• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar, bana öyle bir parfüm önerin ki....

equal i dene derim hem fiyatı çok uydun hemde deodorantı bile çok kalıcı dolabını açtığında günler öncesinde giydiğin giysilerinden gece yattığın yastığından kokusunun geldiğini görüceksin hem gece hem gündüz kullanabileceğin hoş zarif bi kokusu var ben çok pahalı parfümlerde kullandım avonda kullandım oriflame de ama bunun yerini tutmadı deodorantını dene fiyatı çok uygun 5lira kadar kayıbın olmaz umarı beğenirsin..

$CALDION-BAYAN-PARFUM-100-ML__49261884_0.jpg
$Caldion-Jeans-Women-EDT-100ML-Bayan-Parfumu__35030446_0.jpg

İkisini de seviyorum :)

Kızlar öyle bir parfüm buldum ki enfes :16: nası çekici ve rahatsız etmiyor yok böyle bir şey..Sıkı durun adı Dolce Gabbana- Gold çok çekici ya!Arkanızdan çok kişi gelir emin olun bir kadına sıkılırken sordum enfes sıcak sade her şey var bu kokuda..Bebeğim benim ,bebeğim benim ilk göz ağrım..son aşkım benim...:54:Daha önce de estee Lauder pleasure i (plejır okunuyor) önermiştim..Hadi bakalım deneyin görüşlerinizi belirtin..:34:

Pleasures - Estée Lauder çiçeksi bir kokuymuş.

Ama dolce gabbana'nın gold adında bir parfümü yok.
açık mı aldın? Açık aldınsa isim uyduruyor onlar.

Arkadaşlar pardon Donna Karan New york tombul kısa bir şişesi var yuvarlak..Ama nette şişesi daha uzun ilginç...:53:Alttaki resim bakınız:

di-C9S7.jpg

Son düzenleme:
L'EAU THE ONE by D&G
(The One'ın daha meyvemsi ve fresh yorumu ama hala çok benziyor orijinaline)
Çok kalıcı, çok sofistike, tanıdık tanımadık duyan soruyor =)
Özel bir koku, tanımlaması zor. Meyvemsi çiçeksi demişler ama bana pudramsı gibi de geliyor.
Asla boğmayan sıcacık ama taze bir koku.

**Modern kadınlar için meyvemsi, çiçeksi bir parfüm.
**Tatlı, ferah, şehvet dolu ve cezbedici.
**Üst notalar da şeftali, mandalin.
**Kalp notalarında müge, erik.
**Temel notalarda misk, meşe yosunu, kehribar, vanilya, vetiver.

Arkadaşlar pardon Donna Karan New york tombul kısa bir şişesi var yuvarlak..Ama nette şişesi daha uzun ilginç...:53:Alttaki resim bakınız:

di-C9S7.jpg

canım çok ısrar ediyorum kullanabilmek için ama,kardeşimin hediyesi bu parfümn yeşil olanı bana kullanamıyorum bir türlü.3kez kullandım yılbaşından beri öylece duruyor.sevemedim gitti.o kadar ki 125TL ye satıcam yani:)))

canım çok ısrar ediyorum kullanabilmek için ama,kardeşimin hediyesi bu parfümn yeşil olanı bana kullanamıyorum bir türlü.3kez kullandım yılbaşından beri öylece duruyor.sevemedim gitti.o kadar ki 125TL ye satıcam yani:)))

Ala ala yeşili mi almış Gold u alsın bak bakalım beğenmiyor musun?Yavrım o nasıl bir afet hem rahat hem çekici hem dinamik havalı...:16:Bayıldım resmen şimdi aşağı yukarı 160 tl genel olarak...Ben de çok parfim var o yüzden alamıycam çok üzgünüm..:14::31:Kaç kişiye koklattım kötü diyen duymadım bu afet bi şey ya gerçekten ...hakkını vermek lazım..:54:

Back