Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
forumda sizin gibi görümcelerden bahseden o kadar insan varki
benim görümcemde eltimde olmadığı için algılayamıyordum
demek sizin gibiler gerçekmiş
bir insanın ölümü değil,babanızın aclığına üzülmeniz inanılır gibi değil,hala da siniriniz geçmemiş
keske abinle baban hastaneye giderken,sen ekmek arası babana yemek götürseydin boşuna vicdan azabı yasamazdın
insanlar caresizlikle intihar edebilir,herkes amanede gibi blöf yapmıyor,demekki o ailede neler yasanıyorda yengeniz intihar etti
Allah yardımcısı olsun o kadının
"Amanede Olmak"
Eşini "çok sevmek" demek... Öyle ki "İntizar" şarkısını baştan sona sürekli dinlemek demek... Hayat ilkesi yapmak demek... "Kaybetmekten korkmak" demek.. Ve fakat bir "Amanede Olmak" kesinlikle fevri olmak demek... "Agresif yapısının anlaşılmasını beklemek" demek... yine de "İçi dışı bir" demek işte.. "Politik takılmayı" bilmemek demek... İçinde ki acıları "Abartmak" demek... Takıntılarını yumuşatmaya çalışacağına "Saplantıya" dönüştürecek kadar herkesin her yaptığına mana bulmak demek...
"Amanede Olmak"
Her zaman "kendisini görmek" demek... Kendisine yapılanın kinini biriktirmek, yapılanın altında hep "çok kötü bir şey aramak" demek... Velhasıl "Alıngan olmak" demek.. Ve fakat bir "Amanede Olmak" herşeye rağmen sevdiği adamla evlenmek de demek... "Herşeyi kendisinin gördüğü gibi görmesini beklemek, herkesten" demek... Yine de "İyi niyetli" demek işte... "Sevgisini göstermeyi" bilmemek demek... Onun yerine "Nefretini kusmayı" daha iyi becermek demek...
"Amanede Olmak"
"Anlaşılmayı beklemek" demek... "hatasının üstüne hata yapıp" düzeltmek için "İntihara kalkışır gibi yapıp üste çıkmayı" düşünmek demek.. "Oysa sadece kabul görmeyi beklemek" demek.. "Off snane be slk!" tarzında takılıp yine de "hanım hanımcık olmayı" becermek de demek... Aslında anlatmak istediği "başka bir kadın" iken içinde... "Eşine duyduğu kıskançlıkla mücadelesinde, kendini kaybeden aşık kadını öne sürmek" demek...
... Kimseyi dinlememek demek... "Konuyu açıp gitmek gerek" tarzında takılmak demek....
"Amanede Olmak"...
"Sedef ya da Yasemin... Herhangi biri olmamaya çalışmak demek..." ve aslında burada "Çok haklı olmak" demek...
Velhasıl yine de bir Amanede olmak "Kimseyi dinlemeyip, hata üstüne hata yapıp, üstüne hata yapıp, konu açmak" demek.. "Haklılığını kendi eliyle bitirmek" demek...
"Sayfa sayfa konu" demek...
"Yalnızlık" demek...
O kadar çok hata yaptığı için "Haklısın" diyememek ve içimizde ki bu acıtıcı "boşluk" işte Amanede...
"Biraz dinlesen artık" demek... "Verilen akıllara uysan artık" demek...
"Çoğumuz senden büyüğüz, geçtik canım benim o yollardan" demek...
Ve "Amanede Olmak" demek.. "Lütfen en azından üslubunu değiştir artık evliliğinde ve kendine herkesin desteği ile başka bir yön ver artık!" demek...
Amanede uzmanı olmuşsunuz :) ancak bu kadar güzl açıklanabilirdi..bu arada artık itiraf ediyorum size aşık oldum galiba
tbakın arkadaşlar beni yanlış anladınız
ben yengem ölseydi demedim
ama intihara kalkışan kadar etrafındakileri de etkiliyo onudemek istedim
evet yanlış ifade ettim ama demek istediğimi de anlayan olmuştur diye umuyorum
beni cani görümce ilan etmişiniz ama yasanan olay(inanmıycaksınız ama ne benmle ne ailemle alakalı)çook saçmaydı ve o da blöfdü
neyse cani değilimm bilin istediğim bu sadece
boşuna anlatmayın kendinizi
bir insanı ben böyleyim şöyleyim kelimelerinden değil
konustuklarından,özellikle de boş bulunup konustuklarından tanır etrafındakiler
herkes sizin içinizi gördü yormayın kendinizi
cani bir insan değilsinizdir belki
ama vicdanlı bir insan hiç değilsiniz
yukarda bir arkadas hiç bu kadar acımasız bir yorum görmedim kk da demiş
noktayı koymus zaten sizin hakkınızda
benim karşımda da amanede gibi yapan bir gelin olsa,kesinlikle hoşgörülü olamam
yok amanede değil baska birinden bahsediyorduk
ayrıca amanede cok dikkate alınması gereken bir kişi değil
konu acıp rahatlayıp gidiyor, değişik bir insan kendine münhasır:)
bahsedilen kişinin amanede gibi olmadığını ne biliyorsunuz
benim karşımda da amanede gibi yapan bir gelin olsa,kesinlikle hoşgörülü olamam
Sen ne sözler kaldırdın amanede bunları mı kaldıramayacaksın, eşin suratına tükürse yüzünü siler sedeftir, sedef bu dersin. Ha pardon birde sema vardı dimi.