• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

takmamaya karar verdim yardım

banada öyle geliyo cnm malesef bu böyle bu seklde devam ederse olcağı o ztn.daha öncede dediğim gbi sabrım yok çok sinrli bi yapım var malesef.yüzyüzeyken olmus olsaydı bu olaylar bu kadarla kalmazdı

valla bende böyle konularda çok sabırsız bi insanımdır hakaret el hareketi olduğu an gözüm döner malesef...böyle birisi karşımda olunca elim ayağım titriyo hemen böyle midemde bişeyler oluyo :1: eşim bile der sende bu sinirle bu reflex olduğu sürece hayatta kimseden bi tokat bile yemessin der...bu abide çok boş boğazlı kendini bilmez bi adam belliki nasıl bir insan gelinlerine s... b...sun der ya kafam almıyo :47: bence sen hiç bi şekilde muhattap olma zira siz kavga etsenizde o sedef gider kafasını duvarlara sürtüp amanede bana yaptın bakın der :1:

sedefle bir daha görgü şahitlerinin olmadığı hiçbir ortam veya mecra da konuşma bence çünkü görüşmeyi kesebilecekmişsin gibi görünmüyor

Son düzenleme:
Aile içinde olmaması gereken şeyler aslında, artık bu bahane ile görüşmeyin, hani kendini gözüme gözüme sokar diyorsunuz ya, onu da görmezden gelmelisiniz.. Başka çaresi yok.

Kayın validen sana akıl vereceğine, ki sedefle muhabbeti daha iyi diye tahmin ediyorum gerek yorumlarından, gerekse önce evlendikleri için aile' nin içinde oluşundan, bunları sana değil ona söyleyecekti.

Ayrıca sedefin gerçekten kötü kalpli bir insan olduğunu düşünüyorum şuan, mesajlaştığınız şeyleri eşine yanlış anlatıp sizin üzerinize salmış, kaynına da hayret ediyorum, kardeşine seni koruduğu için niye celalleniyor? kendisi de aynı şeyi yapıyor. Anlamadım gitti, ikisi de birbirinden beter, tencere kapak misali buşmuşlar birbirlerini.

Bilmem kaç günlük kız değil, o evin gelini, kardeşinin/ kaynının karısısın sen artık, ne saçma şeyler yahu. :ssz:

valla bende böyle konularda çok sabırsız bi insanımdır hakaret el hareketi olduğu an gözüm döner malesef...böyle birisi karşımda olunca elim ayağım titriyo hemen böyle midemde bişeyler oluyo :1: eşim bile der sende bu sinirle bu reflex olduğu sürece hayatta kimseden bi tokat bile yemessin der...bu abide çok boş boğazlı kendini bilmez bi adam belliki nasıl bir insan gelinlerine s... b...sun der ya kafam almıyo :47: bence sen hiç bi şekilde muhattap olma zira siz kavga etsenizde o sedef gider kafasını duvarlara sürtüp amanede bana yaptın bakın der :1:

Aynı ben, ayna da kendimi görsem tanıymam.. :1:

artık geçmiş iş işten ama sırf o sedefi kudurtmak için kaynımla aramı bi yi yapar bi hoş tutardım abicimde abicim diye ne kaprisi varsa çekerdim sedefi deli ederdim kaynana kayınpeder hepsine ama. tabi çelik gibi bi sinir lazım bunun için sende haklısın. şu forma girdim gireli gıcığım şu sedefe yolda görsem atlıycam didikliycem tepesini okadar uyuzum kendisine :)))... bu arada benimle bu usturupla konuşamazsın kısmınada kotum. allahım bayılıyom yarım yaalak laf öğrenip cümle içinde kullanmaya çalışanlara.

ben onları öldü saymayı çok istiyorumda gerek sedef kendini gözüme gözüme sokuo hatrlatıo gerek kaynanam kçpedrm bahsedio bi muhabbette yne atıyo sartellerm cnm keske yapabilsem becereblsem takmamayı

Siz öldü farzedince herkes öyle farzetmeyecek
Elbette diğer gelinlerinin de adını anacaklar
Siz duymazdan gelin olup bitsin

Tüm sülalenin Sedef'i öldü sanmasını beklemeyin , adı bile geçince sinir olmanız tuhaf bence

zaten birdaha görüşmek gibi bir niyetim yok canım.ama tahamül edilcek insanlar değiller ve malesefki aklıma geliyolar sinrlerm alt üst oluyor
işin kötü yanıda kaynana ve k.peder adım gbi biliyorumki aynı ortama gelnmesi durmunda ki bu kaçnılmaz mutlaka gelicez konusmasakta nabarlarsa yapsınlar onları haklı görüyolar biz küçüğüz biz adım atmalıyız biz küçüğüz biz yapmalıyız gtmeliyiz o abidi,r büyüktr vs .bnm bunları gögüzliycek gücüm kalmadı uğrasamıyorumartık

Esin anne ve babasina adil olmalari gerektigini soylesin. Sucun sizde olmadigini bu yuzden ilk adimi atmayacaginizi soylesin.

cok sinir bozucu ama ortada bir gercek var cok cahil cunku tam cahil insanlarin yaptigi gibi hareket etmis ve bence siz cok bile alttan almissiniz kayniniz ayri bir muamma insan bu kadar mi karisinin sozuyle hareket ederde bir akli selim davranis gostermez gun icersinde siz konusup kapatmissiniz daha bunu kocana anlatmanin alemi var mi yani? bence siz hicbir sekilde konusup gorusmeyin birakin eksik olsunlar bulundugunuz ortamda isimleri falan gectiginde oyle bir kayitsizlik sergileyin ki herkes anlasin neyin ne oldugunu dahasi kimseye kv kp falan kendinizi savunmaya kalkmayin uzun uzadiya olur mu....es kaza ayni yerde denk gelirsenizde derhal uzaklasin derim ben yani korkmak gibi degil sevmediginize istinaden yaptiginiz anlasilsin bu sekilde uzaklasin bunlari yaparsaniz emin olun kendinizi daha iyi hissettiginizi goreceksiniz allah yardimciniz olsun

Yazan oldu mu bilmiyorum bakmadım da gözlerim oyuldu resmen kelimeleri tam yazar mısın , harfleri yutmadan.

arkadaslar bu böyle kalmaz bu kadın uğrasır demiştim.dediğime geldim.biz msjlasırken senin hakkında çok şey duydum demişti bende senle ilgili çok şey duydum ama önyargıyla yaklasmak istemedim sen de bana karsı tepkili davranınca duyduklarımın doğru olabilceni düşünüp kendimi çektim demiştim.çok iyi yaklasmıs duyduklarımı anlatmamı bu sorunu çözmek istediğini söylemişti.bende duyduğum herseyi anlattım ama isim vermedim yalvardığı halde kimsenin ismini vermedim.iyiliğin için uyardım seni ama insanları birbrine katamam demiştim.şimdide teyze kızlarına falan ortalığı karıtırcam kaynanama gelicem benim arkamdan konusanlar varmıs vs diyormus yine bişilerin peşinde beni kötü etcek.iyiki kimden duyduğumu söylememiş ispiyonlamamışım.bide o kadar yalvarmıstı asla gidip hesap sormam bişi demem sadece bileyim diye iyiki saflığıma gelmemiş

arkadaslar bu böyle kalmaz bu kadın uğrasır demiştim.dediğime geldim.biz msjlasırken senin hakkında çok şey duydum demişti bende senle ilgili çok şey duydum ama önyargıyla yaklasmak istemedim sen de bana karsı tepkili davranınca duyduklarımın doğru olabilceni düşünüp kendimi çektim demiştim.çok iyi yaklasmıs duyduklarımı anlatmamı bu sorunu çözmek istediğini söylemişti.bende duyduğum herseyi anlattım ama isim vermedim yalvardığı halde kimsenin ismini vermedim.iyiliğin için uyardım seni ama insanları birbrine katamam demiştim.şimdide teyze kızlarına falan ortalığı karıtırcam kaynanama gelicem benim arkamdan konusanlar varmıs vs diyormus yine bişilerin peşinde beni kötü etcek.iyiki kimden duyduğumu söylememiş ispiyonlamamışım.bide o kadar yalvarmıstı asla gidip hesap sormam bişi demem sadece bileyim diye iyiki saflığıma gelmemiş

amanede; artık hiçbir şekilde muhatttap olma ,oldukça işler daha sarpa sarıyor.Yanında onun hakkında konuşulursa da kendini tut sinirlenme konuşanlara tavır alma biraz politik ol.Sen sinir olmayı bıraktıkça onlar da seni sinir etmeyi bırakırlar.Her şey senin elinde aslında da yapmıyorsun bunları.

amande sen çalışıyormusun çalışmıyorsan bir işe gir çalış bence yada kendine hobiler edin kurslara fln git başka çevre edin kendine düşünme şu sedefi ve kaynananı bu şekilde hep mutsuz olursun mümkün mertebe uzak dur onlardan

amanede artık konuşma bu kadınla bu sedef tam bir cırbana sen onunla baş edemezsin.bırak onu prim verme ona.küs birdahada konuşma.
laf bu ardı arkası kesilmez zaten.ne yaparsa yapsın ne karıştırırsa karıştırsın uzak dur.adını bile anma.

canım sen bu kadının huyunu biliyosun sonuçta neden hakkında böyle böyle konuşuyolar diye onun ağzına laf veriyosunki...zarflamış seni sende düşmüşsün malesef:( sen işi bilmiyosun o sana telde gerizekalı dediği zaman anandır demek yerine kendini yerlere atıp sinir krizi geçirip bu kadın kimki bana gerizekalı diyo terbiyesiz kadın bilmem ne ortalığı yıksaydın bak o nasıl hemen haksız yere düşüyodu şimdi sen onun anasına gerizekalı demiş olsun onun hiçmi suçu olmamış oldu..şimdi gidip kayınvalidene siz benim arkamdan konuşuyomuşsunuz amande böyle böyle dedi diycek...o pohpohlanmaya alışmış o ailede suç malesef...

uzun uzun yıllar bu insanlarla nasıl geçer bilemiyorum, onlar anlattığın kadarıyla şirret sen herşeyi kafana takan bi kızsın, bilemedim Allah sonunuzu hayır etsin

ne çirkef bir sedef bu yaaa, iğrendim ondan. artı eşi de yani berbat bir karakter. sana diyeceğim bu saatten sonra kendi haklılığını ispatlamak için çırpınma yaa biri sana bir şey sorarsa yanıtla o insanı başka da ağzına alma. sedefi yolda görsem üstüne çökecem diyen arkadaşlar var ya hakikaten katılıyorum onlara.

Back