime çooook:a015:
valla arzu moral vermek gibi olucak emmeee....
servise bindigimde klimayi kapatirim genelde yüzüme çarpmasın diye
geçen üretim müdürümüz dedi ki "kermit hanım kalsaydı klima, parfümünüzü üflüyodusengözlerimebaksanab"
i hope you understand bebişim delikafadulden:smiley-cool:

alalı bayağı oldu.. hatta artık dibinde kaldı.. aldığımda 150 ytl.. ye yakın para saymıştım... 100 mg.ı...... sanırım yine hypnotic poison alacağım..birde este lauderin private collectionunu çok severim. bakalım. alırsam bu ikisi arasında seçim yapacağım..bu kokuda mimoza kokuyor. bana ilkbaharı hatırlatıyor.......

ya çamaşır suyu annemmmmm beni dinle sen git body shop a vanilya kokusu al hem paran az gider 31 lira yaaa.hemde kocişin içine düşer okadarnı soylım sana yani:))))))))))))))))))))))))

vanilya kokusu benim de hoşuma gidiyor, bir bakabilirim...hem fiyatta uygun....

alalı bayağı oldu.. hatta artık dibinde kaldı.. aldığımda 150 ytl.. ye yakın para saymıştım... 100 mg.ı...... sanırım yine hypnotic poison alacağım..birde este lauderin private collectionunu çok severim. bakalım. alırsam bu ikisi arasında seçim yapacağım..bu kokuda mimoza kokuyor. bana ilkbaharı hatırlatıyor.......

şimdi aklıma geldi, siz sarışınsınız acaba bana yakışırmı ki bu parfüm...

valla arzu moral vermek gibi olucak emmeee....
servise bindigimde klimayi kapatirim genelde yüzüme çarpmasın diye
geçen üretim müdürümüz dedi ki "kermit hanım kalsaydı klima, parfümünüzü üflüyodusengözlerimebaksanab"
i hope you understand bebişim delikafadulden:smiley-cool:

hangi parfüm bu üfleyen...

tabiiii kzm vanılya kokusu ucuz hem...sen parfüme fazla para vermek istemeyen bir hatunsun anlamadım ben git benm dediğimi al...kaybollllllllllll................ :)))))))))))))))))

ulen varya iyice kafam karıştı lolita mı alsam escade sexy graphic mi alsam yada 212 sexy mı alsm:)))))))))))))))))))hep gurbikin suçu beeeeeeee.......tercih sayımı çoğaltıyor bu hatun.........

Sana Viva Cappio'yu önerebilirim.Yerli parfümlerin en kalıcılarından biridir.Fiyatıda 20 tl. kadar olması lazım.Kullandığım dönemde herkes çok beğenirdi.Hem ucuz hemde kalıcı.Bence bi dene

tabiiii kzm vanılya kokusu ucuz hem...sen parfüme fazla para vermek istemeyen bir hatunsun anlamadım ben git benm dediğimi al...kaybollllllllllll................ :)))))))))))))))))

hayret bir şey yahu....:1shok:

dizdiniz buraya dünyaca ünlü parfümleri....kaydirigubbakcemile3

sonra da bana body shoptan vanilya kokusu önerdiniz, bir de kaybol dediniz....
kaydirigubbakcemile3

ne kullanıyorsunuz? body shoptan vanilya kokusu....ben parfüm istiyorum....arayışlarım devam edecektir....sonuçta aradıklarım arasında açık parfüm olmasın demiştim..body shoptan vanilya kokusu da açık parfüm sayılmaz mı bir nevi...bekliyorum herkesin önerisini...

hem ucuz hem kalıcı yani senin istediğin özelliklerde çok zor bence . ama tommy girl diğerlerine nazaran biraz daha ucuz. ama lolita lempiçka ve jadore gibi parfümler pahallı olmasına rağmen çok uzun süre kullanabiliyosun:)

Adidas pure lightnees (mavi) kesinlikle vazgeçemediğim bir koku oldu :) 30l ya aldım.. eğer benim gibi ağır ve şekerli parfüm sevmiyosan bu parfümü beğenirsin :) ve kalıcılığındanda şüphen olmasın..

Selinin tarzı çok kaba olmuş ama Çamaşırsuyu bodyshop kokularına açık parfüm demeni anlamadım. Dene bence çok hoş kokuları var. White musk, neroli jasmin benim sevdiklerim.

Back