E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
aaa evet noa çok güzelllllllll
cacharel noa
cacharel noa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alien pahali ama kesinlikle tavsiye ederim amber ve çiçek kokusu ama sarışınlara ağır gelebilir
bacım sen çamaşır suyunun kokusunu çok beğenmiyo muydun?
e işte onu sıkkaydirigubbakcemile3
tamam tamam.ben de buğday tnliyim ve Hugo kullanıyorum.kokusu çok güzel ama parası da tabi
gelçi bana 2 yıl gidiyo.
bacım sen de kafandan aşağı boca etme canım:mymeka:
al güzel bişey de kullan dimi amaŞeniz.bunun ucuzuna da alkol basıyolar yaf:1closedeyes:
yönetime buradan sesleniyoorumm :)
yazdığımız isimlere tester konulsunn :):)
şaka bi yana
açık parfümlere neden karşısın cnm istemiyorsun ben hep D&P nin açık parfümlerinden alırım.her çeşit var istediğini beğen.:)
15lira veriyorum zaten bana en fazla 1ay dayanıyor bir parfüm :)
her aldığımda değişik koku beğeniyrum o an hangisi hoşuma giderse onu alıyorum:) şekerli kokulara bayılırımm..
noa,night blue süper bunlar
canım ben 1,5 seneye yakın kullandım addicti...şu parfüm topiklerinde hep sinir oluyorum yazılan ürünlerin kokusunu duyamıyorum diye.
yöneticilere bildireceğim bir düğme koyalım ona basınca bizim ekrandan parfümün kokusu gelsindelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bende bu aralar dior hypnotic poison a takmış durumdayım.
biraz ağır,sen geçerken ordan senin geçtiğini belli eden,ve bence çok sexsi br koku.
hep yollarda ,otobüste falan duyuyordum kızlarda bir arkadaşta yakaladım şükür.
hemen almam lazım.
şu dior addict yi merak ettim valla.benim değim gibimi acep yoksam hafif mi?
şöyle dehset bi parfim çıbııım delikafaduldentous ne loooooo fisfisfis
KESİNLİKLE TOUSU BENDE ÖNERİRİM CANIM...........
canım piyasada 140-150 arasıyazdınız mı göremedim ama ne kadar bu tous..?
şöyle dehset bi parfim çıbııım delikafadulden
yannız bu kokuya böyle 0-6 yaş grubu oyun şişesi tadında bi ambalaj yakışmıyo :mymeka:
tasarımcılarında iş yok şakkıdı
canım piyasada 140-150 arası
emme kuzuylan ben 90 yetaleye alıyoz :lepi:
arkadaşlar, 27 yaşındayım ve buğday tenliyim....
bana öyle bir parfüm önerin ki ben bu parfümü hep kullanayım,
aradığım özellikler.....
kalıcı olması,
avon ya da oriflame olmaması,
çok pahalı olmaması,
kolay bulunur olması,
doldurma parfüm olmaması,
gerçekten hoş olması
bu arada belirteyim şimdiye kadar far a wayi çok seviyordum ama bu son indirimli ürünlerden aldığım far a wayler bana eski tadı vermedi....ayrıca rosense parfümleri kullandım, çok güzel ama kalıcı değiller....bana neler önerebilirsiniz....? çiçek kokuları, tatlı kokuları da seviyorum ayrıca....ama turunçgil kokan şeyleri sevmiyorum....
yok canım benimsiz kaççakdelikafadulden mı alıyorsunuz yoksa ? pahalı ama bir sene gidiyorsa benim parfüm harcamama denk düşer