- Konu Sahibi gulumser987
-
Nereye karar verdiniz? cihaz hangisi ve fiyat ne kadar kol için? bu arada medlife den size söylenen fiyatları da yazabilirmisiniz bana sanki ne tuttururlarsa onu alıyolar gibi geldi de size ne dediler merak ettim:))
ben onların gönderdiği gibi atıyorum fiyat listesini...ben daha karar veremedim ya
kollar ve genital için gidicem..offff
Alex;koltuk altı 80,bıyık 20,çene 30-40 ,tüm yüz 100,bikini 100,bikini+genital 175-200,tüm bacak 200-350,kollar 100-200 euro
ıPL;, koltuk altı 50-70,bıyık 20,çene 30 ,tüm yüz 50-100,bikini 50-100,bikini+genital 150-200,tüm bacak 200-350,kollar 100-200 ytl dir.
işte böyle kıslar...
snmis26 bu arada koala nın önerdiği yerin fiyatları medlife den daha uygun ve orada da alex kullanılıyormuş adı alminaydı sanırım nette buldum sitesini.Sen de bi araştır istersen,ben bacaklar için oraya gitmeyi düşünüyorum ama daha konuşmadım arayıp...
evet baktım bende bugün int.den..ama burası tam nerdeki ben ant.yayı hiç bilmiyorum ya
burası bnm içinde uygun..sen görüşürsen bana da haber verirmisinn..
bende başlayayım artık
krokisinden baktım da dedamanda kırmızıgül çiçekçilik var ordaymış bana çok ters kalıyo aslında ama mecburen gidicem galiba görüşünce yazarım burdan sana dahaberleşelim
krokisinden baktım da dedamanda kırmızıgül çiçekçilik var ordaymış bana çok ters kalıyo aslında ama mecburen gidicem galiba görüşünce yazarım burdan sana dahaberleşelim
tamam cnm eğer seans olarak da benim için fiyat öğrenirsen çok sevinirim,genital ve yarım bacak düşünüyorum ben de...Bi kaç kişiden daha duydum Alminayı muhtemelen ben de başlarım yakında akşam online olursan konuşuruzcanım ben telefonda görüştüm genital için bitene kadar fiyatı 650 dediler ama peşin fiyatı..
kollar içinde tam kol 800 ama işte görmem lazım dedi,yoğunluğu, fln ne kadar diye..
ben akşam iş çıkışı gitmeyi düşünüyorum..gidersem akşam haber veririm yarın sana.
büyük ihtimal hafta sonu da başlarım
tamam cnm eğer seans olarak da benim için fiyat öğrenirsen çok sevinirim,genital ve yarım bacak düşünüyorum ben de...Bi kaç kişiden daha duydum Alminayı muhtemelen ben de başlarım yakında akşam online olursan konuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?