• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Kızlar Antalyada lazer yaptıran ya da yaptırmayı düşünen,bilgisi olan varmı aranızda

dr beauty sizi tebessüm ettirebildiysem ne mutlu bana =)
sizi "laser"in açılımı hakkında bilgilendireyim:
"L ight A mification by S timulated E minition of R adiation"
baş harfleri birleştiriyoruz, aaa laser çıktı =)

laserin uzun dönem güvenilirliği ve yan etkileri için konuşmak için erken olduğunu tüm tıp dünyası kabul ederken, siz defalarca yaptırıp sonuç alamayanların keseleri ve zamanlarının yanısıra sağlıklarınırisk altına atmalarını yazık bulmuyorsanız, bulanları kınamayın lütfen!

:)ingiliceyide sizin gibi türkçe beyinle konuşan bir arkadaşım bir espri yapmıştı sizinle paylaşayım "come with the ball" yani "topla gel"
Lazerin açılımında gördüğünüz o kelime radyoaktiviteyi belirtmez,bu yüzdendirki en ufak diş röntgenlerini bile yılda iki kez radyakmetre ile analiz eden atom enerji kurumu laser cihazlarını ölçme gereği duymaz,yine sizin mantığınızla lazer yazıcı printerlar,yada pointer olarak kullanılan ışıklar hep radyasyon yani öylemi:)
keşke tıp ve bilim sizin sandığınız kadar düz mantıkla çözülebiliyor olsa ve keşke hayat sizin bahsettiğiniz cihaz kadar mucizelerle dolu olsa:)
hakikaten bu saatte çok eğlendirdiniz:)
yine bir bilgi fda yani amerikan ulusal gıda ve ilaç dairesi laserin insan sağlığı etkilerini 1962 den beri inceliyor,ve şuan beyin tümörleri tedavisi,prostat tümörleri tedavisi,ve hatta beyinden direk çıkıp sonlanan optik sinirin bulunduğu göz üzerine dahi görme kusurları tedavisinde kullanılıyor.
yinede hiç bir şey bilimde kesin değildir ancak son bilgi şuan budur...

buarada bir şeyi düzelteyim yanlış anlaşılmasın,laser cihazlarıda pek çok elektro manyetik ve teknolojik cihazlar gibi etrafa bir miktar radyasyon yayarlar ancak bu tolere edilebilecek dozdur ve işlem yaptıranlardan ziyade uygulamayı yapanlar yani sürekli cihazla aynı odada bulunanlar için önlem gerektirir,ışığın bununla ilgisi yoktur

lazer işlemi esnasında gözlük takmakta mecburdur ve bu gözlükler her lazer cinsi için farklıdır çünkü dalga boylarına göre ışığı filtreler yine bu durumda radyasyonla değil kaynak makinasında olduğu gibi şiddetli ışığın göze vereceği zararı engellemek içindir.

"topla gel" falan,nasıl bir deyiş öyle...neyse kişi kendi kalitesini ortaya koyar diyor,başka yorum yapmıyorum.
radyasyon'un kelime anlamına bakmanızı öneriyorum.
ben sizi güldürdüm,ama siz benim sinirlerimi bozuyorsunuz.
tıpta birçok tedavide kullanılıyor evet.getirisi götürüsünden fazla olduğu için.
beyin tümörü mü biraz radyasyon mu mantığı.neyse.
siz şimdi "lazer epilasyonun uzun vade etkilerini konuşmak için erken" diyen tıp dünyasına karşı mısınız yani?
neden bilemiyorum,ama damgaladınız beni."yaptırıp sonuç alamayanların kesesine,zamanına,cildine yazık" dedim ona bile saldırdınız.ben sadece etkili bir yöntem bulduğuna sevinen ve bunu paylaşmaya çalışan bir birey olarak burada bulunuyorum.burası bir paylaşım platformu.rencide edici olmaz ve zayıf egolu bir patron edasıyla yazmazsanız sevinirim.

isterseniz diğer konu başlıklarının son sayfALARINA BİR GÖZ ATIN DAHA 2dakika önce bile teşekkür aldım,ben işimi yapıyorum ve birazda espiriyle size cevap ve en önemlisi yanlışlarınızı belirtmeye çalışıyorum am galiba boşuna uğraştım artık cevap vermemek en doğrusu! ben tam tersi madur insanlara işin doğrularını aktarıyorum,insan sağlığında kar zarar pek konuşulmaz heleki keyfe keder laser epilasyon söz konusu olduğunda! kemoterapi için kullandığımız sözleri yani yan etkileri göz ardı etmeyi bu söylediklerimle karıştırmayın....saygılarımla

merhaba..
Hala sorun devam ediyorsa şunu söyleyebilirim..
Kız kardeşim Antalya da yaşıyor ve bir yerde başladı lazere..Genital için.Bir dr yapıyor bildiğim kadarıyla..
Daha önce arkadaşı da gitti o da tavsiye ile oraya gidiyor..
Genitalde ilk seansından sonra 3.ayı hala tek tüyü çıkmış değil..2 en fazla 3 seansta bitecek gibi diyor..Diğer arkadaşı 4 sene önce bitirmiş aynı merkezde ve 3 seansta..İlgilenen varsa hala ismini öğrenebilirim sizin için..

Şu merkezin telefonunu alabilirmiyim.

Arkadaşlar ben 1 aydır lazer epilasyon hakkında araştırma yapıyorum, 3 merkezle yüzyüze görüştüm bu dediğim merkezler güllük caddesinde ki kuaför dükkanları gibi ne idiğü belirsiz cihazlarla sözde epliasyon yapan yerler değil, 3ününde başında dr. var ve poliklinik olarak işletilmekte. 2 si alexandrite 1 inde de dr.beauty06 nın bahsettiği FOTANA isimli cihaz var, 3 merkezde değişik fiyatlar verdi ben henüz kararımı vermedim, sonuç alabileceğim bir merkezde başlamak istiyorum o kadar çok kötü tecrübe duydum ki çöpe atacak param ve vaktim yok, bugün biryerle daha görüşeceğim, aranızda Antalyada IPL dışında diğer cihazlarla lazer epilasyona giden ve memnun kalanlar varsa görüşelim

arkadaşlar ben ayın 3ünde antalyanın ilk diode lazer cihazı ile başlıyorum lazere =) daha önce 2 arkadaşımda bu cihazın sonuçlarını gördüm.nerede yaptıracağınızı seçmeden iyice araştırın cihazları derim =)zemuszemus

arkadaşlar ben ayın 3ünde antalyanın ilk diode lazer cihazı ile başlıyorum lazere =) daha önce 2 arkadaşımda bu cihazın sonuçlarını gördüm.nerede yaptıracağınızı seçmeden iyice araştırın cihazları derim =)zemuszemus

ücretleri hakkında bilgi verirseniz yararlanırız,en azından kıyaslama yaparız

Nerede başlayacağınız, hangi bölgelere ne kadara anlaşıtığınız ve seans aralıklarınız konusunda bilgi verirseniz sevinirim. Bende 3 merkezle görüştüm daha önce aa henüz başlayaadım hala araştırıyoru.

Kızlar bütün forumu altına üstüne getirdim ama Antalyada lazer yaptıran ya da buna benzer bir mesaj bulamadım.Burdan Antalyadaki bayanların kıl,tüy problemi olmadığı kanısına vardım:))Benim ciddi anlamda lazere ihtiyacım var,yardımcı olursanız sevinirim.Yeter artık epilatörle yapışık ikiz gibi yaşamaktan bıktım.:uhm:

cnm dedemanda medlife war...we alexandrite lazer cihazı kullanıyorlar.antalyadada bu cihazı kullanan başka yer yok...kalıcı epilasyon sagladıgı fda (amerikan gıda we ilaç dairesi) tarafından onaylanmış.sonuçta para weriyoruz...o yuzden ben gitmeden önce çok araştırdım... :))) ben başka yerlerde denedim ama sonuç alamadım...medlife ilk seansına gittim...koltuk altı we genital bölgede baya bi azalma oldu...tawsiye ederim sana...hihoyyyt

yukarıdaki mesajlarda adı geçen bir yerde ipl epilasyon yaptırıyorum ve 5 seans gittim. Hiç memnun değilim sadece kandırmaca ipl. biraz paraya kıyın ve iyi bir yere gidin ancak lazer olsun.

ben yaşam hastanesine gidiyorum acayip memnunum kol altı ve bacak için gidiyorum. ilk seanstan etkisini gördüm tavsiye ederim ayrıca doktor kubilay yücel'ede uğrayabilirsiniz oda bu konuda antalyada ilklerden

cnm dedemanda medlife war...we alexandrite lazer cihazı kullanıyorlar.antalyadada bu cihazı kullanan başka yer yok...kalıcı epilasyon sagladıgı fda (amerikan gıda we ilaç dairesi) tarafından onaylanmış.sonuçta para weriyoruz...o yuzden ben gitmeden önce çok araştırdım... :))) ben başka yerlerde denedim ama sonuç alamadım...medlife ilk seansına gittim...koltuk altı we genital bölgede baya bi azalma oldu...tawsiye ederim sana...hihoyyyt

Medlife'a bir arkadaşımla gidip görüştüm Cem beyin bize genital ve k.altı için verdiği fiyat 500 tl seas başına:1shok:2 arkadaşız ve memuruz diye 400 e indi.fakat görüşme sırasında bizim kıl yoğunluğumuza v.s bakmadı yada deneme atışı yapmadı biz çıktık gittik bu daha sonra benim aklıma geldi çünkü görüşmeye gitmeden önce fiyat vermedi telde görüşmüştük kıl tipinize bakacağım dedi ona göre fiyat belirliyoruz dedi, sonra ben maille bunu niçin bizde uygulamadığını söylediği rakamın çok yüksek olduğunu ve aklıma takılan bikaç şey daha sordum nezaketende olsa mailime cevap vermedi.
Birde sadece Alexandrete cihazının bu merkezde olduğunu söylemişsiniz yanlış yönlendirme olmasın yeni başlayacak olanlara pek çok yerde var alex. cihazı ama medlife taki candela idi.Ben oranın haricind Almina, Kubilay YÜCEL ve Estedermle yüzyüze randevu alarak görüştüm buralarda da var Alex. ama modelleri farklı.Fiyatlarıda:1shok:en yüksek söyleyen yer Medlife idi. Aexandrite Candelaya İzmirde yaşayan kardeşim gidiyor (Medslime) genital ve k.altına ödediği rakam 135 tl, bu kadar fark olmamalı biri 400 biri 135:1shok: Ben Kubilay hocayla anlaştım onda en yeni sistem Nd/yag var.hemde medlife ın söylediği fiyatın yarısını ödeyeceğim

arkadaşlar diyeceğim o ki : ipl den uzak durun, alexe ihtiyatlı yaklaşın,diot oldumu biraz fazla parayı gözünüz kapalı verin.alexi yüzünüze uygulatmayın, esmerseniz yine uygulatmayın.bitene kadar kampanyalarından uzak durun, ayda 1 geleceksin diyenden uzak durun (ayda 1 gereksiz çünkü, etkisi artmayacak ama kazançları artacak)
bulabiliyorsanız diot lazer yaptırın derim.

merhaba..
Hala sorun devam ediyorsa şunu söyleyebilirim..
Kız kardeşim Antalya da yaşıyor ve bir yerde başladı lazere..Genital için.Bir dr yapıyor bildiğim kadarıyla..
Daha önce arkadaşı da gitti o da tavsiye ile oraya gidiyor..
Genitalde ilk seansından sonra 3.ayı hala tek tüyü çıkmış değil..2 en fazla 3 seansta bitecek gibi diyor..Diğer arkadaşı 4 sene önce bitirmiş aynı merkezde ve 3 seansta..ılgilenen varsa hala ismini öğrenebilirim sizin için..

kardesinizin gittigi yerin ismini yazabilirisiniz

ilk seansta bitmesi cok zor hangi makina acaba

arkadaşlar medlife alex cihazını kullanan yerlerden sadece birisi,detayları çok iyi bilmiyorum,ancak giden arkadaşlardan memnun olmayanlar da çoğunlukta,fiyatları da çok uçuk.iyice araştırmadan başlamamanızı öneririm.

Back