• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Kızlar Antalyada lazer yaptıran ya da yaptırmayı düşünen,bilgisi olan varmı aranızda

sevgili womancop kubilay hoca sadece genital ve koltukaltı için mi fiyat verdi,tüm bölgeler için belirttiği bir fiyat var mı,bilgilendirirsen sevinirim

Arkadaşlar merhaba !!!
Antalya da Light sheer diode Laser epilasyon yapan iyi bir yer tavsiye eder misiniz?

sevgili womancop kubilay hoca sadece genital ve koltukaltı için mi fiyat verdi,tüm bölgeler için belirttiği bir fiyat var mı,bilgilendirirsen sevinirim

ben sadece o bölgeleri düşündüğüm için onların ücretini biliyorum, ikisi 280 tl seansların biri ücretli biri ücretsiz seans aralıkları 3 haftada bir, bu kadar sık gidemeyeceğim için benimki şimdilik kaldı kışın gimeyi düşünüyorum

arkadaşımın ablası antalya memorialda yaptırıyor
seansı 80tl
tüm vücut 4bin e kapatmış ilgilenirsen

bu benim soruma cevap mı acaba?
pardon ama sizi muhattap alan kim hanımefendiiiiiii?:roflol:
konu sahibine benim mesajımm bi keree!!!zemuszemus
kendi kendinize gelin güvey olmayınn:umursamaz:
vede sakın ola tartışma ortamı yaratayım demeyinn
forum amaçları dışınada çıkmayın lütfen yoksa sizi şikayet etmek zorunda kalıcam
geldiniz havamızı bozdunuz yahuu:delphin:

hanımlar, daha önce bir yıl boyunca ismini vermek istemediğim bir yere gittim, hiç memnun kalmadım. daha sonra dr. şükrü yıldırıma gittim, biz altı seans (kılların % 95 i biter bu kadar seansta dedi) bacak, koltuk altı ve genital için toplam 1500 tl ye anlaştık. seans aralarımı uzun tutuyorlar. kullandıkları makineler yeni. daha önce sonuç alamamıştım ama koltuk altım ve genitalim 3 seansta, % 85 oranında bitti.

ben sadece o bölgeleri düşündüğüm için onların ücretini biliyorum, ikisi 280 tl seansların biri ücretli biri ücretsiz seans aralıkları 3 haftada bir, bu kadar sık gidemeyeceğim için benimki şimdilik kaldı kışın gimeyi düşünüyorum

ilgilendiğin için teşekkür ederim.ara seansların ücretsiz olması güzel,bol şans arkadaşım sana

hanımlar, daha önce bir yıl boyunca ismini vermek istemediğim bir yere gittim, hiç memnun kalmadım. daha sonra dr. şükrü yıldırıma gittim, biz altı seans (kılların % 95 i biter bu kadar seansta dedi) bacak, koltuk altı ve genital için toplam 1500 tl ye anlaştık. seans aralarımı uzun tutuyorlar. kullandıkları makineler yeni. daha önce sonuç alamamıştım ama koltuk altım ve genitalim 3 seansta, % 85 oranında bitti.

kullandıkları cihazı yazarsanız sevinirim,en azından benim seanslar bitince(sonuç alamayacağımdan nerdeyse eminim) gideceğim yeri ayarlamış olurum.

kullandıkları cihazı yazarsanız sevinirim,en azından benim seanslar bitince(sonuç alamayacağımdan nerdeyse eminim) gideceğim yeri ayarlamış olurum.

arkadaşım, kullandıklaeı lazerin ismini bilmiyorum, açıkçası çok da merak etmedim. sadece daha önce gittiğim yerde kullanılan makinadan farklı ve yenbi bir makina. kendiliğinden soğutma (buz etkisi) var. yani ayrıca soğutmak için bir işlem yapılmıyor. daha önce gittiğim yerde bacağımda yanak olmasına rağmen, tüylerim dökülmemişti, bu yerde üç seansta (ki altı aylık bir tredavi süreci) yukarıda yazdığım gibi beklediğimden çok daha iyi sonuç aldım.

İsmini verseniz aslında çok merak ettim, bende bitene kadar peşin 1000 taksitle 1250 tl ye paket ve koltuklaltı için biyerle görüştüm ama bende pek emin olamadım bu yerden, yer larada.Sizin şuan gittiğiniz yer nerde ve ne kadar ödüyorsunuz?

Arkadaşlar merhaba, ben lazer epilasyon için akumer e gittim fakat hangi tür cihaz kullandıklarını bilmediğim için dr. beyle görüştüm ve diyot lazer cihazını kullanacaklarını söyledi ve 6 seans için paket ücretinin daha ucuza geleceğini söyledi fakat ben güvenemediğim için tek seans ücretine göre fiyat istedim tabi braz daha pahalı oldu. Randevu günümde gittiğimde zaten çok kalabalık olduğunu bir sistemin olmadığını anladım.bazı kişilere yanlış güne randevu verilmiş.Sonuç olarak benim için diyot lazer epilasyon cihazını kullanaccaklarını söyledikleri halde ben cihazı görünce anlayamayacağım için ıpl cihazı ile uygulama yaptılar sorduğumda diyot olduğunu söylediler fakat internetten araştırdığımda (cihazın üzerindeki yazıları) cihazın ıpl olduğunu anladım ve çok sinilerndim ayrıca seans aralıklarını 40 gün belirlediler lazerde 2 ay filan olması gerekiyor. dr. ile tekrar görüştüm ve bir yanlışlık olmadığını iddia ettti.burada lazer epilasyon yaptıracak arkadaşları uyarmak istiyorum .hangi cihaz olduğu hakkında açık olarak bilgi vermekten sakınıyorlar bunun için iyi araştırın derim.

benim gittiğim yer meltemde idi. sonra meltem bayındır arasında akümere gitmeye başladım. akümerden çok memnunum. bir arkadaş memnun olmadığını söylemiş ama ben memnunum. aralarda kontrol seansları yapılıyo, seans araları 2 ay. (başlangıç 1,5 ay olmuştu, 2. seansta sonra 2 aya çıkarıldı, şimdi seans araları daha uzun) altı seans paket olarak anlaştık.
sonuç, 3. seansım bitti, 4. seansıma 10 gün var,
paket bölgemde tüylerimin sadece %10 var artık (sıon seansım yaklaşık 55-60 gün önce idi)
bacaklarımda yine aynı şekilde %10 -15 oranında kaldı.
koltuklatlarımda bir tarafta sadece 7 adet, diğer tarafta sadece 12 aet tüy var, onlarda çok ince belli olmuyo. umarım açıklayıcı olmuştur.
ki ben çok esmer ve çok tüylü idim, ama tüylerim ince idi. buna rağmen iyi sonuç aldım.

bazen yazılanları okudukça kafamın daha da karıştığını düşünüyorum.aynı yerle ilgili olarak birbirine zıt düşünceler ve uygulamalar gibi???

benim gittiğim yer meltemde idi. sonra meltem bayındır arasında akümere gitmeye başladım. akümerden çok memnunum. bir arkadaş memnun olmadığını söylemiş ama ben memnunum. aralarda kontrol seansları yapılıyo, seans araları 2 ay. (başlangıç 1,5 ay olmuştu, 2. seansta sonra 2 aya çıkarıldı, şimdi seans araları daha uzun) altı seans paket olarak anlaştık.
sonuç, 3. seansım bitti, 4. seansıma 10 gün var,
paket bölgemde tüylerimin sadece %10 var artık (sıon seansım yaklaşık 55-60 gün önce idi)
bacaklarımda yine aynı şekilde %10 -15 oranında kaldı.
koltuklatlarımda bir tarafta sadece 7 adet, diğer tarafta sadece 12 aet tüy var, onlarda çok ince belli olmuyo. umarım açıklayıcı olmuştur.
ki ben çok esmer ve çok tüylü idim, ama tüylerim ince idi. buna rağmen iyi sonuç aldım.

Kullundıkları cihaz ne?varsa telefon numarası alabilirmiyim?

bende antalyada ıpl yaptırıyorum.benim fiyatlar çok farklı.paket tüm vücut 6 seans900.iki kişi giderseniz 750 civarındaydı.şimdi de 1100 e çıkardılar bildiğim kadarıyla.ama sonuç alır mıyım bilemiyorum.ıpl ile ilgili olumlu yazılara pek rastlamadım.

gamzeler merhaba bende aynen senin gibi 2 kişi 750 civarı tüm vücut yaptırdım, 6 seans gittim.sen ne kdr gittin bilmiyorum ama umarım aynı yer değildir.ben hiç memnun değilim çünkü, koltuk altı çok daha sert çıkmaya başladı ve azalma yok.. ısrarla ek seanslar yapmalarını talep edicem bi işe yaramıcak muhtemelen ama, umarım çözüm bulabiliriz..

Dr. Figen Sayin - DERMATOLOG kendisi ona gidin bu utuleme epilasyon teknolojisi cihazindan var ondada soprano xl. tavsiye ediyorum kuzenim gitmisti. acisizmis.

Back