• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar akıllanıyorum yavas yavas yardım!

bence bu aile toptan garip.
geçmişte sözlün sedefle birşeyler yaşamış
ve diğer kaynınla da galiba.
yani aynı şeyleri söyleyip duruyoruz.
sen ve sözlün ilişkisini sedefle kesecek.bu doğru bir karar olur

Sedefin esi ne durumda , o gormuyormuydu bu olanlari , ona anlatsan
alsin Sedef hanim basina belayi.

bu samimiyet yasanırken sedefin kocası askerdeymiş e gelince ne olmus die sorarsan sedefin kocası karsı koltukta diğer koltuktada karısı sözlümün dizine yatıp tv izlermiş yani adamda sıkılmak kıskanmak vs yok rahat.semayla sedef bu samimiyet yüzünden kavga edince sedefin kocası karısını korumus sonuna kadar

gecelerli renkli geçiyormuş yani,çayla mayla kahveyle geçmiyormuş.
öyle mi amanede?

sana mutluluklar sözlünle.baştan da dediğim gibi.topyekün çarpık bir aile.

sonra senin bir yorumunu gördüm bir konuda,baktımki sende garipsin.

daha önce açtığım konuda olayları anlatmıstım ama hem biras tecrübesizliimden biras yediremediimden asıl olaya deil farklı şeylere takmıstım ve siz haklıydınız.sözlümle yengesinin gecmişte bi ilşkileri olduğuna hala ihtimal vermiyorum ama bazı arkadasların söledii gbi sonuçta 18 yas bi erkein cinsel dürtülerinin yoğun olduğu bir dönem.sedefe sedefin ailesi kaçtığı için büyü yapmış evde muskalar falan bulmuşlar agzından köpkler çıkıomus hastalanıomus o dönem devamlı deil bkaç defa sözlümle dier kaynımın odasına gidip korkuorum burda yatayım falan demiş (detaylı anlattımki daha çok yardımcı olabilin diye)bu aynı odada yatma konusu dahil diğer tüm samimiyetler sedefler kaynanayla otururken bu boyuttaymıs sonra evlerini ayırıp sedfin kocasının işi sebebiyle baska sehre gitmişler.artık uzaktan uzağa ne derece sürdü samimiet bilmiyorum.ben sözlümle ilk tanıstıımda ailesini anlatrken anlatmıstı bana bu samimiyetlerini bu olanları normal bi şklde.o zmnlar hiç üstnde durmamıstım ne güzel abla kardes gbisiniz deyip gecmiştim.çünkü ilşkimiz daha 1 iki haftalıktı ciddi bi düşüncem yoktu ilgilenmemiştim.sonra ilşkinin ilerleyen dönemlernde öğrendim iki eltinin kavgalı olduunu hangi sebeplerden kavgalı olduunu vs.yne sözlüm anlattı ve ozmnlar sözlü deildik 3 aylık falandık sonra kafaya takmaya basladım ben bu olayları.sözlümü uyardım samimietin dısardan ne kadar yanlış algılandıını vs anllattım.hakverdmi bilmiorum ama o anda tm senn istediin gbi mesafe olcak falan die konustu.sonra sedef bunlara geldi ziyarete(eşi iş için baska sehrdeydi tek geldi)1 gün kaldı döndü.ertesi günü sözlüme sözlümü suçlamadan sedefi suçlayarak yanstım ki anlatsın die.yine nasıl davrandı kmbilr falan dedim bitanem falan die konusmaya devam etmiş sözlüm eve gidince kapıyı o açmış tokalasark sarılmıslar arabaya bnerken yne sarılmıs vs.ben sana mesafe olcak demstm aynı tas aynı hamam dedim ayrıldım sözlümden(sözlü deildik ozmnlar)o zmnlar çok yalvardı sokaın ortasında diz çöktü beni bırakma falan die bkaç gün ayrı kaldık sonra söz verdi hersey istediin gbi olcak dedi seviodum hala seviorum barıstım.aradan zaman gecti sedefin kendi aileside burda aile ziyaretine geldi önce kaynanmlara gtti 1 gün kaldı sonra kendi annesine gtti bakç gün sonra tekrar kaynanama gidip ordan kendi evine gtcekti.annesinden kaynanaya gtcei gün çarı attı sözlüme sözlüm aradı (sözlümün hattı şirket hattı btek sedef deil herkes çarı atar sözlüm geri arar)nie aramadın falan demiş hani kaç gndür istanbuldayım insan merak eder yengesini gbilerden sözlümde işten fırsat olmadı yenge dedi.sonrası aynı biz yne kavga kıyamet sevgilinmi o senn aramak zorundamıyım diemednmi dedim.desem ne deişir dedi.bu kadar yüzsüzmü bana bri böle bişi dese çekerm kendimi dedim.sen onu bilmiosun evet aramak zorundasın derdi dedi.sonra sözlüme söledim beni semaya götr tanıscam onun agzından duycam nie grşmediklerini dedim.nese gttik... sonrası var sadece yardım istiorumn arkadaslar lütfen konumla ilgilenn hergn aglıorum sinirimden paranoyak oldum devamını muhabbet ederek anlatcam ilgilenrsenz yoksa çok uzayacak burda tesekkürler şimdiden

Nokta, virgül, büyük harf hiç bir şey yok. Okumak, anlamak çok yorucu. Niye bu yazıyı yazan çok mu cahil. Yazım kurallarını hiç mi öğrenmemiş!

sedefi uyarmasına uyarırımda kaynanacığım sağolsun benim gelinime kimse laf edemes deyip kestrip atar ana kız gbiler benim sedefle kötü olmam demek kaynanam ve kayınpederim tarafından dışlanmak demek ki buda probelem deil ama sözlüm üzülcek arada kalcak ondan korkuorum bide arkadaslar bu samimiyet devam etmeyedebilir ama ben ynede gecmişi düşünüp kurarım kafamda of benden önce olmuş şeler içinde gidip sedefemi patlıyım hem tek suçlu omu ona izin verenler yüz verenler göz yumanlar nolcak mesela sözlüm en çok buna kızıorum zaten

kesinlikle sadece sedef değil suçlu olan.sedef ne kadar rahat birisi olsada isteseler hepsi de engelleyebilirlerdi:50:
ayrıca neden diğer konundan devam etmedin:34:

[/COLOR]
kesinlikle sadece sedef değil suçlu olan.sedef ne kadar rahat birisi olsada isteseler hepsi de engelleyebilirlerdi:50:
ayrıca neden diğer konundan devam etmedin:34:

evet sözlüsündeede suç var öyle şakalaşmalar olmazz
sözlüsü yaptığı hatanın farkında
geçmişte bazı hatalar olmuş ama ne derecedir ne kadardır onların arasında olan bişey kimse bilemez ve yengesi sonuçta söyleyemez
sözlüsü korluyo korkmayan tek insan sedef sanırımm
diğer eltisine rahatça şöyle samimiydik filan dediğine göre kimseden korkusu yok
eşinden çekinmemesi ayrı bi garip
ya bazı yalanlar var ortada dönen yada bu aile garip
acaba konu sahibine sözlüsünün söylediği herşey doğrumu
yoksa çok samimiyiz kardeş giibiyiz diye inandırmak için abartıyomu sözlüsüü
ahhh ahh buna benzer yakın akrabalarımız arasında oldu
aynı kardeş gibiyiz çok samimiyiz dendi dendi kadının çocuğu eşinden değil.........
neyse hiç girmiyim anlamışsınızdır

Nokta, virgül, büyük harf hiç bir şey yok. Okumak, anlamak çok yorucu. Niye bu yazıyı yazan çok mu cahil. Yazım kurallarını hiç mi öğrenmemiş![/Q yorucuysa okuma tatlım ozmn burası insanların birbirine destek olması için kadınların birbirine destek olması için açılmış bir site ama masallah göremedik destek falan ben ne anlatıyorum sen ne anlatıosun.kim acaba cahil olan bi düşün istersen bu konuyu!

benim aklımın almadığı..
hadi sedefe büyü yapıldı, ağzından köpükler balonlar bişeyler çıktı ,gece tek yatmaya korkuyor..
kayınvalidenle aynı odada yatsın, kayınlarla aynı odada yatmak ta ne oluyor?
k.pederle k.valide birbirlerinden ayrı uyuyamıyorlar mı?
hangi mantığa sığar bu?
cahil çoluk çocuğa sorsak..
gelinle kayınvalide aynı odada kalabilir,kayınlarda kimmiş der?

KK sayrsinde,hiç duymadığım şeyleri duyuyorum..:53:

kimse yorum yapımycakmı nerdesini kk ailesi yardım hadi arkadaşlar:(

Canım diğer konunda herkes sana yeterince yardımcı olmaya çalıştı.Ama sen kendi istediklerini duymak istiyorsun sanırım.Bu konunda neden yazmadaın diğer konundaki önemli ayrıntıları?Çünkü aynı cevapları duymak hoşuna gitmiyor.

Kaç tane ayrı konu açarsan aç gerçek ortada.Yaşananlar hiç normal değil bu aile hiç normal değil sözlün hiç normal değil ve sen sonu mutsuz bitecek bir evliliğe doğru yol alıyorsun.

Sedefin ailesinin sedef e büyü yapmış olması ve sedefin korkuyor olması aynı odada yatmalarına yada geceleri el ele tutuşma oyunu uynamalarına, karanlıkta birbirlerine sarılmalarına, tv izlerken sedefin sözlünün dizine uzanmasına, sedefin telefonda sözlüne bitanem hayatım diye hitap etmesine ve sözlünün tüm bunlara izin vermesine mazeret değil.

Allahım o nasıl anlatım öyle 2 kez okudum yok anlamadım
Elinden kitap düşmeyen ben bi konuyu çözemedim:19::39::52:

Destek göremedik diye yazmışsın ama sen yazılanları kabul etmiyorsun ki. Sürekli savunma halindesin.

Bu arada anlatımın ve yazım seklin gercekten rezalet.

Bir önceki konunda hepimiz sana bu ailenin mezhebinin gayet geniş olduğunu, Sedef denen kadının ailenin tüm erkekleriyle bir gecmisi olduğunu bağıra bağıra söylemiştik.

Daha nasıl bir destek verelim sana anlayamadım.

Aile berbat, sözlün yengesiyle oynastigi için berbat, yenge berbat. Hala neyi düşünüyorsun anlamadım.

Pes diyorum sana.

gecelerli renkli geçiyormuş yani,çayla mayla kahveyle geçmiyormuş.
öyle mi amanede?

sana mutluluklar sözlünle.baştan da dediğim gibi.topyekün çarpık bir aile.

sonra senin bir yorumunu gördüm bir konuda,baktımki sende garipsin.

Zaten garip olmasa burda ne yapmam lazım diye bir konu açmazdı....

Back