intihar ve sonrası

Bide Marifetmis gibi yazmissin..
Anliyoruz Esinin Ailesi iyi insanlar Olmayabilir ama buda senin Onlara
Cevap vercegin anlamina gelmez heleki bide böyle Sesini cikaramayan
bir Esin varsa bu yaptiklarindan dolayi bir tek O'na aciyorum.
Ailesi öyleyse karsilik vermiceksin alttan alcaksin baktin öyle devam etmiyor
Uzaklasacaksin kötüyle kötü olmicaksin..
Hemde Insanlarin öyle derdi varki her halimize sükrediyoruz hastalik ta saglikta
Sen ise ! bir kavga agir denilemicek kadar bir Sözde Kocanin karsinda blöf yapar gibi yut Haplari..
Bunlarin hepsi imtihan sinav ama senin bunlari böyle gecemiceksin gibi heleki en affedilmez en korkunc Günahi islersen.
Esi ninde demi psikolojisini düsünmedin.. o zaten seni uyarmis ailesini bildiginden ..
Öyle SINIRLENDIMKI!!

İntihar etmeye niyeti olan insan kocasının yanında hap içmez.Bu intihar niyeti değil olsa olsa şov yapmak olur, tiyatro gösterisi olur, göz korkutma olur.Sedefti düşmann Sema iyi eltindi şimdi Sema da kötü oldu bi sen iyisin.Bence sen o yüzleşmede hayli mahcup oldun o aileyi birbirine kattığın için.Kimse sana ses etmesin diye de bu çocukça, cahilce hareketleri yaptın.O da tutmadı bence.Senin bu hallerinden ailenin haberi var mı.Kimse kızım sen ne yapıyorsun ne ondan ona laf taşıyorsun ne istiyorsun bu insanlardan demiyor mu.Bence eşini de cinsellikle elde tutuyorsun.Evlenmeden önce birlikte olma çaban da bunun içindi.Seni bırakamasın diyeydi.Tedavi olmazsan (çünkü ciddi anlamda ruh sağlığın bozuk.bunu hakaret amaçlı yazmıyorum) eşinde de herşey bir yere kadar.Yazık eme kendine dahası eşine.Gencecik insanlarsınız.Ssk anlaşmalı pskiyatrlar var.Devlet hastanelerinde var.kimseye söylemek zorunda değilsin ama git artık.

benm yengem de yemişti aynı haltı
halt diyorum çünkü bi insanın kendi canına kastetmesine akıl sır erdiremiyorum
ramazan ayı sahur vakti apar topar götürmüştük hastaneye
zavallı abimin o anki halini unutamıyorum hiç
intiharmış pehhh!!:KK47::KK47:
o gün ona bişey olsaydı hiiç üzülmezdim biliyo musun benm tek üzüldüğüm nokta babamın sahursuz oruç tutmak zorunda kalmasıydı
bi de geçmiş olsun diycekmişiz yok yaaa:KK36::KK35:

haa senin durumun (eşinin ailesi açısından)biraz farklı bizden
ama intihara kalkışan birine de geçmiş olsun denilmesi gerektiğini senden duydum
peesss!!!

bu arada ona intihar etmek değil intihara kalkışmak denir
etmiş olsaydın ölmüştün çünkü:KK53:

o gün ona bişey olsaydı hiiç üzülmezdim biliyo musun benm tek üzüldüğüm nokta babamın sahursuz oruç tutmak zorunda kalmasıydı

ama intihara kalkışan birine de geçmiş olsun denilmesi gerektiğini senden duydum
peesss!!!

forumda sizin gibi görümcelerden bahseden o kadar insan varki
benim görümcemde eltimde olmadığı için algılayamıyordum
demek sizin gibiler gerçekmiş

bir insanın ölümü değil,babanızın aclığına üzülmeniz inanılır gibi değil,hala da siniriniz geçmemiş
keske abinle baban hastaneye giderken,sen ekmek arası babana yemek götürseydin boşuna vicdan azabı yasamazdın

insanlar caresizlikle intihar edebilir,herkes amanede gibi blöf yapmıyor,demekki o ailede neler yasanıyorda yengeniz intihar etti
Allah yardımcısı olsun o kadının

peesss!!!

Belki yengeniz blöf yaptı, belki gerçekti. Belki hatalıydı size karşı ama suç bastırmak istedi. Belki de siz hatalısınız. Belki psikolojisi bozuktur, ya da siz bozdunuz bilemiyorum.
Ama biraz aklınız başınızda olsaydı böyle hissetmezdiniz. Ne nefretmiş sizdeki, ölüme bile üzülmeyecek kadar.
Kk'da hiç bu kadar insanlıktan, vicdandan uzak bir yorum okumamıştım. Yazıklar olsun size.

konu sahibesini elestirenler
kimse rol yapmasin bu kadar melegi oynamayin yaaa
neymis susmasi gerekiyormus anlayisli olmaliymis sineye cekmeliymis
soylemesi kolay acaba kaciniz bu soylediklerinizi uyguluyorsunuz
:KK47::KK47::KK47:

peesss!!!

Pessss.Bu yoruma başka bi şey yazamıyorum

peesss!!!

sana senin gibi bir görümce gerek:KK23:
ancak anlarsın yengenı.

peesss!!!

çok zor bi soru değil aslına :26:

konu sahibesini elestirenler
kimse rol yapmasin bu kadar melegi oynamayin yaaa
neymis susmasi gerekiyormus anlayisli olmaliymis sineye cekmeliymis
soylemesi kolay acaba kaciniz bu soylediklerinizi uyguluyorsunuz
:KK47::KK47::KK47:

Uygulamadığımızda yaşadığımız sorunları biliyoruz çünkü..kendi selameti için olgun davranacak..sorun teşkil eden biri gibi gözüküp eşinin gözünden düşmeyecek..yani suç kendinde olmayacak ki içi rahat olsun boşandığında..

Son düzenleme:
bunların yazdıktan sonra hiç foruma girmemiş

ne oldu acaba ?

Amanede böyledir gelir yazar ve gider...

Sonra bir gelir işine gelmeyen yorumlara çemkirir ve birdaha yazmayacağım size diyerek uzaklaşır..

Taki sedefleyesi gelene kadar..

yazıp çıkmış olmak istemezdim ama eşim brazdan evde olcak şimdilk çıkmak zorundayım tekrar gricem ltfen bu zor gnleri atlatmam için dua edin.zorluklarla bir yuva kurduk ama huzurumuz kaçsın diye can atıyor cevremzdeki herkes yoruldum ben artık

Tam da söylediğin gibi olmuş yazmış ve çıkmışsın.
Hem de öyle bir çıkış ki bir daha ne gelmiş ne cevap yazmışsın.

Kızlar ne oldu bu olayın sonu. Bir başını okumuştum dün giremedim siteye.. naptılar ailecek?

vallahi öylelerine pabuç bırakmayacaksın ,öyle derin mevzulara dalmayacaksın , eltilerin çoğu vefasız genelde arkadan iş çeviriyorlar , neyse olan olmuş birdaha böyle tuhaf işlere kalkışma hayatta dik dur .yoksa zaafını bilip hep ezerler

ameneda kesin sedefi kıskanmaktan çatladı o yüzden bi daha hiç girmedi sedefsiz tek bi ciddi konusu geçmemiş yazıkkkkk

Bu yaptığınız intihar değil ki eşinize gözdağı vermek-ilgiyi çekmek olmuş.
Birinin yanında hiç intihar edilir mi ?
Sizde bunun farkındasınız.
Kendi canından vezgeçecek kadar çıkılmaz bir yol yoktur bu dünyada.
Hayat o kadarda basit değil.

Daha önceki konularınızda da yazılmıştı size defalarca, bir uzman desteği alın.
Uzman desteği ilaç alıp evde oturmak değil, terapilere katılmak, ilgi alanlarını değiştirmeyi öğrenmekle olur.

Madem eşinizle aranız iyi, eşiniz bir takım konuları idare etmeye çalışıyor,sizde kendinizi biraz durdurmaya çalışın.
Çok fevri davranıyorsunuz. Bu şekilde evliliğiniz çöküntüye uğrar ve toparlamanız çok güç olur.

ama amanedecim sen bu insanları biliyordun herkes burda sana bak iyi düşün yapamayacaksan evlenmede dediler. bunu sen tercih ettin.intihar eden insan benim gözümde değer kaybeder bence senin intihar ettiğine bile inanmamışlardır bak dikkat çekmek için neler yapıyor demişlerdir çok hata etmişsin yine haklıyken haksız duruma düşmüşsün.

eğer yuvanı düşünüyorsan ailesiyle ne olursa olsun kavga etmeyeceksin.bırak anlatsın sana sedefi semayı ne olacak.he de geç yani.onlardan değer görmedin diye değerin mi azalıyor sanki.al kocanı kapa kapını gerisini boşver gitsin. sen bu hale getirdin olayları.akıllı davranamadın bence.birden parlamayacaksın.

X