Lazer Epilasyon Kızlar Antalyada lazer yaptıran ya da yaptırmayı düşünen,bilgisi olan varmı aranızda

Nereye karar verdiniz? cihaz hangisi ve fiyat ne kadar kol için? bu arada medlife den size söylenen fiyatları da yazabilirmisiniz bana sanki ne tuttururlarsa onu alıyolar gibi geldi de size ne dediler merak ettim:))

ben onların gönderdiği gibi atıyorum fiyat listesini...ben daha karar veremedim ya
kollar ve genital için gidicem..offff

Alex;koltuk altı 80,bıyık 20,çene 30-40 ,tüm yüz 100,bikini 100,bikini+genital 175-200,tüm bacak 200-350,kollar 100-200 euro

İPL;, koltuk altı 50-70,bıyık 20,çene 30 ,tüm yüz 50-100,bikini 50-100,bikini+genital 150-200,tüm bacak 200-350,kollar 100-200 ytl dir.

işte böyle kıslar...

k.altı 80 mi ? ben 150ytl verdim kötükedihüso yalnız altta euro demiş hepsi euro mu bunların acaba???? bana yarım bacak 450 bikini+genital de 400 ytl dediler çünkü...euro olunca da zaten o fiyata geliyo

Son düzenleme:
snmis26 bu arada koala nın önerdiği yerin fiyatları medlife den daha uygun ve orada da alex kullanılıyormuş adı alminaydı sanırım nette buldum sitesini.Sen de bi araştır istersen,ben bacaklar için oraya gitmeyi düşünüyorum ama daha konuşmadım arayıp...

Arkadaşlar ben lazere başlarken seans olarak başlamayın şimdi antalyada 10 seans ta veya 12 seansta biter diyorlar. Bitmiyor,başlayalı 1 yıl oldu ayda 1 kez gittim ve çok tüylü birisi değilim.Ama bitmedi başlarken bitenekadar diye anlaşmiştık.benden sonra seans uygulamasına geçildi.Seans sayısı Antalyada var istanbulda kuzen gidiyor. Bitene kadarmış oradave 2000 tl ayrıca kilo verme prg nada sokuyorlarmış.

evet baktım bende bugün int.den..ama burası tam nerdeki ben ant.yayı hiç bilmiyorum ya
burası bnm içinde uygun..sen görüşürsen bana da haber verirmisinn..
bende başlayayım artık

evet baktım bende bugün int.den..ama burası tam nerdeki ben ant.yayı hiç bilmiyorum ya
burası bnm içinde uygun..sen görüşürsen bana da haber verirmisinn..
bende başlayayım artık

krokisinden baktım da dedamanda kırmızıgül çiçekçilik var ordaymış bana çok ters kalıyo aslında ama mecburen gidicem galiba görüşünce yazarım burdan sana da haberleşelim

krokisinden baktım da dedamanda kırmızıgül çiçekçilik var ordaymış bana çok ters kalıyo aslında ama mecburen gidicem galiba görüşünce yazarım burdan sana da haberleşelim

banada uzak malesef bende bayındırda oturuyorum..
çok teşekkür ederim cnm..çok sevinirim

canım ben telefonda görüştüm genital için bitene kadar fiyatı 650 dediler ama peşin fiyatı..
kollar içinde tam kol 800 ama işte görmem lazım dedi,yoğunluğu, fln ne kadar diye..
ben akşam iş çıkışı gitmeyi düşünüyorum..gidersem akşam haber veririm yarın sana.
büyük ihtimal hafta sonu da başlarım

tamam cnm eğer seans olarak da benim için fiyat öğrenirsen çok sevinirim,genital ve yarım bacak düşünüyorum ben de...Bi kaç kişiden daha duydum Alminayı muhtemelen ben de başlarım yakında akşam online olursan konuşuruz

merhaba kızlar
mavi ışıkla görüştüm genital+koltukaltı+tüm bacak 350 nakit k.kartına 440 tek seans fiyatı yeni gelmiş cihaz ıpl dr.varmış perşembe randevu aldım başlıyorum,kampanya fiyatıymış p.tesi bitecekmiş
bir kaç yerden duydum ve okudum alex.cihazlarda radyasyon yayma durumu varmış tabi ne kadar doğru bilemiyorum
alminaylada telde görüştüm koltukaltı +genital 300 dediler ama bebek arabasını çıkarmadığım için yüz yüze görüşme şansım olmadı
umarım olumlu sonuç alırım
sevgilerropuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ve bana 3 seansta biter demişlerdi.artık benim kılları görüncemi yoksa kendilerine güvendiklerinden mi bilmiyorum.ki ilk seansta incecik oldular

kızlar selammm
dün başladım mavi ışığa ilgi alaka süperdii biraz acıdı emla sürmemi söylemişlerdi dinlemedim bir daha ki seansta sürücem , bol bol bepanthene sürüyorum cildim çok hassastır hafif kızarıklıklar var oda geçicekmiş çok mutluyum zemuszemus

sevgilerrr

Merhaba kızlar ben de bir antalyalı olarak ve de lazer hakkında pek bilgisahibi olmayan bir kişi olarak sizlerin bilgilerinden faydalanmak istiyorum. Esmerim ve bazı bölgelerimde ki tüyler ayva tüyünden biraz daha kalın ama bazı yerler bayağı kalın ve siyah tüylerle kaplı. Yptığım araştırmalarada alex lazerin esmerlerde yanık yapma tehlikesi olduğunu okudum bu yüzden esmerler için en iyi lazerin ng yag lazer olduğunu öğrendim acaba antalya bu lzer sistemi ile çalışan bir yer var mı yada benim gibi esmer olup alex lazer sistemi ile epilasyon yaptırıp gittiği merkezden memnun olanlar varsa beni bilgilendirebilirler mi şimdiden teşekkürler......:)

mrb kızlar
bende yüzüm için yaptırmayı düşünüyorum.medicalpark hospitale gitcem yarın konuşunca sizede yazarım

ben hala gidemedimm( sen ne yaptın,şimdi nereye gidiyosunn

arkadaşlar gideceğiniz yeri on kere araştırın.eşimi 2 defa yakan yerin burda ismi geçiyor.ismini burda yazmıycam.
ıpl cihazı olan biryere gitmeyi düşünenlere şunu söyleyeyim.modern ağda.değil on yüz seans gitseniz anca incelir gitmez.birde en önemli tavsiyem gideceğiniz yerde ilgi alaka yerine kullandıkları cihaz ve işinin ehli olup olmadığını iyi araştırın.örnek isteyenlere 1.000.000 atış yapan cihazların fiyatı 20-30 bin lira , 120-130 bin liralık cihazlarda var .fark sadece fiyatları değil tabiki işinin ehli olup olmadıklarıdır. çalışanlara 3 ay bile eğitim almadan kendinizi teslim ettiğinizi hep sonradan öğreniyorsunuz. uygulamayı doktor yapmıyorsa bir daha o yere gitmemenizi tavsiye ediyorum.sonra bizim gibi adli tabib-avukat -dava dava dolaşır durursunuz.kaybettiğiniz sağlığınız ve paranız da cabası....

Arkadaşlar Mavi Işık 'ta kullanılan cihazın adı nedir yazar mısınız?Fiyatları çok uygun bu yüzden merak ettim.

Ben çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk uzun süredir bir merkez arıyorum,12 yıl önce lazer epilasyondan dilim yandığı için epeyce araştırma yapıyorum.

Bugün güzellik uzmanı arkadaşım bir merkez önerdi gidenler çok memnunmuş ancak fiyatlar tuzluymuş,az önce mail attım tüm kol fiyatını öğrenmek için cvp geldiğinde yine sizlerle paylaşırım.

Bu arada merkezin ismi medlife

Son düzenleme:
CVP GELDı ARKADAŞLAR PAYLAŞMAK ıSTEDıM;
Mrb;
Özellikle Alex candela laser uygulamarı ile epilasyon uygulamarında çok iyii sonuçlar almaktayız,
diğer laser uygulamarına göre farkları ,,
jilet uygulaması yoktur,odadan tüyleriniz yok olmuş olarak çıkarsınız,seans aralığı 8-10hafta ve 4-6 seansda uygulama sonlarnır ve uygulama aralarında tek bir tüy bile olmaz uygulama alanlarında
kısaca laser uygulamaları hakkında bilgi aşağıdadır,

Alex;koltuk altı 80,bıyık 20,çene 30-40 ,tüm yüz 100,bikini 100,bikini+genital 175-200,tüm bacak 200-350,kollar 100-200 euro

ıPL;, koltuk altı 50-70,bıyık 20,çene 30 ,tüm yüz 50-100,bikini 50-100,bikini+genital 150-200,tüm bacak 200-350,kollar 100-200 ytl dir.

Ayrıca bölgeler göre paket fiatlarımız bulunmaktadır.Axes,bonus,finans,maximum kartlarına 10 taksite kadar taksit imkanımız bulunmaktadır.Paket fıatlandırmamız 4 seans şeklinde olmaktadır 4 seansı gecen hastalarımız için çok özel fıatlar ile devam etmekteyiz.%80 hastamızda yüz harıcında 4 seansda işlem bitmektedir.

Kliğimizde alexandrita laser ve IPL photo epilasyon sistemleri kullanılmakta olup son derece etkin bir epilasyon tedavisi yapılmaktadır.Vücudun tüm bölgelerine uygulanabilmekde olan laser uygulamasının ana prensibi yüksek enerjili tek dalga boylu ışık uygulayıp kıllardaki melanin pigmentini tutarak kıl kökönü geri dönüşümsüz yok etmesidir.alexandrite lazer uygulamalarımız 8-10 hafta(yüz genelde 6 hafta) ara ile olmakta olup uygulama yapıldıkdan sonra laser odamızdan tüyleriniz tamamen yok olmuş olarak çıkarsınız(epilasyon odasından yapılan bölge avuc içi gibi tamamen tüysüz şekilde çikarsınız) 8-10 .haftanın sonunda tüyler yeniden (sayıları azalarak ve güçsüz bir şekilde) çıkmaya başladığında ikinci seans vakti gelmiş oluyor.(bu dönemde hiçbir uygulama yapmıyorsunuz ve ikinci seansa başlıyoruz)Tam olarak tüylerin yok olması bayanlarda yüz bölgesinde 6-10 seans,diğer tüm vucut bölgelerinde 4-6(koltuk altında genelde 4 seans yeterli oluyor) seans gerekmektedir.(seans sayıları kişiden kişiye değişmekte olup tüy yapısı ve hormonlar ile yakından ilişkilidir,)Burdaki sean sayılar ortalamalar olup daha az seans da biten hastalarımızda olmuştur.ıpl uygulamalarımızda ise seans aralıkları iki hafta daha kısadır ve 10 gün sonra kontrol tedavisi yapılmaktadır ve tüylerin dökülme evreleri bulunmaktadır.Bu iki lazer sistemini tüylerinizin durumuna göre gerek duyulduğunda kombine kullanıp epilasyon seans sayılarını mümkün oldukça kısa tutuyoruz.

En büyük avantajımız bizde tedaviye başladığınız günden itibaren tüylerinizden kurtuluyorsunuz.

Biz medlife olarak epilasyonu yaptığımız bölgede bir ömür boyu tüy çıkmaması için yapıyoruz iki lazerin vermiş olduğu avantaj ile de dirençli vakaları ve her tip (beyaz-kızıl hariç)tüyü yok etmekteyiz.

daha detaylı bilgi için klınıgımıze gelıp bır gorusme yapmak cok daha yararlı olucaktır(gorusmeler ucretsızdır)

kliniğimizin xxxxxx nolu telefondan Daha fazla bilgi alabilirsiniz

iyi hafta sonları

Medlife

Dr Cem Kavala

Medikal Estetisyen ve Akupunktur Uzmanı

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…