- Konu Sahibi gulumser987
-
CVP GELDİ ARKADAŞLAR PAYLAŞMAK İSTEDİM;
Mrb;
Özellikle Alex candela laser uygulamarı ile epilasyon uygulamarında çok iyii sonuçlar almaktayız,
diğer laser uygulamarına göre farkları ,,
jilet uygulaması yoktur,odadan tüyleriniz yok olmuş olarak çıkarsınız,seans aralığı 8-10hafta ve 4-6 seansda uygulama sonlarnır ve uygulama aralarında tek bir tüy bile olmaz uygulama alanlarında
kısaca laser uygulamaları hakkında bilgi aşağıdadır,
Alex;koltuk altı 80,bıyık 20,çene 30-40 ,tüm yüz 100,bikini 100,bikini+genital 175-200,tüm bacak 200-350,kollar 100-200 euro
İPL;, koltuk altı 50-70,bıyık 20,çene 30 ,tüm yüz 50-100,bikini 50-100,bikini+genital 150-200,tüm bacak 200-350,kollar 100-200 ytl dir.
Ayrıca bölgeler göre paket fiatlarımız bulunmaktadır.Axes,bonus,finans,maximum kartlarına 10 taksite kadar taksit imkanımız bulunmaktadır.Paket fıatlandırmamız 4 seans şeklinde olmaktadır 4 seansı gecen hastalarımız için çok özel fıatlar ile devam etmekteyiz.%80 hastamızda yüz harıcında 4 seansda işlem bitmektedir.
Kliğimizde alexandrita laser ve IPL photo epilasyon sistemleri kullanılmakta olup son derece etkin bir epilasyon tedavisi yapılmaktadır.Vücudun tüm bölgelerine uygulanabilmekde olan laser uygulamasının ana prensibi yüksek enerjili tek dalga boylu ışık uygulayıp kıllardaki melanin pigmentini tutarak kıl kökönü geri dönüşümsüz yok etmesidir.alexandrite lazer uygulamalarımız 8-10 hafta(yüz genelde 6 hafta) ara ile olmakta olup uygulama yapıldıkdan sonra laser odamızdan tüyleriniz tamamen yok olmuş olarak çıkarsınız(epilasyon odasından yapılan bölge avuc içi gibi tamamen tüysüz şekilde çikarsınız) 8-10 .haftanın sonunda tüyler yeniden (sayıları azalarak ve güçsüz bir şekilde) çıkmaya başladığında ikinci seans vakti gelmiş oluyor.(bu dönemde hiçbir uygulama yapmıyorsunuz ve ikinci seansa başlıyoruz)Tam olarak tüylerin yok olması bayanlarda yüz bölgesinde 6-10 seans,diğer tüm vucut bölgelerinde 4-6(koltuk altında genelde 4 seans yeterli oluyor) seans gerekmektedir.(seans sayıları kişiden kişiye değişmekte olup tüy yapısı ve hormonlar ile yakından ilişkilidir,)Burdaki sean sayılar ortalamalar olup daha az seans da biten hastalarımızda olmuştur.İpl uygulamalarımızda ise seans aralıkları iki hafta daha kısadır ve 10 gün sonra kontrol tedavisi yapılmaktadır ve tüylerin dökülme evreleri bulunmaktadır.Bu iki lazer sistemini tüylerinizin durumuna göre gerek duyulduğunda kombine kullanıp epilasyon seans sayılarını mümkün oldukça kısa tutuyoruz.
En büyük avantajımız bizde tedaviye başladığınız günden itibaren tüylerinizden kurtuluyorsunuz.
Biz medlife olarak epilasyonu yaptığımız bölgede bir ömür boyu tüy çıkmaması için yapıyoruz iki lazerin vermiş olduğu avantaj ile de dirençli vakaları ve her tip (beyaz-kızıl hariç)tüyü yok etmekteyiz.
daha detaylı bilgi için klınıgımıze gelıp bır gorusme yapmak cok daha yararlı olucaktır(gorusmeler ucretsızdır)
kliniğimizin xxxxxxxx nolu telefondan Daha fazla bilgi alabilirsiniz
iyi hafta sonları
Medlife
Dr Cem Kavala
Medikal Estetisyen ve Akupunktur Uzmanı
ben 3.seansıma gittim en son.Doğu garajında dermantalia diye bir yer.Tüm vücut yaptırıyorum ama açıkçası daha iyi sonuç bekliyordum.Fena değiller ama genital bölgemin alt kısmında hiç dökülme olmadı.Bacaklardada yer yer hiç dökülmeyen bölgeler var.Sabredip diğer seansları bekliycem bakalım.sorusu olan özelden yazabilir.Fiyatları iyi.
kızlar ben yazmıştım daha önce meDİcal Park'a gidicem demiştim.yüzüm için 2 seans gittim şimdilik memnunum.her seferinde önce doktorumla görüşüyorum dozunu doktorum betül hanım ayarlıyor,takip ediyor,memnun kalmadığım yerler olursa söylememi istiyor,herhangi birşeyden rahatsız olduğumda aramamı söylüyor.bunlarda çok önemli benim için.özellikle doktor kontrolünde olmasını istedim sonuçta yüz yerimseniben sir ağda yaptırmaktan kurtuldum şimdilik :lepi: en güzeli lazerden 10 gün sonra da detaylı cilt bakımı yaptırdım o da sivilcelerimi yok olmasına sağladı :lepi:
unutmadan en çok korktuğum lekeydi onun çareside yüzümüzü güneşten korumak biliorsunuz.şimdi 40 faktörlü güneş kremimi yanımdan eksik etmiyorum.2 dakikalığına balkona çıkacak olsam bile sürüorum.inş. leke oluşmaz die umut ediorum :Saruboceq:
--------------------------------------------------------------------------------arkadaşlar araştırdım İPL en eski teknoloji, aman kaçın! "bitene kadar" kampanyalarından etkilenip birçok arkadaşım para döktü, baktılar faydasız,hepsi bıraktı.sonuç almamak için o kadar para,o kadar radyasyon,yazık...alexandrite ondan sonraki teknoloji,nispeten daha iyi olduğunu söylüyorlar,ama artık lazerde 3.jenerasyon cihazlar var.adı Light Sheer Diode.daha pahalı,çünkü cihaz pahalı ve çok kısa sürede etki ediyormuş.kalın tüylerde 2-3 seans,ayva tüylerinde 5-8 seans.ayrıca esmer ya da beyaz olmanız farketmiyor bu teknolojide.bu cihaz antalyada henüz yok, ama siparişi verildi,yolda, onu bekliyorum =) merak edenlere özelden yazarım yerini,tlf unu.cihaz hk.da bilgi almak için google da taratın, istanbulda çok lüx 2 kliniğin sitelerinde ayrıntılı bilgi var.mutlu günler dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?