Bende 1 Numara Diyorum![]()
yha deren hnm su simgeler nereden cıkıyor ben yazarken böyle simgeler yok nazar boncugu yada başka şeyler nerede bunların kodları ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 1 Numara Diyorum![]()
İnsan o gün çok güzel olsun istiyor ama bazen aksilikler çıkıyor. Bende nikah için saçımı kendi kuaförüme bırakacağım ve provaya gideceğim öncesinde çünkü o gün kendim olarak bir olumsuzluk yaşamak istemiyorum. nişanda sinirden ağlayacaktım..
öylede yapabilirsin ama dediğim gibi önemli olan sakin ol herşeyin cok güzel olacağını düşün gerisi geliyor zaten saçın konusundada illa bu olacak dediğin şey olmaz çünkü istediğin model yüzüne ve sa5cına uymayabılır tatlım..
Evet o yüzden kuaförüme bırakacağım :) Allahtan nişanlım çok sakin nişanda ben yetişemicez hep aksilikler beni buluyor diye söylenirken kuaförde yanımda hayatım biz gitmeden nişan başlamayacağına göre sakin olur musun stres yapma demişti beni sakinleştirmeye çalışmıştı :)
eee o zamanmaşallah nazar değmesin anlayışlı bi eşin var benımkıde cok sakındır.. ama sakınlık cok gzl bişi yoksa panik yaparak biz kendimizi yoruyoruz..
Evet maşallah çok sakin :) Senin eşine de maşallah :) cidden kendimizi paraladığımızla kalıyoruz herşey yetişiyor ve oluyor
Ama sana ern büyük tavsiyem hiçinme pistten oyna devamlı ben hiç oturmadım böylece cok gzl geçti düüğünüm masada oturunca o sorun bu sorun gelecek sana söylenecek ve sıkıcı olacaktı ama oturmadım süper gecti canımı kımsenın sıkmasına izin vermedım inan insan düğününde eğlenıyor zaten evlılık sorumluluk gerektıren bişiy çünki o gün dök kurtlarını..![]()
![]()
1. nişanda giydiğinize benziyor biraz:44:2. farklıbence 2. olsun
![]()
Aynı görüşteyim, farklılık her zaman güzeldir.
Aynı kalıp olduğu için ve ben 2 numarayı çok beğendim...
Bir arkadaşında dediği gibi bir çok gelinlikçiye girip çıkınca, aşık olduğun modeli zaten bulacaksın.
Ama vücut yapına 2. daha güzel yakışacak, diğeri de yakışır tabii ki ama nişanlığına çok benziyor..
![]()
2.gelinlik çok hoş bence .
1 .gelinlik yüz yapına ve vücut yapına daha çok uyar hem sana daha çok yakışır 2.gelinlik daha çok narin yapılı daha zayıf beli ince kişilere yakışır sanada yakışır ama tam olarak değil bence 1.gelinlik
Kızlar 4 kasımda nikahım 10 kasımda da düğünüm var ikisinde de gelinlik giyeceğim. ilk resim nişanımdan.. ona göre aşağıda ki iki gelinlikten sizce hangisi bana yakışır yada bana yakışacağını düşündüğünüz gelinlikler var mı ?
birde gelin başı için fikirlerinizi yazarsanız çok memnun olurum ayrı bir başlık açmim dedim
![]()
![]()
![]()