Kızlar bakar mısınız?

Hayor çok geç değil bu Tür basit insanların heves kırmasına izin vermeyin . Onlara inat başarılı olun . O komşu ile de bence yüzleşin . Terbiyesiz kadın çok kızdım

Daha çok gencsin sakın pes etme. Hem kendin için hem de diğerlerine inat, basarmalisin.

Benim oğlumun öğretmeni evlendikten sonra hatta 2 çocuğu varmış üniversiteye girdiğinde. Üstelik kocası gencecik yasta vefat etmiş.

Yaşı da 32 imiş. Ve iki çocukla tek başına okumuş. Şimdi de yillardır öğretmenlik yapıyor,

Okumanın yaşı yok. Yaşında gayet ufak. 60 yaşında 3 cü üniw okuyan aynı zamanda resim keman ingilizce kursuna giden araba motor ehliyeti almış gemi kaptanlığı belgesi almaya çalışan insan war. 42 yaşında 38 yaşında hala okuyan kuzenlerim war. Bende hazırlanıyorum üniw. 34 yaşındayım. İnsanları ciddiye alma. Yaşın çok küçük. Lisans önlisans yapabilirsin hatta. Ama sakın bırakma wazgeçme. 32 33 yaşına geldiğinde elinde diploman we bir işin olucak kendi ayakların üstünde durucaksın paranı kazanıcaksın hayatta bundan güzeli warmı ? Herkes sana hayranlık bakıcak. Öz güwenin gelicek kendini iyi hissediceksin. Ne yaparsan yap ama waz geçme. Waktin warsa işkur ismek gibi kurslarada git kendini geliştir. Tam donanımlı ol. 5 sene dişini sık sadece. Mücade wer. Dizi izliyceğine kitap oku. Komşuya gidiceğine kursa git. Emek wer kendine.
u

Yoo ben 3. Üniversitemi düşünüyorum. Ama ilk kez girecekseniz komşu oturmalarını falan bırakıp sadece sınava odaklanın derim.

Valla bende bu sene 30 oluyorum bana da anca dank etti. Bu sene sınavda bende varım :) aslında çok iyi iş tecrubem var ama herkes üni mezunu arıyor. Canını sıkma. Herkes kendi işine baksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…