evet haklısınız evde yapılan testler insanı umutlandırıyor, aslında yarın verebilirsiniz kanı eğer gebelik varsa çıkar 1 hafta gecikmişsiniz…belirtileriniz var mı
evet haklısınız evde yapılan testler insanı umutlandırıyor, aslında yarın verebilirsiniz kanı eğer gebelik varsa çıkar 1 hafta gecikmişsiniz…belirtileriniz var mı
Kasık ağrım var ara ara şiddetlenen biraz da başım ağrıyor onun dışında bişeyim yok ama psikolojik olarak da gecikmiş olabilirim o yüzden pazartesiye kadar bekleyeceğim
Kasık ağrım var ara ara şiddetlenen biraz da başım ağrıyor onun dışında bişeyim yok ama psikolojik olarak da gecikmiş olabilirim o yüzden pazartesiye kadar bekleyeceğim
Kızlar merhaba 19 kasımda regl oldum, 7/8 aralıkta ovülasyon testinde koyulasma vardı ve oncesi o gun ve sonrasında hep değerlendirdim , normalde 19 unda adet olmam gerekirken olmadım ama 20 sinde pembe lekelenmem geldi ve hala kırmızı değil bundan 2/3 gün önce şiddetli bacak ağrısı cektim adet olcakmıs gibi su anda bacak ağrım yok ama kasıklarım şiddetli olacak sekilde karın bölgem ve belimde ağrı var 19 unda test yapmıstım cok silinik bir cizgi cıktı kamerada bile zor gözükmüyor su an ne yapacağımı bilmiyorum acaba hamilemiyim ve alt karnımda ve arada kasıklarımda batma seklinde ağrım devam ediyor pembe lekede var sizce yarın tekrar test yapmalımıyım