- 9 Eylül 2018
- 5.471
- 24.409
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu kokuyu biraz tarif eder misin çok merak ediyorumArmani my way kullanıyorum çiçek kokusu çok kalıcı ayrıca.. bir bakabilirsiniz kokusuna tavsiye edebilirim..
Ciceksi bir kokusu var internette yorumlarda şekerli diye yazmışlar ama hayır kesinlikle şekerli bir koku değil ben şekerli kokuları hiç sevmem çocuksu geliyor bana.. kadınsı bir koku diyebilirim asla rahatsız etmiyor hafif pudralı kokusu.. aslında herkesin koku algısı çok farklı açıkçası kokusuna kendiniz bir bakın derim..bu kokuyu biraz tarif eder misin çok merak ediyorum
Pudra işin içine giriyorsa bayık bir koku değildir eminimCiceksi bir kokusu var internette yorumlarda şekerli diye yazmışlar ama hayır kesinlikle şekerli bir koku değil ben şekerli kokuları hiç sevmem çocuksu geliyor bana.. kadınsı bir koku diyebilirim asla rahatsız etmiyor hafif pudralı kokusu.. aslında herkesin koku algısı çok farklı açıkçası kokusuna kendiniz bir bakın derim..
Yoo hiç bayık bir koku değil kesinliklePudra işin içine giriyorsa bayık bir koku değildir eminim
Bu tip çok yoğun kokuları hiç sevemiyorum ya. Hamileyken hele metro beklerken herkes o kadar sıkmış ki adeta dedim parfüm banyosu yapıp çıkmışlar. Sanki böyle o parfümler ciğerlerime bile işledi, resmen oksijenim kısıtlandı. Içimden öğğ öğğ diye diye zor nefes aldım. Bu anımı paylaşmak istedim. Teşekkürler.Merhaba kızlar bana önerebileceğiniz güzel bir parfüm kokusu var mı marka felan.Kalıcılığı olan ve şeker kokusu olmayacakkkk.Bu Rus ve Ukraynalılar öyle bir parfüm kokuyorlarki yanımdan gectıklerınde üzerime siniyor kokuları Bu denli kalıcı ve güzel kokan koku önerebilir misiniz?