Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet arkadaş çok şanslı nişanlısı onu tutuyorsa bir zarar gelmez ama benim kocam gibi sürekli ailesine ezdiriyorsa o zaman zor
annesi benim hakkımda kötü bir sey söylesin hemen beni azarlar hatta bir seferinde dövdü annesiyle aynı evdeyiz hep eşimi benden soğutuyor 5 senelik evliyim hiç mutlu olmadım ama çekiyorum işte maddi imkanım yok ev hanımıyım birde korkuyorum boşanmaya nasıl tekrar düzen kurarım diye ne olur arkadaşlar banada yardım edin fikrinizi söyleyin:18:
offf böyle şeyleri duydukça çok daralıyorum bunalıyorum. ya anneyi sat at ez çiğne demiyorum ama insanın eşi onurudur ya insan onurunu nasıl ezer geçer? offf içimden çok boşanın gidin demek geliyor ama maddi özgürlüğünüzü elinize alıp kendinizi garantilemekten sonra adım atmayın çünkü siz ne kadar sağlam olursanız onun pişmanlığı o kadar büyük olur. ve siz ne kadar güçlü olursanız o kadar yıpranmazsınız
en büyük hayal kırıklığıda bu olsa gerek. umarım ben bunları yaşamam kimse yaşamaz. ya bu evlilik/karar verme ne zormuş ya aklımı yitircem artık
kızlar tamda şu anda bana şu mesajı attı.
'bizim adımıza kimse karar veremez tamam mı? onlarla mı uğraşcaz. biz yeni bi aile olucaz. tıpkı onlarında olduğu gibi. evet ihtiyaçları olduğunda senin aileninde benim aileminde yanında olucaz. ama başka şeylere karışma hakları yok. sende bende bugünümüze boş boş yaşayarak gelmedik. bizde kendi görümüzü kültürümüzü oluşturdu. kimsenin benim bile sana hükmetmeye hakkım yok. sen tek başına bi bireysin. ben seninle hayatı paylaşıcam. sana hayatı öğretmicem. sonsuza kadar yanında değil önündeyim. annen seni bizimkiler hırpalasın diye doğurmadı'
arkadaşım teşekkür ederim bana cevap yazdığın için benim eşim için dünya biyana anne biyana ben ona asla anneni at demedim hatta aynı evde oturmayı kabul ettim ama o hep annesini dinliyor kadın çok fena hatta dün oğluna şikayet etmiş beni o da beni azarladı yinede kalbim çok kırık ne yapacağımı bilmiyorum kadına iyi davranıyorum ama anlamıyo benden başka 3 gelini daha var onların kocaları tutuyo onlara bir şey diyemez gücü sadece bana yetiyor allah ıslah etsin....
hatayı aynı evde oturmakla yapmışsınız bence, 3 oğlu daha varmış, dönüşümlü olarak onlar da baksın madem...
arkadaşım haklısında benimkinden başka annesini isteyen yok zaten o bizim evimizde değil biz onun evinde oturuyoruz yani bizim bu evden gitmemiz lazım o da pek mümkün değil çünkü eşim annesini bırakmak istemiyor öbürlerininde umrunda değil benimki en küçük o yüzden düşkün annesine yani kaynanamı hiç kimse sevmiyo çünkü herkes biliyo onun huyunu.....