- Konu Sahibi gulumser987
-
merhaba..
Hala sorun devam ediyorsa şunu söyleyebilirim..
Kız kardeşim Antalya da yaşıyor ve bir yerde başladı lazere..Genital için.Bir dr yapıyor bildiğim kadarıyla..
Daha önce arkadaşı da gitti o da tavsiye ile oraya gidiyor..
Genitalde ilk seansından sonra 3.ayı hala tek tüyü çıkmış değil..2 en fazla 3 seansta bitecek gibi diyor..Diğer arkadaşı 4 sene önce bitirmiş aynı merkezde ve 3 seansta..İlgilenen varsa hala ismini öğrenebilirim sizin için..
arkadaşlar ben ayın 3ünde antalyanın ilk diode lazer cihazı ile başlıyorum lazere =) daha önce 2 arkadaşımda bu cihazın sonuçlarını gördüm.nerede yaptıracağınızı seçmeden iyice araştırın cihazları derim =)zemuszemus
arkadaşlar ben ayın 3ünde antalyanın ilk diode lazer cihazı ile başlıyorum lazere =) daha önce 2 arkadaşımda bu cihazın sonuçlarını gördüm.nerede yaptıracağınızı seçmeden iyice araştırın cihazları derim =)zemuszemus
Kızlar bütün forumu altına üstüne getirdim ama Antalyada lazer yaptıran ya da buna benzer bir mesaj bulamadım.Burdan Antalyadaki bayanların kıl,tüy problemi olmadığı kanısına vardım:))Benim ciddi anlamda lazere ihtiyacım var,yardımcı olursanız sevinirim.Yeter artık epilatörle yapışık ikiz gibi yaşamaktan bıktım.:uhm:
cnm dedemanda medlife war...we alexandrite lazer cihazı kullanıyorlar.antalyadada bu cihazı kullanan başka yer yok...kalıcı epilasyon sagladıgı fda (amerikan gıda we ilaç dairesi) tarafından onaylanmış.sonuçta para weriyoruz...o yuzden ben gitmeden önce çok araştırdım... :))) ben başka yerlerde denedim ama sonuç alamadım...medlife ilk seansına gittim...koltuk altı we genital bölgede baya bi azalma oldu...tawsiye ederim sana...hihoyyyt
merhaba..
Hala sorun devam ediyorsa şunu söyleyebilirim..
Kız kardeşim Antalya da yaşıyor ve bir yerde başladı lazere..Genital için.Bir dr yapıyor bildiğim kadarıyla..
Daha önce arkadaşı da gitti o da tavsiye ile oraya gidiyor..
Genitalde ilk seansından sonra 3.ayı hala tek tüyü çıkmış değil..2 en fazla 3 seansta bitecek gibi diyor..Diğer arkadaşı 4 sene önce bitirmiş aynı merkezde ve 3 seansta..ılgilenen varsa hala ismini öğrenebilirim sizin için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?