Ben de deneyimimi paylaşayım, 2 yıl kadar önce Estederm'e gittim, özel bir doktorun ismiyle geçiyor ama doktorla hiç tanışmadım(bir arkadaşımın tanıdığı bir doktor olduğu için gittim ama doktorun bundan haberi yoktu). Taa o zaman tüm bacak için seans başına 800 TL aldılar benden. Cihaz neydi bilmiyorum, tam bir bilinçsiz olarak gitmişim işte.. Ha ne oldu, toplam 3 seans gittim, hiçbirini doktorun kendisi yapmadı, bir kız vardı yapan. Ama her randevumdan birkaç gün önce arayıp, randevu saatimi-günümü değiştirmeleri, sonra arayıp değiştirdiklerini de değiştirmeleri (birinde 3 kez değiştirdiler ve en son çileden çıktım" değişmeyecek bir saat söyle bana" diye azarladım), son seansımda gerek verdiği gözlüğün içinde bir sürü rimel kalıntılarının olması, gerek kredi kartı verdiğimde "nakit yok mu?" demesi, gerekse ukala tavırları ve benim bu kadar para bayılıp bi de üstüne sinir olmaktan bıkmam neticesinde bıraktım. Alt bacak herhalde %30, üst bacak %10 azalmıştır. O gün bugündür jilet kullanıyorum ve 2 sene geçmesine rağmen tüyler artmış değil, bu nedenle kullandıkları makinanın iyi olduğu sonucunu çıkarıyorum(beyaz tenliyim, tüylerim koyu). Belki devam etsem biterdi.. Paranız varsa ve bu muameleye de katlanırım diyorsanız :) ...