Gelinlik Modelleri Kızlar bana hangisi daha çok yakışır..

öylede yapabilirsin ama dediğim gibi önemli olan sakin ol herşeyin cok güzel olacağını düşün gerisi geliyor zaten saçın konusundada illa bu olacak dediğin şey olmaz çünkü istediğin model yüzüne ve sa5cına uymayabılır tatlım..

Evet o yüzden kuaförüme bırakacağım :) Allahtan nişanlım çok sakin nişanda ben yetişemicez hep aksilikler beni buluyor diye söylenirken kuaförde yanımda hayatım biz gitmeden nişan başlamayacağına göre sakin olur musun stres yapma demişti beni sakinleştirmeye çalışmıştı :)

eee o zaman maşallah nazar değmesin anlayışlı bi eşin var benımkıde cok sakındır.. ama sakınlık cok gzl bişi yoksa panik yaparak biz kendimizi yoruyoruz..

Evet maşallah çok sakin :) Senin eşine de maşallah :) cidden kendimizi paraladığımızla kalıyoruz herşey yetişiyor ve oluyor

Ama sana ern büyük tavsiyem hiçinme pistten oyna devamlı ben hiç oturmadım böylece cok gzl geçti düüğünüm masada oturunca o sorun bu sorun gelecek sana söylenecek ve sıkıcı olacaktı ama oturmadım süper gecti canımı kımsenın sıkmasına izin vermedım inan insan düğününde eğlenıyor zaten evlılık sorumluluk gerektıren bişiy çünki o gün dök kurtlarını..

Oturmam zaten hep saçma buluşmuşumdur düğününde oynamayan gelinleri. Halbuki en mutlu günleri :) Nişanımda hiç oturmadım desem :) Düğünü düşünemiyorum :)

1. nişanda giydiğinize benziyor biraz:44:2. farklı bence 2. olsun

Aynı görüşteyim, farklılık her zaman güzeldir.
Aynı kalıp olduğu için ve ben 2 numarayı çok beğendim...

Bir arkadaşında dediği gibi bir çok gelinlikçiye girip çıkınca, aşık olduğun modeli zaten bulacaksın.
Ama vücut yapına 2. daha güzel yakışacak, diğeri de yakışır tabii ki ama nişanlığına çok benziyor..

1 .gelinlik yüz yapına ve vücut yapına daha çok uyar hem sana daha çok yakışır 2.gelinlik daha çok narin yapılı daha zayıf beli ince kişilere yakışır sanada yakışır ama tam olarak değil bence 1.gelinlik

Bakalım bende bu iki modelde kısıtlamak istemiyorum kendimi çünkü gidince çok daha farklı birşey alıp geliyoruz bakalım en iyisi gidip giyinmek ve sonra karar vermek :)

evet benim belim kalın yani nasıl söylim benim fiziğim düz kıvrımlı değil :)

bence ilk model daha güzel ve sana da yakışıcağını düşünüyorum mutluluklar dilerim canım

canım 2. gelinlik harika bence sanada çok yakışır saçlarını bence maşa yaptır sal güzel bir taç tak ya da hiç dışarda saç bırakma tepeden topuz yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…