benimde bat 16 aralık bende bekliyorum sabırsızlıklaKızlar merhaba yeni katıldım bir kaç aydır sürekli buralardayım hamile kalmak istiyorum2 aydır denemeye başladık eşimle, yumurtlamadan sonra şiddetli bel ağrısı yaşadım göğüslerde hassasiyet ve sol kasığımda bi ağrı böyle bazen çekilme gibi bacağıma vuruyor bunlar belirti olabilir mi? Sat:16 kasım bat:16 17 aralık genel de döngüm 30 31 gün oluyor düzenlidir. Dayanamadım bugün test yaptım negatif erken yapmış olabilir miyim? Şimdiden teşekkür ederm
Özür diliyorum ama bat nedir burada da sık yazılıyorbenimde bat 16 aralık bende bekliyorum sabırsızlıklaben dayanamayıp dün yine yaptım negatif…regle bir gün kala tekrarlıcam testi sende bata yakın bir tarihte yap
Beklenen adet tarihiÖzür diliyorum ama bat nedir burada da sık yazılıyor
Merhaba bende bir yıldır capalıyoruz bi sikintı yokmuş ikimizdede inşallah hepimizi mübarek 3aylar hürmetine mücizelerle taçlandırsın bizleri inşallah olur Allah'ım bat18benimde bat 16 aralık bende bekliyorum sabırsızlıklaben dayanamayıp dün yine yaptım negatif…regle bir gün kala tekrarlıcam testi sende bata yakın bir tarihte yap
bendeki belirtiler gaz ağrısı, midem ve midemin altında ağrı eğilip kalkarken daha çok hissediyorum, akıntım her gün oluyor, ellerim ayaklarım buz kesiyor ama bazen de sıcak basıyor terliyorum, çok su içmem 2 bardak anca içiyorum ama sık sık idrara çıkıyorum, alt karnımda şişlik var, yumurtlama günümü değerlendirdiğim için bir beklentideyim belki bu belirtiler psikolojik de olabilir bilemiyorum, regl günümü bekliyorum bakalım inşallah olurBugün yapmıştım bende negatif burda çok okudum erkenden öğrenenlerde o yüzden yaptım bende seninle aynıyız İnşallah hamileyizdirsenin belirtilerin nelerrr
Bunlar bende de var ve refleks 6 dün kala test yaptım negatif çıktı bi test daha yapıcam bekliyorumbendeki belirtiler gaz ağrısı, midem ve midemin altında ağrı eğilip kalkarken daha çok hissediyorum, akıntım her gün oluyor, ellerim ayaklarım buz kesiyor ama bazen de sıcak basıyor terliyorum, çok su içmem 2 bardak anca içiyorum ama sık sık idrara çıkıyorum, alt karnımda şişlik var, yumurtlama günümü değerlendirdiğim için bir beklentideyim belki bu belirtiler psikolojik de olabilir bilemiyorum, regl günümü bekliyorum bakalım inşallah olur
en doğru test günü regl günü ve sonrası sanırım ama burda öncesinde yapıp pozitif görenlerde var herkeste aynı olmayabiliyor, bende heyecanla bekliyorum zaman geçmiyoBunlar bende de var ve refleks 6 dün kala test yaptım negatif çıktı bi test daha yapıcam bekliyorum
Aşırı gerginim tüm belirtiler var ama psikolojik de olabilirmişen doğru test günü regl günü ve sonrası sanırım ama burda öncesinde yapıp pozitif görenlerde var herkeste aynı olmayabiliyor, bende heyecanla bekliyorum zaman geçmiyo
Çoooook erken böyle yaparak sadece negatif görünce üzülmenizi sağlarsınız. Adet gecikmesini bekleyin ve daha 2 ay olmuş deneyeli 1 sene olmayabilir kendinizi buna odaklamayın iyice psikolojinizi bozarsınız relax olunKızlar merhaba yeni katıldım bir kaç aydır sürekli buralardayım hamile kalmak istiyorum2 aydır denemeye başladık eşimle, yumurtlamadan sonra şiddetli bel ağrısı yaşadım göğüslerde hassasiyet ve sol kasığımda bi ağrı böyle bazen çekilme gibi bacağıma vuruyor bunlar belirti olabilir mi? Sat:16 kasım bat:16 17 aralık genel de döngüm 30 31 gün oluyor düzenlidir. Dayanamadım bugün test yaptım negatif erken yapmış olabilir miyim? Şimdiden teşekkür ederm
Hamile kalmış olsanız bile bu kadar sürede belirti vermezAşırı gerginim tüm belirtiler var ama psikolojik de olabilirmiş
evet psikolojik de olabilir sabah akşam burada gezip belirti arıyorumAşırı gerginim tüm belirtiler var ama psikolojik de olabilirmiş
Benim 3 gün kaldı aşırı merak ediyorumevet psikolojik de olabilir sabah akşam burada gezip belirti arıyorumşu an karnımda ağrı mevcut ve dolgunluk hissi var anlayamadığım bir şekilde sesler geliyor…hayırlısı bakalım reglime 5 gün kaldı, regle bir gün kala tekrarlıcam testi
test yaparsan söyler misin bizim belirtiler aynı galiba bende merak ettim, inşallah olmuştur bebişinBenim 3 gün kaldı aşırı merak ediyorum