beni avutun demişsin ama bunun mümkün olamayacağını sen de çok iyi biliyorsun bence
bu anlattıklarından sonra sana kimse kocan seni seviyor geçer bu günler üzülme sık dişini demez
iki çocuğuna bakıyorsun ve anlattığın kadarıyla herşeyi problem eden ve sana ağır şiddet uygulayan bir adam var ortada
neden hala bu adamı çekiyorum dediğğnde kendine verebilecek bir cevabın varsa bizimle de paylaşmanı isterim ki ona göre birşeyler yazabilelim
aynen aynen aynenn katılıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmbeni avutun demişsin ama bunun mümkün olamayacağını sen de çok iyi biliyorsun bence
bu anlattıklarından sonra sana kimse kocan seni seviyor geçer bu günler üzülme sık dişini demez
iki çocuğuna bakıyorsun ve anlattığın kadarıyla herşeyi problem eden ve sana ağır şiddet uygulayan bir adam var ortada
neden hala bu adamı çekiyorum dediğğnde kendine verebilecek bir cevabın varsa bizimle de paylaşmanı isterim ki ona göre birşeyler yazabilelim
onu ayırabilsem zaten evlilik kesinlikle biter psikolojim darmadağın sinir hastası oldum sayelerinde krizler geçiriyorum..kendiside psikoloji mezunu sözde ve benden yaş olarakta büyük..
var canım olmazmıı onlar ablamın eşinden de çok çektiler çok üzüldüler o başandı bitti..bende en çok onları üzdüğüm için üzülüyorum zaten.ne desinler ki yada ne yapsınlar defalarca konuştular gerek onunla gerek ailesiyle bi zaman düzelir gibi oluyor sonra yine aynı şeyler..en kötüsüde söylediği ve yaptıklarından sonra hiç bişey olmamış gşbş davranıyor ve benimde öyle davranmamı bekliyor
sağolun kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kendimi toparlayıp son kez konuşmayı denicem tabi annesinden gelmeyi becerebilirse ilk fırsatta kaçıp gidiyor böyle
evet aynen öyle sindirdiler beni baktılarki ses çıkarmıyorum yüklendikçe yüklendiler unutuyolar benimde bir canım olduğunu(
biraz daha iyiyim boncuğum sağoll başım ağrıyor sadece(
essecim çok güzel yazmışsın ablanın yaşadıklarıyla benim ablamın yaşadıkları birbirine ne çok benziyor( onunda eşi polisti içki kullanıyordu sokak ortalarında dövdü hamileyken dövdü ateş etti sonunda boşandı oda annemlerde kalıyor..herkes yapabiliyorsa bende yapabilirim bunu ama önce o gücümü toparlamalıyım
canımm çok sağol o bile bugüne kadar sizin bana verdiğiniz kadar destek vermedi hiç bir konuda kii yıllardır tanıyorum zannetmişim...kimse istemez evliliğinin bitmesini ama olmuyor işte düzeleceğine inanmıyorumtoplıcaksın cnm buraya yazman bıle senın ıcn farketmesende bı adımm devamı gelıcekk onunla yasıyan sensınn gercekten evlılııgnı kurtarmaya bı umıt olsa sonunakadar destekcınım ama bu yazdıkların herseyı ortaya koyuyo ıstedın an msn cep kk farketmez sonuna kadar derstekcınım neye karar verırsen ver bakma dellendım yazdım oylee bırakmam esımı dersende evlılıle saygımdan susarım ama dedıgm gıbı ıcını bosaltman ıcın her zaman yanındayım senı sevıyoruz bunu ve degerlı bırı oldugunu unutma sen HİÇ değilsin!
sağol canım Allah razı olsunÜzülmeyin lütfenn bu demek oluyoki iki yüzlü biri eşiniz evlenmeden önce farklı biri şimdi farklı biri napalım denedim mutlu olurum sandım ama olmadı diceksiniz bundan sonra önünüze bakıcaksınız çok pişman olucak eşiniz ama asla taviz vermemeniz lazım yeni bir adım kendiniz için bir adım atmanız lazım her karanlıgın ardında pırıl pırıl bir gün varmış karanlıktan çıkma vakti gelmişş geçiyor hakkınızda hayırlısı olsun
senağlamao kadar güzel yazmışsınki tüm duygularım alt üst oldugülümm benimm sayfa sayfa okudum tüm yazılanları....
sabredilecek bi yan da kalmamış be gülüm..
sahipsiz olsan destek çıkmayan bi ailen olsa anlarım endişelerini..
sevgi de bi yere kadar...sen herşeyden daha değerlisin...
seni de bi anne doğurdu kimin ne sebep olursa olsun sana vurmaya, kalbini kırmaya,gözlerinden yaşlar akıtmaya hakkı olamaz...
zamanını boşa geçirme o zindan ewde.heba etme güzel günlerini...
sonradan nasıl dayanmışım,ben bu adamı neden çekmişim diye kendi kendine kederleneceksin...
yol yakınken dön gülümmm bu hayattan...
arkanda dağ gibi ailen ve de kendi ayakları üzerinde durabilecek kadar güçlü sen varsın...
sen özel birisin kiii onun eski eşinin ewlatlarına bile analık yapıyorsun ama sen herşeyden daha önemlisin...
ailen kapılarını açmış seni bekliyorlarken,git koş onlara...
emin ol orda daha mutlu olacaksın...
allah yar ve yardımcın olsun canem...
sevgiler...
sağol canım benimmm evet yepyeni bi başlangıç olucak benim için..benim canım arkadasım...sen hepimizden güçlüsün her konuda...
bunu da atlatacaksın eminim...hiçbirşey dünyanın sonu degil..bitmesi gerekiyorsa biter ucunda ölüm yok yani...her son aslında yeni bir başlangıştır bunu da unutma...
inşallah canımmcnm benım sana dıyecegım bu seni seviyoruz
sen değerli birisin unutma gunes dogmadan once dunya alaca karanlık olurama elbet gunes dogar Allahın sevdıgı kulusunkı senı ımtıhan edıyo hadı gunesıne kos bızde an ve an sahıt olallım bunaa inşşşş
Allah razı olsun canım aminn inşallah o mutluluktan hepiniz fazlasıyla yaşarsınız sayenizde kendimi buldum doğruyu gördüm..
Ömür boyu aynı yastığa baş koymaya söz vermiş bir insanın, eşine bunları reva görmesini hazmediyorum bir türlü..
Yıllarca, mutlu bir evlilik için, türlü fadekarlıklar yaparız.
Ama karşımızdaki insan, bize; pazar malı muamelesi yapıyorsa, başka bir çıkış yolu kalmamıştır Makber' cim, yolları ayırmaktan başka...
Eşlerimiz, bizim efendilerimiz değildir...
Hiç kimse, eşini zorla açamayacağı gibi; kimse de eşini zorla kapatamaz...
Kişi; inancı doğrultusunda kapanır; inancı doğrultusunda, açık olmayı tercih eder...
Eşlerimiz dahil, buna kimsenin müdahale hakkı yoktur...
Hele hele şiddetin, sevgisizliğin, anlayışsızlığın olduğu bir evlilik; zaten evlilikten çıkmıştır...
Allah yardımcın olsun...
Umarım, bundan sonra hayatında çektiğin acıları unutturacak, çok büyük mutluluklar yaşarsın...
Vereceğin kararların doğru olacağına, yürekten inanıyorum... a.s.
inşallah canımm
iyi ki varsınız siz olmasaydınız bu kadar çabuk toparlayamazdım hepinize yürekten teşekkür ediyorum Allah hepinizin ne muradı varsa verir inşallah:Saruboceq:
senağlamao kadar güzel yazmışsınki tüm duygularım alt üst oldu( evet benim ailem herkesten herşeyden önemli kendim için olmasada onlar için dünyayı karşıma alırım ben :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?