- 21 Eylül 2009
- 206
- 1
- 116
- 52
- Konu Sahibi gulumser987
sevgili womancop kubilay hoca sadece genital ve koltukaltı için mi fiyat verdi,tüm bölgeler için belirttiği bir fiyat var mı,bilgilendirirsen sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevgili womancop kubilay hoca sadece genital ve koltukaltı için mi fiyat verdi,tüm bölgeler için belirttiği bir fiyat var mı,bilgilendirirsen sevinirim
arkadaşımın ablası antalya memorialda yaptırıyor
seansı 80tl
tüm vücut 4bin e kapatmış ilgilenirsen
pardon ama sizi muhattap alan kim hanımefendiiiiiii?:roflol:bu benim soruma cevap mı acaba?
ben sadece o bölgeleri düşündüğüm için onların ücretini biliyorum, ikisi 280 tl seansların biri ücretli biri ücretsiz seans aralıkları 3 haftada bir, bu kadar sık gidemeyeceğim için benimki şimdilik kaldı kışın gimeyi düşünüyorum
hanımlar, daha önce bir yıl boyunca ismini vermek istemediğim bir yere gittim, hiç memnun kalmadım. daha sonra dr. şükrü yıldırıma gittim, biz altı seans (kılların % 95 i biter bu kadar seansta dedi) bacak, koltuk altı ve genital için toplam 1500 tl ye anlaştık. seans aralarımı uzun tutuyorlar. kullandıkları makineler yeni. daha önce sonuç alamamıştım ama koltuk altım ve genitalim 3 seansta, % 85 oranında bitti.
kullandıkları cihazı yazarsanız sevinirim,en azından benim seanslar bitince(sonuç alamayacağımdan nerdeyse eminim) gideceğim yeri ayarlamış olurum.
hanımlar, daha önce bir yıl boyunca ismini vermek istemediğim bir yere gittim, hiç memnun kalmadım. daha sonra dr. şükrü yıldırıma gittim, biz altı seans (kılların % 95 i biter bu kadar seansta dedi) bacak, koltuk altı ve genital için toplam 1500 tl ye anlaştık. seans aralarımı uzun tutuyorlar. kullandıkları makineler yeni. daha önce sonuç alamamıştım ama koltuk altım ve genitalim 3 seansta, % 85 oranında bitti.
benim gittiğim yer meltemde idi. sonra meltem bayındır arasında akümere gitmeye başladım. akümerden çok memnunum. bir arkadaş memnun olmadığını söylemiş ama ben memnunum. aralarda kontrol seansları yapılıyo, seans araları 2 ay. (başlangıç 1,5 ay olmuştu, 2. seansta sonra 2 aya çıkarıldı, şimdi seans araları daha uzun) altı seans paket olarak anlaştık.
sonuç, 3. seansım bitti, 4. seansıma 10 gün var,
paket bölgemde tüylerimin sadece %10 var artık (sıon seansım yaklaşık 55-60 gün önce idi)
bacaklarımda yine aynı şekilde %10 -15 oranında kaldı.
koltuklatlarımda bir tarafta sadece 7 adet, diğer tarafta sadece 12 aet tüy var, onlarda çok ince belli olmuyo. umarım açıklayıcı olmuştur.
ki ben çok esmer ve çok tüylü idim, ama tüylerim ince idi. buna rağmen iyi sonuç aldım.
bende antalyada ıpl yaptırıyorum.benim fiyatlar çok farklı.paket tüm vücut 6 seans900.iki kişi giderseniz 750 civarındaydı.şimdi de 1100 e çıkardılar bildiğim kadarıyla.ama sonuç alır mıyım bilemiyorum.ıpl ile ilgili olumlu yazılara pek rastlamadım.