Gelinlik Modelleri Kızlar bana hangisi daha çok yakışır..

canım bence 1 numara daha güzel ama nişan elbisenede benziyor
askılı bi modelde sana yakışır bence canım ince askı mesela fikir vereyim dedim ama bunlarda çok güzel modeller

canım 2. gelinlik harika bence sanada çok yakışır saçlarını bence maşa yaptır sal güzel bir taç tak ya da hiç dışarda saç bırakma tepeden topuz yaptır

Sağol canım fikirlerin için teşekkür ederim gelinliğim belli olsun saçlarımı maşa yaptırıp rahat bırakmak istiyorum bakalım :)

Kararını verdin mi merak ettim

Yok canım henüz karar vermedim çünkü giymedim henüz bayramdan sonra gidip deneyeceğim şimdiden fikir edineyim dedim :)
Belkide bu iki gelinlikten çok başka bir gelinlik alacağım bilmiyorum nişanlığımı nişana 2 hafta kala aldım ben :) çok farklı bişi düşünüyordum gittim gezdim o kadar bulamadım sonra almıcam ya dedim sonra bir daha gittik sözlümle ( sözlüm idi o zaman ) bunu giydim bunu alıyorsun dedi bende evet dedim sonra provalara gittim aldım :) gelinlikte öyle olacak diye korkuyorum :)

canım bence 1 numara daha güzel ama nişan elbisenede benziyor
askılı bi modelde sana yakışır bence canım ince askı mesela fikir vereyim dedim ama bunlarda çok güzel modeller

Teşekkürler canım kız kardeşimde nihal vardı ya aşkı memnuda onun gelinliğinin üst kısmını beğeniyor bana da çok yakışacağını söylüyor :)

Bayramdan sonra bakacağız gelinliklere o zaman nasıl bişi alıcam bakalım :) sadece nette bu iki modeli beğenmiştim ben yani çok varda beğendiğim kendime yakıştıramadım :)

Bir kere böyle özel birşey giyeceksin bari dikkatet sonra pişman olmayasın

cnm ilk gelinlik yana doğru ve kalın drapeli bu tarz gelinlikler genelde zayıf ve bel kalça orantısını oluşturmak için zayıf gelinlere öneriliyor eğer içine sindiyse birinci drapelerini aşağı doğru ve daha ince yaptılabilirsen ama bu ikisinden biri diyosan ikinci bence kendini şimdiden kısıtlama . çok karar değişiyo strese sokma kendini şimdiden mutluluklar bu arada çok yakışmışsınız belirtmeden geçemiycem

2 numara daha güzel.1numara nişanlığına benziyor saçınıda alnını açık bırakacak şekilde tepeden yaptırısan hoş olur

2 numara daha güzel.1numara nişanlığına benziyor saçınıda alnını açık bırakacak şekilde tepeden yaptırısan hoş olur

Bakalım bende bu iki modelde kısıtlamak istemiyorum kendimi çünkü gidince çok daha farklı birşey alıp geliyoruz bakalım en iyisi gidip giyinmek ve sonra karar vermek :)

En güzelini düşünmüşsün canım.
Her zaman bu böyledir zaten Tecrübeyle sabittir.
Hem zaten sen bunu nişanlığını alırken tecrübe etmişsindir.
Gelinlik alışverişi biraz daha zevkli, çokta kafanı bulandırma...
Emin ol içine sinen en güzel gelinliği bulacaksın...

Çok teşekkür ederim :)

Evet kendimi kısıtlamıyorum bu konuda en azından :) gidip bir kaç model deneyip öyle karar vermek istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…