• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar, bana öyle bir parfüm önerin ki....

hem ucuz hem kalıcı yani senin istediğin özelliklerde çok zor bence . ama tommy girl diğerlerine nazaran biraz daha ucuz. ama lolita lempiçka ve jadore gibi parfümler pahallı olmasına rağmen çok uzun süre kullanabiliyosun:)

mutlaka uygun fiyatlı ve kalıcı bir koku vardır bakalım, önerileri okuyorum sürekli......

Selinin tarzı çok kaba olmuş ama Çamaşırsuyu bodyshop kokularına açık parfüm demeni anlamadım. Dene bence çok hoş kokuları var. White musk, neroli jasmin benim sevdiklerim.

selin şaka yapmıştır ben de zaten şakasına şakayla yanıt verdim, sorun değil..yardımcı olmaya çalıştılar....

bodyshop kokularına açık parfüm dememi ben de anlamadım a.s, çünkü inan hiç görmedim, hiçte kokularını bilmiyorum....açık parfüm gibi düşündüm ben de...ama kalıcı değillerse pek istemem açıkcası....

Pek kalıcı değiller onu da ekliyim.

Güzelim ben geçen günlerde Hepsiburadadan aldım 30 ml'likler 30 milyona iki - üç farklı koku denemek için. İkisini beğendim Lolita Lempicka geceler için uygun ve Givenchy Hot Couture gündüz için çok hoş serin farklı kendine özgü bir koku bence deneyebilirsin 30 ml'likleri; hem fiyatları da daha uygun ...

Himm ben Boss kullaniyorum gayette güzel ve kalici kokusu var.
Fiyati biraz yüksek ama sanirim oda 70 euro Euro civarinda.

41tZun%2BRaTL._AA280_.jpg

Birde Dolce Gabbana kullaniyorum oda cok güzel.75 Euro civarinda sanirim.

z2884.jpg

Yabancı parfümlerde burberry ve givencyde 30 ml 30 lira. Sevgililer günü için...

Yerlilerden, She, Cecile, privacy, emotion çok güzel her tarz kokular var içlerinde.
Ayrııca Adidas kokularıı da beğeniliyor.

dün bi markette caldion markalı kırmızı şişeli caldion night isimli parfümü test ettim koluma sıkmıştım hem tenime hem paltomun koluna inanılır gibi değil seti 30 TL ama hala buram buram kokuyor kesinlikle alacağım eşime sordum nasıl bir koku şeker gibi kokuyorsun dedi :) biz ailecek pek bi beğendik kaydirigubbakcemile2

Himm ben Boss kullaniyorum gayette güzel ve kalici kokusu var.
Fiyati biraz yüksek ama sanirim oda 70 euro Euro civarinda.

41tZun%2BRaTL._AA280_.jpg

Birde Dolce Gabbana kullaniyorum oda cok güzel.75 Euro civarinda sanirim.

z2884.jpg

şu anda bu iki parfümde bende var Femme'yi gündüz The One'ı gece dışarı çıkarken kullanıyorum ikiside çok güzel ama uzun süre kalıcı değiller bu yönden tavsiye etmiyorum ben yanımda taşıyorum arada parfümümün kokusu burnuma gelmiyosa sıkıyorum kaydirigubbakcemile3

şu anda parfümlerde inanılmaz kampanya var sevgililer gününe özel....ama ben iyice karar vermeden birşey almayacağım ve daha bitmeyen 2 şişe parfümüm var....tüm yazılanları değerlendiriyorum....ama birkaç tanesi daha cazip geldi tabi...caldiona da bir bakayım madem bu kadar kalıcı....bir de cecile olabilir. ayrıca she beğenmiştim bir ara, satıcı bayan liseli kızlar kullanıyor bunu demişti, zaten almayacaktım o gün, öylece kaldı

Miracle de Lancôme (gece çikarken kullaniyorum harika mi harika)

CKOne Calvin Klein (gunduzleri kullaniyorum harika)

Ikiside kalici, hafif ama bas donduren parfumler, fiyata gelince 100 civari olmasi gerekiyor sanirim...
Ve oyle hemencecik bitenlerden degil
Benim vazgeçilmezlerim açikçasi

Alix Avien XQ parfümü güzel, ucuz ve kalıcı. Ama mor renkte olanını tavsiye ediyorum. Deodorantıyla birlikte kutuda satılıyor ve 29,90 TL. civarı bizim burada marketlerde, parfümerilerde. Mor şişesi gerçekten çok güzel kokuyor, ve kazaklarımdan kokusu gitmiyor. Herkesde soruyor.delikafadulden

almak istediğim parfümü sorarsan tabikide Dior Pure Poison. Muhteşem bişey. Ama çok para olduğu için almıyorum. Gereksiz çünkü parfüme o kadar para vermek. Bir kere Hugo Boss Deep Red almıştım, 12 ay kullandım :) Taksitleri bitince parfümde bitti

Son düzenleme:
Alix Avien XQ parfümü güzel, ucuz ve kalıcı. Ama mor renkte olanını tavsiye ediyorum. Deodorantıyla birlikte kutuda satılıyor ve 29,90 TL. civarı bizim burada marketlerde, parfümerilerde. Mor şişesi gerçekten çok güzel kokuyor, ve kazaklarımdan kokusu gitmiyor. Herkesde soruyor.delikafadulden

almak istediğim parfümü sorarsan tabikide Dior Pure Poison. Muhteşem bişey. Ama çok para olduğu için almıyorum. Gereksiz çünkü parfüme o kadar para vermek. Bir kere Hugo Boss Deep Red almıştım, 12 ay kullandım :) Taksitleri bitince parfümde bitti

XQ ya bakıcam tatlım....mor olan benim de hoşuma gitmişti, sana ne kadar dayanıyor peki?

En az 40-50 gün arası gidiyor. Ama ben çok kullanıyorum. Günde 3-4 kere sıkıyorum. Sürekli çantamda. Fabrikada çalıştığım için üretimden falan geçerken sanki makine kokuları üzerime siniyor gibi geliyor hemen parfüm sıkıyorum. Biraz takıntılıyım sanırım :çok üzgünüm:

Back