- 10 Aralık 2024
- 35
- 8
- 27
Söylerim tabi … benim yaklaşık bir buçuk haftadır kasıklarımda ağrı var başım ağrıyor ve sabahları 3-4 gün midem bulandı sonra geçti sadece yanıyor midem göğüslerim aşırı hassas gündüzler deliler givi uyuyorum akşamları uyuyamıyorum . Ve en önemlisi hiç birşey yapasım gelmiyor sürekli yatasım var adetime 6 gün kala erken gebelik testi yaptım çıkmadıtest yaparsan söyler misin bizim belirtiler aynı galiba bende merak ettim, inşallah olmuştur bebişin
bende akşam uyuyamıyorum ya gece 2-3lere kadar ayaktayım öğlen 2-3 gibi de kalkıyorum, umarım psikolojik değildir yaşadıklarımızSöylerim tabi … benim yaklaşık bir buçuk haftadır kasıklarımda ağrı var başım ağrıyor ve sabahları 3-4 gün midem bulandı sonra geçti sadece yanıyor midem göğüslerim aşırı hassas gündüzler deliler givi uyuyorum akşamları uyuyamıyorum . Ve en önemlisi hiç birşey yapasım gelmiyor sürekli yatasım var adetime 6 gün kala erken gebelik testi yaptım çıkmadı
İnşallahbende akşam uyuyamıyorum ya gece 2-3lere kadar ayaktayım öğlen 2-3 gibi de kalkıyorum, umarım psikolojik değildir yaşadıklarımız
Seninki 16sıymış test yaptın mı canımevet psikolojik de olabilir sabah akşam burada gezip belirti arıyorumşu an karnımda ağrı mevcut ve dolgunluk hissi var anlayamadığım bir şekilde sesler geliyor…hayırlısı bakalım reglime 5 gün kaldı, regle bir gün kala tekrarlıcam testi
Canım aynı belirtiler bende var sonucum ne oldu acaba hamile misinbendeki belirtiler gaz ağrısı, midem ve midemin altında ağrı eğilip kalkarken daha çok hissediyorum, akıntım her gün oluyor, ellerim ayaklarım buz kesiyor ama bazen de sıcak basıyor terliyorum, çok su içmem 2 bardak anca içiyorum ama sık sık idrara çıkıyorum, alt karnımda şişlik var, yumurtlama günümü değerlendirdiğim için bir beklentideyim belki bu belirtiler psikolojik de olabilir bilemiyorum, regl günümü bekliyorum bakalım inşallah olur
inşallah vardır bebeğinBenimkide aynı kızlar adetim 22 kasımda başladı 27 kasımda bitti 7 yada 8 Aralık pik günümdü değerlendirdim bakalım bende 22 sini bekliyorum beyaz yoğun bir akıntı var kasıklarımda Ağrı göğsüm erkenden ağrımaya başladı hepimiz hayırlı haberler alalım Allahın izniyle
reglden 2 gün önce artımed test yaptım pozitif çıktı regl günü days comfortla yaptım negatif… adetim bir gün gecikti, geciktiğinde predictor test yaptım yine negatif çıktı…reglden bir gün önce peçeteye sildikçe pembemsi kahvemsi akıntı geldi hiç öyle olmamıştı daha önce bende yerleşmedir diye bekledim ama sonuç bugün regl oldumSeninki 16sıymış test yaptın mı canım
malesef, çok hamile olduğuma inandırmıştım kendimi aslında 1 gün gecikti adetim ve adetten bir gün önce pembemsi kahvemsi akıntı geldi peçeteye sildikçe pedim dolmadı yerleşmedir belki diye bekledim ama bugün regl oldumCanım aynı belirtiler bende var sonucum ne oldu acaba hamile misin
Bozma moralini Allah inşallah en kısa zamanda sana bana bekleyen herkese nasıp etsinmalesef, çok hamile olduğuma inandırmıştım kendimi aslında 1 gün gecikti adetim ve adetten bir gün önce pembemsi kahvemsi akıntı geldi peçeteye sildikçe pedim dolmadı yerleşmedir belki diye bekledim ama bugün regl olduminşallah sizlerin bebişleri vardır kızlar
amin inşallahBozma moralini Allah inşallah en kısa zamanda sana bana bekleyen herkese nasıp etsin
Benim 6 gün var reglime bakalım belirtilerim var inşallah vardır bebiş yalancı belirtiler olmasın artıkamin inşallahsizin sonucunuz nedir
inşallah hamilesinizdir bebeğiniz sizinledirBenim 6 gün var reglime bakalım belirtilerim var inşallah vardır bebiş yalancı belirtiler olmasın artık
Amin inş canım beniminşallah hamilesinizdir bebeğiniz sizinledir
İnşallah hepimize nasip olsuninşallah vardır bebeğinben malesef regl oldum
Hormonlar yanlış sonuç verebiliyor adetten dolayı pozitif olmuş heralde canımreglden 2 gün önce artımed test yaptım pozitif çıktı regl günü days comfortla yaptım negatif… adetim bir gün gecikti, geciktiğinde predictor test yaptım yine negatif çıktı…reglden bir gün önce peçeteye sildikçe pembemsi kahvemsi akıntı geldi hiç öyle olmamıştı daha önce bende yerleşmedir diye bekledim ama sonuç bugün regl oldum
artımed yalancı pozitif çıkarıyo diye çok okudum burda ve başımada geldi… reglden 5 gün önce ve 2 gün önce yaptığım testler pozitif çıktı…reglden iki gün önce yaptığım days comfort negatif çıkardı…regl günü yaptığım predictor early negatif çıkarmıştı…sanırım sorun artımed markasında…inşallah bir dahaki ay görürüm pozitifiHormonlar yanlış sonuç verebiliyor adetten dolayı pozitif olmuş heralde canım
Merhaba güncellemek istedim reglim 6 gün gecikti pazartesini bekliyorum kan vereceğim ama her an regl olcak gibi bi sancım varSöylerim tabi … benim yaklaşık bir buçuk haftadır kasıklarımda ağrı var başım ağrıyor ve sabahları 3-4 gün midem bulandı sonra geçti sadece yanıyor midem göğüslerim aşırı hassas gündüzler deliler givi uyuyorum akşamları uyuyamıyorum . Ve en önemlisi hiç birşey yapasım gelmiyor sürekli yatasım var adetime 6 gün kala erken gebelik testi yaptım çıkmadı
Sonucunuzu merak ettimevet psikolojik de olabilir sabah akşam burada gezip belirti arıyorumşu an karnımda ağrı mevcut ve dolgunluk hissi var anlayamadığım bir şekilde sesler geliyor…hayırlısı bakalım reglime 5 gün kaldı, regle bir gün kala tekrarlıcam testi
regle 3 gün kala artımed ile test yaptım pozitif çıkardı bu arada yukarıda saydığım belirtiler devam ediyordu hamileyim diye düşünmüştüm, reglden 2 gün önce days comfort test yaptım negatif çıktı inanmak istemedim…regl 1 gün gecikti hala hamileyim sanıyodum predictor early testi yaptım yine negatif…ertesi gün pembemsi kahve lekelenmem oldu yerleşme kanaması sandım ama regl oldum malesefSonucunuzu merak ettim