Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
üslüp değil üslup olduğunu biliyoruz cicim yazrken karısmıs konu yerine ona takılacak zihniyette biri yoktur diye düzeltme ihtiyacı hissememiştim ay ne insanlar var yarabbim :)
Siz iki elti on sene geçmeden sinir hastası olursunuz . İkiniz de birbirinizden betersiniz. Küçük olan sensin he he de geç , tamam tamam de geç.
Bak bazı şeylerin konuşulmaması konuşulmasından çok daha iyidir.Ben hiç inanmıyorum bu tarz konular da konuşularak bir şeylerin çözülebileceğini çünkü hiç kimse kendini haksız görmez. Genelde böyle durumlar da öpüşün barışın taktiği etkilidir.İlla ki konuşulacaksa uzlaşma isteyen tarafın muhakkak alttan alması gerek ki verim alınsın o konuşmadan .
üslüp değil üslup olduğunu biliyoruz cicim yazrken karısmıs konu yerine ona takılacak zihniyette biri yoktur diye düzeltme ihtiyacı hissememiştim ay ne insanlar var yarabbim :)
valla zihniyete laf edecek son insan bile değilsin sen. cümlenin doğru hali bu canım '' sen'' i yanlış yerde kullanmışsın:)) benimle uğraşmayı bırak ta kendini geliştirmeye bak biraz bebeğim