- Konu Sahibi gulumser987
CVP GELDİ ARKADAŞLAR PAYLAŞMAK İSTEDİM;
Mrb;
Özellikle Alex candela laser uygulamarı ile epilasyon uygulamarında çok iyii sonuçlar almaktayız,
diğer laser uygulamarına göre farkları ,,
jilet uygulaması yoktur,odadan tüyleriniz yok olmuş olarak çıkarsınız,seans aralığı 8-10hafta ve 4-6 seansda uygulama sonlarnır ve uygulama aralarında tek bir tüy bile olmaz uygulama alanlarında
kısaca laser uygulamaları hakkında bilgi aşağıdadır,
Alex;koltuk altı 80,bıyık 20,çene 30-40 ,tüm yüz 100,bikini 100,bikini+genital 175-200,tüm bacak 200-350,kollar 100-200 euro
İPL;, koltuk altı 50-70,bıyık 20,çene 30 ,tüm yüz 50-100,bikini 50-100,bikini+genital 150-200,tüm bacak 200-350,kollar 100-200 ytl dir.
Ayrıca bölgeler göre paket fiatlarımız bulunmaktadır.Axes,bonus,finans,maximum kartlarına 10 taksite kadar taksit imkanımız bulunmaktadır.Paket fıatlandırmamız 4 seans şeklinde olmaktadır 4 seansı gecen hastalarımız için çok özel fıatlar ile devam etmekteyiz.%80 hastamızda yüz harıcında 4 seansda işlem bitmektedir.
Kliğimizde alexandrita laser ve IPL photo epilasyon sistemleri kullanılmakta olup son derece etkin bir epilasyon tedavisi yapılmaktadır.Vücudun tüm bölgelerine uygulanabilmekde olan laser uygulamasının ana prensibi yüksek enerjili tek dalga boylu ışık uygulayıp kıllardaki melanin pigmentini tutarak kıl kökönü geri dönüşümsüz yok etmesidir.alexandrite lazer uygulamalarımız 8-10 hafta(yüz genelde 6 hafta) ara ile olmakta olup uygulama yapıldıkdan sonra laser odamızdan tüyleriniz tamamen yok olmuş olarak çıkarsınız(epilasyon odasından yapılan bölge avuc içi gibi tamamen tüysüz şekilde çikarsınız) 8-10 .haftanın sonunda tüyler yeniden (sayıları azalarak ve güçsüz bir şekilde) çıkmaya başladığında ikinci seans vakti gelmiş oluyor.(bu dönemde hiçbir uygulama yapmıyorsunuz ve ikinci seansa başlıyoruz)Tam olarak tüylerin yok olması bayanlarda yüz bölgesinde 6-10 seans,diğer tüm vucut bölgelerinde 4-6(koltuk altında genelde 4 seans yeterli oluyor) seans gerekmektedir.(seans sayıları kişiden kişiye değişmekte olup tüy yapısı ve hormonlar ile yakından ilişkilidir,)Burdaki sean sayılar ortalamalar olup daha az seans da biten hastalarımızda olmuştur.İpl uygulamalarımızda ise seans aralıkları iki hafta daha kısadır ve 10 gün sonra kontrol tedavisi yapılmaktadır ve tüylerin dökülme evreleri bulunmaktadır.Bu iki lazer sistemini tüylerinizin durumuna göre gerek duyulduğunda kombine kullanıp epilasyon seans sayılarını mümkün oldukça kısa tutuyoruz.
En büyük avantajımız bizde tedaviye başladığınız günden itibaren tüylerinizden kurtuluyorsunuz.
Biz medlife olarak epilasyonu yaptığımız bölgede bir ömür boyu tüy çıkmaması için yapıyoruz iki lazerin vermiş olduğu avantaj ile de dirençli vakaları ve her tip (beyaz-kızıl hariç)tüyü yok etmekteyiz.
daha detaylı bilgi için klınıgımıze gelıp bır gorusme yapmak cok daha yararlı olucaktır(gorusmeler ucretsızdır)
kliniğimizin xxxxxxxx nolu telefondan Daha fazla bilgi alabilirsiniz
iyi hafta sonları
Medlife
Dr Cem Kavala
Medikal Estetisyen ve Akupunktur Uzmanı
Ben medlife e koltuk altımı yaptırdım yaklaşık 1 ay oldu.2 ay tüy sorununuz olmayacak denildi şimdilik yok...Fakat Mail de geçen '' epilasyon odasından tamamen tüysüz,avuç içi gibi vs.... çıkarsınız şeklinde söylenen şeylerr tamamen safsata onu söyleyeyim :)))
ben cem beyin kendisiyle de bizzat görüştüğümde bana aynısını söylemişti,ama öyle bişey olmuyor tabiikii...ilk seansı kendisi yaptı yanan tüylerr öylece kaldı kontrol seansındaa temizleriz bunları dedi sonra yine temizleme falan yapılmadı
; yanan,lazerden etkilenen tüylerr yerindee olduğu gibi duruyor temizlemiyorlar,sonradan dökülüyoo yada siz çıkarıyorsunuz :)
Son düzenleyen: Moderatör: