Kızlar bakarr mısınız hamile olabilme ihtimalim var mı

test yaparsan söyler misin bizim belirtiler aynı galiba bende merak ettim, inşallah olmuştur bebişin
Söylerim tabi … benim yaklaşık bir buçuk haftadır kasıklarımda ağrı var başım ağrıyor ve sabahları 3-4 gün midem bulandı sonra geçti sadece yanıyor midem göğüslerim aşırı hassas gündüzler deliler givi uyuyorum akşamları uyuyamıyorum . Ve en önemlisi hiç birşey yapasım gelmiyor sürekli yatasım var adetime 6 gün kala erken gebelik testi yaptım çıkmadı

bende akşam uyuyamıyorum ya gece 2-3lere kadar ayaktayım öğlen 2-3 gibi de kalkıyorum, umarım psikolojik değildir yaşadıklarımız

Benimkide aynı kızlar adetim 22 kasımda başladı 27 kasımda bitti 7 yada 8 Aralık pik günümdü değerlendirdim bakalım bende 22 sini bekliyorum beyaz yoğun bir akıntı var kasıklarımda Ağrı göğsüm erkenden ağrımaya başladı hepimiz hayırlı haberler alalım Allahın izniyle

Seninki 16sıymış test yaptın mı canım

Canım aynı belirtiler bende var sonucum ne oldu acaba hamile misin

inşallah vardır bebeğin ben malesef regl oldum

Seninki 16sıymış test yaptın mı canım
reglden 2 gün önce artımed test yaptım pozitif çıktı regl günü days comfortla yaptım negatif… adetim bir gün gecikti, geciktiğinde predictor test yaptım yine negatif çıktı…reglden bir gün önce peçeteye sildikçe pembemsi kahvemsi akıntı geldi hiç öyle olmamıştı daha önce bende yerleşmedir diye bekledim ama sonuç bugün regl oldum

Canım aynı belirtiler bende var sonucum ne oldu acaba hamile misin
malesef, çok hamile olduğuma inandırmıştım kendimi aslında 1 gün gecikti adetim ve adetten bir gün önce pembemsi kahvemsi akıntı geldi peçeteye sildikçe pedim dolmadı yerleşmedir belki diye bekledim ama bugün regl olduminşallah sizlerin bebişleri vardır kızlar

Bozma moralini Allah inşallah en kısa zamanda sana bana bekleyen herkese nasıp etsin

Hormonlar yanlış sonuç verebiliyor adetten dolayı pozitif olmuş heralde canım

Hormonlar yanlış sonuç verebiliyor adetten dolayı pozitif olmuş heralde canım
artımed yalancı pozitif çıkarıyo diye çok okudum burda ve başımada geldi… reglden 5 gün önce ve 2 gün önce yaptığım testler pozitif çıktı…reglden iki gün önce yaptığım days comfort negatif çıkardı…regl günü yaptığım predictor early negatif çıkarmıştı…sanırım sorun artımed markasında…inşallah bir dahaki ay görürüm pozitifi

Merhaba güncellemek istedim reglim 6 gün gecikti pazartesini bekliyorum kan vereceğim ama her an regl olcak gibi bi sancım var

Sonucunuzu merak ettim

Sonucunuzu merak ettim
regle 3 gün kala artımed ile test yaptım pozitif çıkardı bu arada yukarıda saydığım belirtiler devam ediyordu hamileyim diye düşünmüştüm, reglden 2 gün önce days comfort test yaptım negatif çıktı inanmak istemedim…regl 1 gün gecikti hala hamileyim sanıyodum predictor early testi yaptım yine negatif…ertesi gün pembemsi kahve lekelenmem oldu yerleşme kanaması sandım ama regl oldum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…