- Konu Sahibi gulumser987
-
kızlar merhaba
bende mavi ışığın lara şubesine gitmeyi düşünüyorum
giden arkadaşlarım memnun kalmış ve fiyatlar uygunmuş
merhaba..
Hala sorun devam ediyorsa şunu söyleyebilirim..
Kız kardeşim Antalya da yaşıyor ve bir yerde başladı lazere..Genital için.Bir dr yapıyor bildiğim kadarıyla..
Daha önce arkadaşı da gitti o da tavsiye ile oraya gidiyor..
Genitalde ilk seansından sonra 3.ayı hala tek tüyü çıkmış değil..2 en fazla 3 seansta bitecek gibi diyor..Diğer arkadaşı 4 sene önce bitirmiş aynı merkezde ve 3 seansta..İlgilenen varsa hala ismini öğrenebilirim sizin için..
Dedemanda medlife var ama fiyatlar uygun diyemem tabii :)ben araştırmalarım sonucu orda başladım kullanılan cihaz nedeniyle... hangi bölge düşünüyorsunuz fiyatları az çok biliyorum bilgi verebilirim.
merhaba,
bende int buldum orayı fiyat da aldım tüm bölgeler için ama çok pahalı geldi bana
ben öncelikle kollarım için gidicem
mrb orda hangi cihazın kullanıldığı ve fiyatlar hakkında bilgi verebilirsen çok sevinirim.benim gittim yerde fiyatlar biraz fazla da değişttirebilirim çünküü
merhaba
dr.kubilay yücel'i aradım ıpl cihazları koltukaltı 80 genital 200 yarım bacak 200,nakit indirimi yapıyorlar,3 haftada bir gidilecek 2.seans kontrol ve ücretsiz,8-9 seansta bitermişş
mavi ışığa hala gidemedim 13 aylık bebeğim var aradım telde bilgi vermediler,lara şubesi yeni açıldığı için % 40 indirim var kampanyamız var diyorlar.
kızlar herkes öğrendiklerini paylaşsa ne kadar güzel olur dimii cihaz ,fiyat v.s.
iopuyorumnanaktan
Bu konuda benim de bilgiye ihtiyacım var arkadaşlar.ortalama olarak genital bölge ne kadara yapılıyor?
Tüm sayfaları okudum ama ney bir bilgiye ulaşamadım maalesef,düğünüm yakın,halletmek istiyorum bu kıl tüy işlerini..
hımm çok teşekkürler bilgiler için.Çok önemli bir konu,bu nedenle gidilen yerin de kaliteli olması gerekiyor tabii..
İyice araştırmak lazım..
Medlife e gidiyorum,fiyatları daha önce de yazmıştım.Biraz fazla geliyo bana ama antalya da alex kullanan başka yer bulamadım hala öneri bekliyorum bu konuda....
Ben henüz sadece k.altına giittim,k.altı 150 ,
genital (bikini kenarları ve popo içi dahil)=400,yarım bacak (diz üstünden )450, tüm bacak 500-750 arası dediler bunları biliyorum sadece.Nedense hep aralık olarak söyleniyo ama başlarken hep tavan fiyatından alıyolar
ayrıca alex kullanıyolar soğutmalı.ben hiç ağda yapmadım o bölgeye ve hiç acı hissetmedim
doktor var ama güzellik uzmanları yapıyo.popo içi de dahil.yani bana yapmışlardı.ben gidecem yine aynı yere.ama nisan gibi gidecem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?