şu an hiçbirşeye emin değilim malesef kafam karmakarışık kız kardeşini çağırdım gelmeye lütfederse konuşucam onunla gitsin söylesin abisine
konuşmaya kalkınca kaçıyor canım bak kaçtı anasına bırak benimle konuşmaya tenezzül etmeyen biriyle ben hiç konuşmamya canım ne aracıyla konuşuyosun git yanına anlat onun için yaptıklarını ettiklerini katlandıgın onca şeyi ..ya inan amacım seni tetiklemek degil aslında ama yapım geregi tahammülüm yok böyle haksızlıklara ..dayanamıyom ya kudurdum burda senin yerine
evet değmeyeceğinin farkındayım.kardeşi eski evliliğini anlatıyor sığıntı gibi yaşamış yıllarca falan filan bende dedim ben herşeyin en güzelini yaşattım da ne oldu ben hakettimmiicanimm oyle bir adam icin gercekten degmez alsin eski esini basina calsin..senin kendine kastin mi var..evliligini yasayamadan onun cocuklarina bakma sorumlulugunu uzerine atmislar..mahkeme kagidi eline gecsin belki akli basina gelir...
haklısın avutulmaz bi durum bu..
neden çekiyorum ;
ben bu günlere çok çok zor geldim karşılıksız sevdim önce herşeyden vazgeçtiğim anda çıktı karşıma kşmseye güvenemez sevemezken onu sevdim güvendim evlenene kadar harika beraberlik yaşadık ben ki onun mutluluğu için çocukları için ondan ayrılmayı bile defalarca göze aldım kabul etmedi ölümse ölümede beraber gidelim dedi..bu kadar yaşananın ardından neden vazgeçemiyorum hala seviyorum lanet olsun işte neden böyle bilmiyorum ama seviyorum işte.biliyorumki bitirsem kaybedecek bişeyim yok ama bilmiyorum iştee
tepkimi koyuyorum karşılığını alıyor herşeyin ama her seferinde üste çıkmaya çalışıyor böyle zaten sonu göründü artık devam edecek bi yanı kalmadıbu evliliğin tutar bir yani yok bence
saçimla oynayacam bana hakaret edecek:1shok:
adamin alnini karişlarim vallahilmaz:
hoş burda normal bir insandan bahsetmiyoruz
eşinin ruh sağliği pek iyi değil bence
çocuğun falan yokken bence yolunu ayir:gitme:
ah derinim yaşadıklarımı çektiklerimi en iyi bilen sensin daha ne yapıyımkii kardeşi gelmiş diyorki o diğer evliliğinde sığıntı gibi yaşadı yüzü gülmedi aile nedir bilmedi..sence ben bunlarım aksini yaşatmadımmı ona el üstünde tuttum yaşayamadığı herşeyi yaşasın istedim..karşılığında bunlarımı hakettim ben..ağlamaktan gözümden yaş gelmez oldu artık hep bişeyler için çaba sarfeden ben oldum o üzülmesin dedim hep ben üzüldüm içime ata ata bu hale geldim işte..hayata direnecek gücüm kalmadı el birliğiyle bitirdiler beni..
konuşulmaz derinim onunla yukarda kalır o küçük kızıyla nasılsa aynı zekaya yaşına sahipler
canımmm bende seni çok seviyorummm..ben hep böyleydim kendimden başka herkese yardımcı olmaya çalışıyorum güç destek vermeye çalışıyorum ama kendime gelince kitleniyorumbacım benim yaa kıyamam sana neolur bukadar kendini yıpratma derinin söylediği gibi hiç yakışmıyo sana osözler sen bizim içimizdeki engüçlü insansın bize moral veren bizi ayakta tutan yani herşeyimizsin bırak kıymetini bilmeyenleri kendini düşün kaybedecek onlar sen değilsin ben hep zaman ver diyodum ama galiba zamanda işe yaramıyor artık endoğru kararı sen vericeksin kendini yıpratma ..seni çok seviyorum bacıların hasıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?