• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Kızlar Antalyada lazer yaptıran ya da yaptırmayı düşünen,bilgisi olan varmı aranızda

CVP GELDİ ARKADAŞLAR PAYLAŞMAK İSTEDİM;
Mrb;
Özellikle Alex candela laser uygulamarı ile epilasyon uygulamarında çok iyii sonuçlar almaktayız,
diğer laser uygulamarına göre farkları ,,
jilet uygulaması yoktur,odadan tüyleriniz yok olmuş olarak çıkarsınız,seans aralığı 8-10hafta ve 4-6 seansda uygulama sonlarnır ve uygulama aralarında tek bir tüy bile olmaz uygulama alanlarında
kısaca laser uygulamaları hakkında bilgi aşağıdadır,

Alex;koltuk altı 80,bıyık 20,çene 30-40 ,tüm yüz 100,bikini 100,bikini+genital 175-200,tüm bacak 200-350,kollar 100-200 euro

İPL;, koltuk altı 50-70,bıyık 20,çene 30 ,tüm yüz 50-100,bikini 50-100,bikini+genital 150-200,tüm bacak 200-350,kollar 100-200 ytl dir.

Ayrıca bölgeler göre paket fiatlarımız bulunmaktadır.Axes,bonus,finans,maximum kartlarına 10 taksite kadar taksit imkanımız bulunmaktadır.Paket fıatlandırmamız 4 seans şeklinde olmaktadır 4 seansı gecen hastalarımız için çok özel fıatlar ile devam etmekteyiz.%80 hastamızda yüz harıcında 4 seansda işlem bitmektedir.

Kliğimizde alexandrita laser ve IPL photo epilasyon sistemleri kullanılmakta olup son derece etkin bir epilasyon tedavisi yapılmaktadır.Vücudun tüm bölgelerine uygulanabilmekde olan laser uygulamasının ana prensibi yüksek enerjili tek dalga boylu ışık uygulayıp kıllardaki melanin pigmentini tutarak kıl kökönü geri dönüşümsüz yok etmesidir.alexandrite lazer uygulamalarımız 8-10 hafta(yüz genelde 6 hafta) ara ile olmakta olup uygulama yapıldıkdan sonra laser odamızdan tüyleriniz tamamen yok olmuş olarak çıkarsınız(epilasyon odasından yapılan bölge avuc içi gibi tamamen tüysüz şekilde çikarsınız) 8-10 .haftanın sonunda tüyler yeniden (sayıları azalarak ve güçsüz bir şekilde) çıkmaya başladığında ikinci seans vakti gelmiş oluyor.(bu dönemde hiçbir uygulama yapmıyorsunuz ve ikinci seansa başlıyoruz)Tam olarak tüylerin yok olması bayanlarda yüz bölgesinde 6-10 seans,diğer tüm vucut bölgelerinde 4-6(koltuk altında genelde 4 seans yeterli oluyor) seans gerekmektedir.(seans sayıları kişiden kişiye değişmekte olup tüy yapısı ve hormonlar ile yakından ilişkilidir,)Burdaki sean sayılar ortalamalar olup daha az seans da biten hastalarımızda olmuştur.İpl uygulamalarımızda ise seans aralıkları iki hafta daha kısadır ve 10 gün sonra kontrol tedavisi yapılmaktadır ve tüylerin dökülme evreleri bulunmaktadır.Bu iki lazer sistemini tüylerinizin durumuna göre gerek duyulduğunda kombine kullanıp epilasyon seans sayılarını mümkün oldukça kısa tutuyoruz.

En büyük avantajımız bizde tedaviye başladığınız günden itibaren tüylerinizden kurtuluyorsunuz.

Biz medlife olarak epilasyonu yaptığımız bölgede bir ömür boyu tüy çıkmaması için yapıyoruz iki lazerin vermiş olduğu avantaj ile de dirençli vakaları ve her tip (beyaz-kızıl hariç)tüyü yok etmekteyiz.

daha detaylı bilgi için klınıgımıze gelıp bır gorusme yapmak cok daha yararlı olucaktır(gorusmeler ucretsızdır)

kliniğimizin xxxxxxxx nolu telefondan Daha fazla bilgi alabilirsiniz

iyi hafta sonları

Medlife

Dr Cem Kavala

Medikal Estetisyen ve Akupunktur Uzmanı

Ben medlife e koltuk altımı yaptırdım yaklaşık 1 ay oldu.2 ay tüy sorununuz olmayacak denildi şimdilik yok...Fakat Mail de geçen '' epilasyon odasından tamamen tüysüz,avuç içi gibi vs.... çıkarsınız şeklinde söylenen şeylerr tamamen safsata onu söyleyeyim :)))
ben cem beyin kendisiyle de bizzat görüştüğümde bana aynısını söylemişti,ama öyle bişey olmuyor tabiikii...ilk seansı kendisi yaptı yanan tüylerr öylece kaldı kontrol seansındaa temizleriz bunları dedi sonra yine temizleme falan yapılmadı
; yanan,lazerden etkilenen tüylerr yerindee olduğu gibi duruyor temizlemiyorlar,sonradan dökülüyoo yada siz çıkarıyorsunuz :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar merhaba , hepinizin tecrübelerini ilgiyle okudum. Ben de lazer epilasyona başlamak istiyorum. Lara taraflarında çok güzellik merkezi var; ama önemli olan merkezin tecrübeyle sabit olması. Tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?

Merhaba arkadaşlar daha öncede yazmıştım ama hatırlatmak istiyorum IPL e lazer gözüyle bakmayın.Öyle 6 seansta filam fitmiyor ki ben çok tüylü biri değilim. Sonra tekrar para istiyorlar rakamlar malum. önce Medical Parka gitmiştim çok geldi fiyatlar başka bir yere gittim Keşke bölge bölge yaptırsaydım medicalde olsaydı.
neyseki ben girişte anlaşmıştım bitene kadar diye.... gerçi sorun yaşamadım değil ama konuştuk bakalım ne kadar devam edecek

ben 3.seansıma gittim en son.Doğu garajında dermantalia diye bir yer.Tüm vücut yaptırıyorum ama açıkçası daha iyi sonuç bekliyordum.Fena değiller ama genital bölgemin alt kısmında hiç dökülme olmadı.Bacaklardada yer yer hiç dökülmeyen bölgeler var.Sabredip diğer seansları bekliycem bakalım.sorusu olan özelden yazabilir.Fiyatları iyi.

merhaba kızlar
mavi ışığa gittim de keşke gitmeseymişim zaten devam edemicem hamileyim
çok geç döküldü güya 10 gne kadar dökülürdü aradım sordum 3 haftaya kadar dediler
aradım kaç kez yok % 15 i dökülür bilmem ne dediler
en sonunda gelin atış yapalım dediler ara ara bıktılar çünkü bi öğrendim ki hamileyim :)
siz bilirsiniz yinede ama bence ıpl cihaz kullanan merkezleri tercih etmeyin :kızgın:
doğumdan sonra kısmetse m.parkı düşünüyorum
yine devam ağdaya ve limona zemuszemus

bende antalyada ıpl yaptırıyorum.benim fiyatlar çok farklı.paket tüm vücut 6 seans900.iki kişi giderseniz 750 civarındaydı.şimdi de 1100 e çıkardılar bildiğim kadarıyla.ama sonuç alır mıyım bilemiyorum.ıpl ile ilgili olumlu yazılara pek rastlamadım.

ben 3.seansıma gittim en son.Doğu garajında dermantalia diye bir yer.Tüm vücut yaptırıyorum ama açıkçası daha iyi sonuç bekliyordum.Fena değiller ama genital bölgemin alt kısmında hiç dökülme olmadı.Bacaklardada yer yer hiç dökülmeyen bölgeler var.Sabredip diğer seansları bekliycem bakalım.sorusu olan özelden yazabilir.Fiyatları iyi.

arkadaşım ıpl mi yoksa alex mi yaptırıyorsun?

kızlar ben yazmıştım daha önce meDİcal Park'a gidicem demiştim.yüzüm için 2 seans gittim şimdilik memnunum.her seferinde önce doktorumla görüşüyorum dozunu doktorum betül hanım ayarlıyor,takip ediyor,memnun kalmadığım yerler olursa söylememi istiyor,herhangi birşeyden rahatsız olduğumda aramamı söylüyor.bunlarda çok önemli benim için.özellikle doktor kontrolünde olmasını istedim sonuçta yüz yerimseniben sir ağda yaptırmaktan kurtuldum şimdilik :lepi: en güzeli lazerden 10 gün sonra da detaylı cilt bakımı yaptırdım o da sivilcelerimi yok olmasına sağladı :lepi:
unutmadan en çok korktuğum lekeydi onun çareside yüzümüzü güneşten korumak biliorsunuz.şimdi 40 faktörlü güneş kremimi yanımdan eksik etmiyorum.2 dakikalığına balkona çıkacak olsam bile sürüorum.inş. leke oluşmaz die umut ediorum :Saruboceq:

kızlar ben yazmıştım daha önce meDİcal Park'a gidicem demiştim.yüzüm için 2 seans gittim şimdilik memnunum.her seferinde önce doktorumla görüşüyorum dozunu doktorum betül hanım ayarlıyor,takip ediyor,memnun kalmadığım yerler olursa söylememi istiyor,herhangi birşeyden rahatsız olduğumda aramamı söylüyor.bunlarda çok önemli benim için.özellikle doktor kontrolünde olmasını istedim sonuçta yüz yerimseniben sir ağda yaptırmaktan kurtuldum şimdilik :lepi: en güzeli lazerden 10 gün sonra da detaylı cilt bakımı yaptırdım o da sivilcelerimi yok olmasına sağladı :lepi:
unutmadan en çok korktuğum lekeydi onun çareside yüzümüzü güneşten korumak biliorsunuz.şimdi 40 faktörlü güneş kremimi yanımdan eksik etmiyorum.2 dakikalığına balkona çıkacak olsam bile sürüorum.inş. leke oluşmaz die umut ediorum :Saruboceq:

arkadaşım sadece yüz için mi gidiyorsun?cihaz ve ücret konusunda da bilgi verebilirsen sevinirim.

antalya medlife

bende 5 seans medlife a gittim.sonucu görmeden kimseyi yanlış yönlendirmemek için hiç yorum yazmadım daha önce.gözlemlerimi aktarayım en iyisi.tüm kola alex uygulandı.tüy yapım siyah ve inceydi.dr baktı ve 4-6 seans arası biteceğini söyledi.hatta bitmesinden kastım hiç tüy kalmaması dedi:)
5. seansı yaptıralı 3ayı geçti.alt kısımda %40azalma var.üstler olduğu gibi çıkıyor.web sitesindeki yorumlara bakarak gitmiştim.antalyada yaşamıyorum.sırf lazer için 9 saat yolu çektiğim oldu.sözde en fazla 6 seansta sıfırlanacaktı tüyler.fiyat olarakta seans başı 350lira ödedim.durumumu belirten mail attım.günlerdir ses yok.sonuç olarak maddi manevi yıprandığımı söyleyebilirim.benim deneyimimde bu malesef:(
genel olarak değerlendirmede bulunacak olursam benim sırf kol için ödediğim 1750 liraya tüm vücut bitene kadar yapan yerler var.keşke onlardan birine gitseydim diyorum.şimdi yeni bir yer için araştırma aşamasındayım.

Ben bayındır meltemde bir yere gittim kol altıma 8 ,genitale 5 ,bacağa 3 seans yaptırdım.Ama memnun kalmadım çok az bir azalma oldu.Çıkmıyor dediğim kıllar 2 ay sonra tekrar çıktı.Çok moralim bozuk kızlar.Zamanım, param boşa gitmiş hissediyorum.Başka bir merkeze gitmek de içimden gelmiyor.Hepsi para tuzağı gibi geliyor.

istanbulda seçenekler daha çok sanırım.antalya bu konuda yetersiz kalıyor...olan da bize oluyor

kızlar bende başlamak istiyorum lazere dedamanda estetilica diye bi yerle görüştüm kolaktı ve genitical bölge için seans başı 150 dediler sadece tlfonla görüştüm yüzyüze konuşmaya gidicem bakalım eğer benim gibi yeni başlıcak arkadaş varsa beraber gidelim hem cesaret olur hem belki dahada düşürürüz ama cihazlarla ilgili bilgim olmadığı için sormadım eğer arasanız numarasını vereyim cihazları tanıyosanız bi sorun bende ona göre giderim hem yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar!!!!

Arkadaşlar IPL yaptırmayın 14 seans oldu gidiyorum.Medical Parka gidin gerçek lazer bende orada başlasaydım diye pişamnlık duydum.Gerçek lazer yaptırın. Gerçek Lazer epilasyonu tıp doktorları ve hastaneler yapıyor...

arkadaşlar araştırdım ıPL en eski teknoloji, aman kaçın! "bitene kadar" kampanyalarından etkilenip birçok arkadaşım para döktü, baktılar faydasız,hepsi bıraktı.sonuç almamak için o kadar para,o kadar radyasyon,yazık...alexandrite ondan sonraki teknoloji,nispeten daha iyi olduğunu söylüyorlar,ama artık lazerde 3.jenerasyon cihazlar var.adı Light Sheer Diode.daha pahalı,çünkü cihaz pahalı ve çok kısa sürede etki ediyormuş.kalın tüylerde 2-3 seans,ayva tüylerinde 5-8 seans.ayrıca esmer ya da beyaz olmanız farketmiyor bu teknolojide.bu cihaz antalyada henüz yok, ama siparişi verildi,yolda, onu bekliyorum =) merak edenlere özelden yazarım yerini,tlf unu.cihaz hk.da bilgi almak için google da taratın, istanbulda çok lüx 2 kliniğin sitelerinde ayrıntılı bilgi var.mutlu günler dilerim.

arkadaşlar araştırdım İPL en eski teknoloji, aman kaçın! "bitene kadar" kampanyalarından etkilenip birçok arkadaşım para döktü, baktılar faydasız,hepsi bıraktı.sonuç almamak için o kadar para,o kadar radyasyon,yazık...alexandrite ondan sonraki teknoloji,nispeten daha iyi olduğunu söylüyorlar,ama artık lazerde 3.jenerasyon cihazlar var.adı Light Sheer Diode.daha pahalı,çünkü cihaz pahalı ve çok kısa sürede etki ediyormuş.kalın tüylerde 2-3 seans,ayva tüylerinde 5-8 seans.ayrıca esmer ya da beyaz olmanız farketmiyor bu teknolojide.bu cihaz antalyada henüz yok, ama siparişi verildi,yolda, onu bekliyorum =) merak edenlere özelden yazarım yerini,tlf unu.cihaz hk.da bilgi almak için google da taratın, istanbulda çok lüx 2 kliniğin sitelerinde ayrıntılı bilgi var.mutlu günler dilerim.
--------------------------------------------------------------------------------

Bir hekim olarak yazılanları biraz hayret biraz tebessümle okuyorum:) Birincisi lazer ışığı partikül içermez dolayısı ile radyasyon içermez.ikinci olarak bahsedilen lazer ülkemizde yıllardır pek çok klinikte kullanılan bir cihazdır ve en önemlisi bir mucize değildir.lazer teknolojilerinde şuan 3.generasyon yani diot teknolojisi 3 yıl önce vardı ve şuan 4.generasyondayız yani nd/YAG ve bu generasyon artışı makinaların daha iyi olduğu anlamına gelmez.alexandırate cihazları esmer insanlarda yanık riskini artırdığı için diot teknolojisi üretildi ancak diot istenilen başarıyı siyah kıllarda yakalayamadığı için nd/YAG teknolojisine geçildi,zaten bahsi geçen cihaz çok tercih edilen bir cihaz olsa ünlü hastaneler bu cihazıda alırlar,örneğin ..................... adresinde referanslar bölümüne girip fotona (nd/YAG)işaretleyin ve teknolojinin hangi ünlü kliniklerde olduğuna bir bakın derim,yine söylüyorum alexandrıte ve nd/YAG lazerler ülkemizdeki insan profiline en uygun olanlarıdır ve yaz döneminde nd/YAG daha tercih edilmelidir.ayrıca hiç bir lazerde seans garantisi tıbben verilemez.
son bir not kanun gereği doktor kontrolü gerektiren lazer cihazları sadece poliklinik ve hastanelerde bulunabilir,öyle bir estetisyenin yurtdışında görüp getirerek kafasına göre uygulayabileceği afrika ülkesi değiliz turkbayragi

Back