kızlar akıllanıyorum yavas yavas yardım!

bence bu aile toptan garip.
geçmişte sözlün sedefle birşeyler yaşamış
ve diğer kaynınla da galiba.
yani aynı şeyleri söyleyip duruyoruz.
sen ve sözlün ilişkisini sedefle kesecek.bu doğru bir karar olur

Sedefin esi ne durumda , o gormuyormuydu bu olanlari , ona anlatsan
alsin Sedef hanim basina belayi.

bu samimiyet yasanırken sedefin kocası askerdeymiş e gelince ne olmus die sorarsan sedefin kocası karsı koltukta diğer koltuktada karısı sözlümün dizine yatıp tv izlermiş yani adamda sıkılmak kıskanmak vs yok rahat.semayla sedef bu samimiyet yüzünden kavga edince sedefin kocası karısını korumus sonuna kadar

gecelerli renkli geçiyormuş yani,çayla mayla kahveyle geçmiyormuş.
öyle mi amanede?

sana mutluluklar sözlünle.baştan da dediğim gibi.topyekün çarpık bir aile.

sonra senin bir yorumunu gördüm bir konuda,baktımki sende garipsin.

Nokta, virgül, büyük harf hiç bir şey yok. Okumak, anlamak çok yorucu. Niye bu yazıyı yazan çok mu cahil. Yazım kurallarını hiç mi öğrenmemiş!

kesinlikle sadece sedef değil suçlu olan.sedef ne kadar rahat birisi olsada isteseler hepsi de engelleyebilirlerdi
ayrıca neden diğer konundan devam etmedin

[/COLOR]
kesinlikle sadece sedef değil suçlu olan.sedef ne kadar rahat birisi olsada isteseler hepsi de engelleyebilirlerdi
ayrıca neden diğer konundan devam etmedin

evet sözlüsündeede suç var öyle şakalaşmalar olmazz
sözlüsü yaptığı hatanın farkında
geçmişte bazı hatalar olmuş ama ne derecedir ne kadardır onların arasında olan bişey kimse bilemez ve yengesi sonuçta söyleyemez
sözlüsü korluyo korkmayan tek insan sedef sanırımm
diğer eltisine rahatça şöyle samimiydik filan dediğine göre kimseden korkusu yok
eşinden çekinmemesi ayrı bi garip
ya bazı yalanlar var ortada dönen yada bu aile garip
acaba konu sahibine sözlüsünün söylediği herşey doğrumu
yoksa çok samimiyiz kardeş giibiyiz diye inandırmak için abartıyomu sözlüsüü
ahhh ahh buna benzer yakın akrabalarımız arasında oldu
aynı kardeş gibiyiz çok samimiyiz dendi dendi kadının çocuğu eşinden değil.........
neyse hiç girmiyim anlamışsınızdır

benim aklımın almadığı..
hadi sedefe büyü yapıldı, ağzından köpükler balonlar bişeyler çıktı ,gece tek yatmaya korkuyor..
kayınvalidenle aynı odada yatsın, kayınlarla aynı odada yatmak ta ne oluyor?
k.pederle k.valide birbirlerinden ayrı uyuyamıyorlar mı?
hangi mantığa sığar bu?
cahil çoluk çocuğa sorsak..
gelinle kayınvalide aynı odada kalabilir,kayınlarda kimmiş der?

KK sayrsinde,hiç duymadığım şeyleri duyuyorum..

kimse yorum yapımycakmı nerdesini kk ailesi yardım hadi arkadaşlar

Canım diğer konunda herkes sana yeterince yardımcı olmaya çalıştı.Ama sen kendi istediklerini duymak istiyorsun sanırım.Bu konunda neden yazmadaın diğer konundaki önemli ayrıntıları?Çünkü aynı cevapları duymak hoşuna gitmiyor.

Kaç tane ayrı konu açarsan aç gerçek ortada.Yaşananlar hiç normal değil bu aile hiç normal değil sözlün hiç normal değil ve sen sonu mutsuz bitecek bir evliliğe doğru yol alıyorsun.

Sedefin ailesinin sedef e büyü yapmış olması ve sedefin korkuyor olması aynı odada yatmalarına yada geceleri el ele tutuşma oyunu uynamalarına, karanlıkta birbirlerine sarılmalarına, tv izlerken sedefin sözlünün dizine uzanmasına, sedefin telefonda sözlüne bitanem hayatım diye hitap etmesine ve sözlünün tüm bunlara izin vermesine mazeret değil.

Allahım o nasıl anlatım öyle 2 kez okudum yok anlamadım
Elinden kitap düşmeyen ben bi konuyu çözemedim

Destek göremedik diye yazmışsın ama sen yazılanları kabul etmiyorsun ki. Sürekli savunma halindesin.

Bu arada anlatımın ve yazım seklin gercekten rezalet.

Bir önceki konunda hepimiz sana bu ailenin mezhebinin gayet geniş olduğunu, Sedef denen kadının ailenin tüm erkekleriyle bir gecmisi olduğunu bağıra bağıra söylemiştik.

Daha nasıl bir destek verelim sana anlayamadım.

Aile berbat, sözlün yengesiyle oynastigi için berbat, yenge berbat. Hala neyi düşünüyorsun anlamadım.

Pes diyorum sana.

Zaten garip olmasa burda ne yapmam lazım diye bir konu açmazdı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…