Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence ilk model daha güzel ve sana da yakışıcağını düşünüyorum mutluluklar dilerim canım
canım 2. gelinlik harika bence sanada çok yakışır saçlarını bence maşa yaptır sal güzel bir taç tak ya da hiç dışarda saç bırakma tepeden topuz yaptır
1 numaraaaaaaaa
2 numara güzel aba strablez olsa daha çok beğenirdim:)
Kararını verdin mi merak ettim
canım bence 1 numara daha güzel ama nişan elbisenede benziyor
askılı bi modelde sana yakışır bence canım ince askı mesela fikir vereyim dedim ama bunlarda çok güzel modeller
Yok canım henüz karar vermedim çünkü giymedim henüz bayramdan sonra gidip deneyeceğim şimdiden fikir edineyim dedim :)
Belkide bu iki gelinlikten çok başka bir gelinlik alacağım bilmiyorum nişanlığımı nişana 2 hafta kala aldım ben :) çok farklı bişi düşünüyordum gittim gezdim o kadar bulamadım sonra almıcam ya dedim sonra bir daha gittik sözlümle ( sözlüm idi o zaman ) bunu giydim bunu alıyorsun dedi bende evet dedim sonra provalara gittim aldım :) gelinlikte öyle olacak diye korkuyorum :)
bence kesinlikle 2 numara hem nişanda straplez giymişsiniz değiliklik olur böylede..hem de daha zarif bir model kanımca
Bir kere böyle özel birşey giyeceksin bari dikkatet sonra pişman olmayasın
Bakalım bende bu iki modelde kısıtlamak istemiyorum kendimi çünkü gidince çok daha farklı birşey alıp geliyoruz bakalım en iyisi gidip giyinmek ve sonra karar vermek :)
cnm ilk gelinlik yana doğru ve kalın drapeli bu tarz gelinlikler genelde zayıf ve bel kalça orantısını oluşturmak için zayıf gelinlere öneriliyor eğer içine sindiyse birinci drapelerini aşağı doğru ve daha ince yaptılabilirsen ama bu ikisinden biri diyosan ikinci bence kendini şimdiden kısıtlama . çok karar değişiyo strese sokma kendini şimdiden mutluluklar bu arada çok yakışmışsınız belirtmeden geçemiycem