• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar akıl verin,boşanmayı düşünüyorum.

Konuyu tam okumadiniz sanırım,sadece bu değil.Adam verdiği sözü tutmuyor,birde geçmişte yaptıkları var.Sadece bundan ibaret değil.ekim ayında ağladı yalvardı unutmicam diye,ben onu mutlu etmek için cabaliyorsam oda çabalamak zorunda.
eski insanlar bu tarzşeyleri hiç problem etmezdi ve hiç mutsz olmazlardı
adama unutma diye yeminler ettirmek de daha saçma içinden gelmiyorsa zorla yaptırmak da kendinizi kandırmaktan başka bişi değil

çok takılmayın bence böyle şeylere siz de özel hissetmek istiyorsunuz haklısınız ancak eşiniz hiç size sarılmaz mı güzel kelimeler kullanmaz mı şakalaşmaz mı ?

Herkesin yükü kendine ağır ama ben anlattiginiz kadarıyla boşanmaya kadar gidecek bi sebep görmedim. Doğum günü evlilik yıldönümü vs gibi günlere takilmiyorum belkide ondan. Zamanında da rahatsız olmussunuz o zaman ayrildaydiniz ya 2 çocuktan sonra geçmişi kurcalayip oturup kurup kurup bi yuvayi dağıtmak niye ?

Eğer gerçekten çekilmez halde hissediyorsan yapman gereken tek şey zaten ayrılmak
Kimse mutsuz olduğu bi yaşamı sürdürmek zorunda değil

Evet.Şöyle düşünüyorum 6 yılda bu Adam hiç değişmedi.6 yilim gitti.Daha 27 yaşındayım.60 yıl yaşayacak olsam 33 yilim hep mutsuzluklami gecicek.Ben o mutlu olsun diye her istediğini yapıyorum.Ama o mutlu olucagimi bile bile kuru lafla bile bunu yapmıyor.Biliyor yapsa mutlu olurum.Degermi mutsuz etmeye beni.Ben milletten daha mi az degerliyim.

Valla kendisine evlilik terapistini teklif edin.
Ya daha çok ilgi gösterirsin ve terapiste gelirsin, beni mutlu edersin ya da yol mahkeme diyin.
Liste yapın. Misal baş başa 1 yemek haftada bir kez şık bir yerde, ayda 1 hediye, ayda 1 kez haftasnu kaçamağı. Bunların hiçbirinin planını siz yapmicaksınız ama oteli bileti her şeyi o yapacak.

Yönlendirme gereken erkekler bana erkek gibi gelmiyor. Değil evlenmek erkek olarak dahi göremem.

Öldürücem viviviv derse de çok meraklıysan gider kendini öldürürsün gitötede bir yerde kendin geber dersiniz.

Olmazsa boşanın en kötü. Hayatın sonu değil ya.

başka biri olabilir mi ?
hiç farkettiniz mi ?

Daha önce çalıştığı yerde,gözümun önünde bakistigi halde inkar etti diyelim.Söylüyorum hep inkar ediyor.Birde şöyle bir huyu var.Bisey söyledi diyelim,5 dk sonra sen bunu soyledin diyorum.Hayır söylemedim diyo.Resmen yalancı gibi hissediyorum artık.

Daha önce çalıştığı yerde,gözümun önünde bakistigi halde inkar etti diyelim.Söylüyorum hep inkar ediyor.Birde şöyle bir huyu var.Bisey söyledi diyelim,5 dk sonra sen bunu soyledin diyorum.Hayır söylemedim diyo.Resmen yalancı gibi hissediyorum artık.

Pfff hem yalancı hem kaypak. İğrenç bir adam.

Zor bir durumda sın ama ıyı nıyetlı diyosun sana siddet uygulamıyosa sadece özel gunleri hatırlamıyorsa sen hatırlatıp yeniden sevmeyi deneyebilirsin kız çocukların var onlar için çok iyi düşünmelisin arkadasım

eski insanlar bu tarzşeyleri hiç problem etmezdi ve hiç mutsz olmazlardı
adama unutma diye yeminler ettirmek de daha saçma içinden gelmiyorsa zorla yaptırmak da kendinizi kandırmaktan başka bişi değil

çok takılmayın bence böyle şeylere siz de özel hissetmek istiyorsunuz haklısınız ancak eşiniz hiç size sarılmaz mı güzel kelimeler kullanmaz mı şakalaşmaz mı ?

Evet,ama ben onun için planlar yapiyosam çaba sarfediyosam.Oda yapmalı.O zaman bende birakim elden.Gittiği yere kadar diyim.Mantıklı olan bu mu sizce.

Evet güvensizlik yiyip bitiriyor beni,tamam diyorum olmicak aynı şeyler.Sonra düşünüyorum ya yaparsa yine.1 yilim daha gitcek bir hiç uğruna.
Zamanını zaten bu zamana kadar boşa harcamışsın. Üstüne bir de 2. çocuk yapmışsın. Şimdi o güvensizlik için eşinin de çabası ile yardım alman lazım. Öncelikle bunu halledin. Bunu halledemezsiniz evli kalmanın bir mantığı yok. Çünkü beynini kemiren o kurtu kafandan atmadığın sürece ölüden bir farkın olmaz ve inanki seni çok ama çok iyi anlıyorum. Burade en önemli iş eşine düşüyor. Boşversin çiçeği, böceği, evlilik yıldönümünü, senin ona olan güvenini tekrar kazanması lazım. Bu konuda yoğunlaşın. Zaten bazı şeyleri hatırlamaması bile senin için bir şüphe, bir acaba....

Zor bir durumda sın ama ıyı nıyetlı diyosun sana siddet uygulamıyosa sadece özel gunleri hatırlamıyorsa sen hatırlatıp yeniden sevmeyi deneyebilirsin kız çocukların var onlar için çok iyi düşünmelisin arkadasım

Evet,kız oldukları için 1 değil 1000 dusunmem gerekiyor farkındayım.

Edit: aldatma var mi o kısmı tam anlayamadım. Aldattı ise altta yazdiklarimi ciddiye almayın ve tez elden bosayin zalım kocayi.

Herkesin derdi kendine tabi :) ama yuzumde gülümseme ile okudum sorunlarınızı.

Esimde patolojik bagimlilik, bipolar bozukluk ve obsesiflik var. Bunların en agir olanı patolojik bağımlılığı. Zira gozumun içine baka baka anladığımi bildiği halde yalan soyluyor. Güven zaten kalmadı ama benim iki aylık sipami buyuteydim iyiydi :) boşanmayı çok dusundum. Ama sonra kendime "yeterince mücadele ettim mi?" diye sordum. Boşanmak çok kolay . ki benim durumumda hakim amca tek celsede bitirir mevzuyu :)

Eşimi adeta çocuk gibi elinden tutup doktora götürüyor ilaçlarını iciriyorum. Evet çok büyük bi fedakarlık benim hayatım için. Zaman zaman "ben daha 28 yaşındayım neden omzumda bir omur yük olsun" diyorum . ofkemi kontrol edemiyorum bazen bebegime yetemiyorum. He bu arada meslegim var bosansam gidecek ailem var. Ama ben kalmayı seçtim. Ben mücadele etmeden vazgecmeyi doğru bulmadim. Belki yıllar sonra bu kararimdan oturu pişman olup geçen yillarima uzulucem ama "denemedim" demeyecegim. Böyle dusunerek hareket edin kararıniz buna ragmen ayrılmak olursa ayrilin efem.

2 çocuklu bir annesiniz ve kocanız yıldönümü hatırlamıyor diye içinizde boşluk olmuş bence boşanma gerekçesi değil
2 çocuğu babasından ayıracak kadar gerekli bir mesele değil eşinizi olduğu gibi kabul edin derim
İleride boşanma gerekçenizi çocuklarınıza Nasıl açıklayacaksınız ki kaldıki öyle düşünceli erkekler çevrede çok nadir bulunuyor
Ömür boyu bekar mı kalacaksınız ya da ileride bulduğunuz Ada'm eşinizden daha mı iyi olacak çocuklarınıza daha iyi bir gelecek mi sağlayacak anne evinde daha rahat bir hayat mı bekliyorsunuz
Siz değer veriyorsanız o günlere plan yapın dışarıda bir yemek yiyin ya da evde birlikte kutlayın önceden bişey beğenin ve onu kendinize alın yani bunu aşmak için bir sürü yol varken bence 2 çocukla boşanmayı düşünmek şımarıklıktan başka bişey değil

Zamanını zaten bu zamana kadar boşa harcamışsın. Üstüne bir de 2. çocuk yapmışsın. Şimdi o güvensizlik için eşinin de çabası ile yardım alman lazım. Öncelikle bunu halledin. Bunu halledemezsiniz evli kalmanın bir mantığı yok. Çünkü beynini kemiren o kurtu kafandan atmadığın sürece ölüden bir farkın olmaz ve inanki seni çok ama çok iyi anlıyorum. Burade en önemli iş eşine düşüyor. Boşversin çiçeği, böceği, evlilik yıldönümünü, senin ona olan güvenini tekrar kazanması lazım. Bu konuda yoğunlaşın. Zaten bazı şeyleri hatırlamaması bile senin için bir şüphe, bir acaba....

Evet bende farkındayım,ne kadar hata yaptığımın.Ama şimdi dank etti bazı şeyler.

Boşanmayın diyecektim ki...
Bakışını dahi yakalamışsınız, inkar etmiş. Emin olun fırsat olsa devamı da gelir. Evet sadece bunun için evlilik bitirilebilir.
Ben çekemem böyle adamı, keşke en başında çocuklar olmadan karar alsaydınız. Aslında doğum günü vs. sizin bahaneniz, yılların birikmişliği var.
Sadece ilgisizlik olsa derım ki boşanmayın, çocuklar var ortada.
Tehdit ediyor birde, insan çocuklarının annesini nasıl tehdit eder aklım almıyor.
Bu adamdan hayır mı gelir bilemedim, bunu diyen herşeyi yapar bana göre.

Ben bir şeyi merak ediyorum gerçekten adamı karşınıza alıp konuştunuz mu bunları bunları istiyorum yaparsan mutlu olurum yapmazsan bu evliliği yokuşa sürerim diye
Yoksa mesela bir tartışma oluyor o sırada sen sunları sunları da yapmamıştın sen beni sevmiyorsun zaten şeklinde mi şikayetlerinizi anlatıyorsunuz
Bence imkanlarınızı iyi hale getirmeden boşanacağım diye ortalığa düşmeyin Çünkü örneklerde de görüyoruz boşanamıyorsunuz adam bir şekilde eve dönmeye mecbur bırakıyor
Öncelikle psikolojinizi düzeltmek için adımlar atın çalışmıyorsanız iş bulun Daha sonra kendi kendinize yetebildiğinixi hissettirecek uygulamalarda bulunun yani bir nevi kocasız hayat denemesi gibi
kendi mutluluğunuzu sağlamazsanız boşansanız da bir şey değişmez şu an evli ve mutsuzsunuz o zaman boşanmış ve mutsuz olursunuz

2 çocuklu bir annesiniz ve kocanız yıldönümü hatırlamıyor diye içinizde boşluk olmuş bence boşanma gerekçesi değil
2 çocuğu babasından ayıracak kadar gerekli bir mesele değil eşinizi olduğu gibi kabul edin derim
İleride boşanma gerekçenizi çocuklarınıza Nasıl açıklayacaksınız ki kaldıki öyle düşünceli erkekler çevrede çok nadir bulunuyor
Ömür boyu bekar mı kalacaksınız ya da ileride bulduğunuz Ada'm eşinizden daha mı iyi olacak çocuklarınıza daha iyi bir gelecek mi sağlayacak anne evinde daha rahat bir hayat mı bekliyorsunuz
Siz değer veriyorsanız o günlere plan yapın dışarıda bir yemek yiyin ya da evde birlikte kutlayın önceden bişey beğenin ve onu kendinize alın yani bunu aşmak için bir sürü yol varken bence 2 çocukla boşanmayı düşünmek şımarıklıktan başka bişey değil

Evet sizin gibi şımarık olmayan insanlara hayranım.

Anlattığın çözülemeyecek şeyler değil diyecektim ama seni de kendimi de öldürürüm deyince eşin şaştım
Anlatmadığın bişey var mı şiddet gibi ?

Ben bir şeyi merak ediyorum gerçekten adamı karşınıza alıp konuştunuz mu bunları bunları istiyorum yaparsan mutlu olurum yapmazsan bu evliliği yokuşa sürerim diye
Yoksa mesela bir tartışma oluyor o sırada sen sunları sunları da yapmamıştın sen beni sevmiyorsun zaten şeklinde mi şikayetlerinizi anlatıyorsunuz
Bence imkanlarınızı iyi hale getirmeden boşanacağım diye ortalığa düşmeyin Çünkü örneklerde de görüyoruz boşanamıyorsunuz adam bir şekilde eve dönmeye mecbur bırakıyor
Öncelikle psikolojinizi düzeltmek için adımlar atın çalışmıyorsanız iş bulun Daha sonra kendi kendinize yetebildiğinixi hissettirecek uygulamalarda bulunun yani bir nevi kocasız hayat denemesi gibi
kendi mutluluğunuzu sağlamazsanız boşansanız da bir şey değişmez şu an evli ve mutsuzsunuz o zaman boşanmış ve mutsuz olursunuz

Evet gerçekten konuştum hanımefendi,burda oturup hikâye yazıyorum.Kendisine de defalarca anlattım.Boşluk var içimde yılların birikimi.Su ana ait değil.Bardağın son damlası.Adam isinacaksin diyor,seviceksin diyor,ayrilamazsin diyor.
Farkindaysaniz fikir almak için açtım konuyu,herşeyin bu kadar kolay olmadığının farkındayım.10 gundur evimde huzursuzluk var.Ben istermiyim böyle olmayı.

Back